کد خبر : 10929
10 بهمن 1400 - 10:32

وزیر ارتباطات: برای ارتقای کیفیت اینترنت ثابت و ۵G، با چین همکاری می کنیم

همکاری هایی که با کشورهای مختلف از جمله چین داریم، توسعه فناوری‌های لازم برای هم حوزه ۵G و هم کیفیت بخشی ارتباطات ثابت را در دستور کار قرار داده‌ایم.

پایگاه رهنما:

عیسی زارع پور امروز در حاشیه برنامه اتصال هزار روستا به شبکه ارتباطات پایدار و پرسرعت در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا در توافق ایران و چین همکاری‌هایی در حوزه فناوری ارتباطات مثل ۵G پیش بینی شده است، گفت: بله، ما در همکاری هایی که با کشورهای مختلف از جمله چین داریم، توسعه فناوری‌های لازم برای هم حوزه ۵G و هم کیفیت بخشی ارتباطات ثابت را در دستور کار قرار داده‌ایم. وی افزود: همچنین توسعه حضور پلتفرم‌های ایرانی در کشورهای همسایه را مد نظر داریم. ظرفیت‌های خوبی در کشورهای مختلف وجود دارد و ما می‌توانیم استفاده کنیم و همکاری‌های متقابل می‌تواند منجر به رشد و توسعه صنعت ICT در کشور شود. وزیر ارتباطات با اشاره به اتصال هزار روستا به شبکه ملی اطلاعات در جمع خبرنگاران گفت: امروز مشاهده کردید که با یکی از دورافتاده‌ترین روستاها در اردیبل به شکل تصویری با کیفیت بسیار خوب ارتباط برقرار کردیم. این نشان می‌دهد که سرعت شبکه در آن نقطه مناسب است. وی افزود: امیدوارم که ۳ هزار و ۶۰۰ روستا که فاقد هرگونه ارتباط دیتا هستند و ۳ هزار و ۵۰۰ روستای دیگر که ارتباطشان ناپایدار است در ۴ فاز تا پایان ۱۴۰۱ در صورت تأمین اعتبار به سرعت ارتباطاتشان برقرار شود. وزیر ارتباطات ادامه داد: به دنبال این هستیم که فیبر نوری را هم توسعه دهیم و روستاهایی که در مسیر قرار می‌گیرند و متقاضی هستند را متصل کنیم. عیسی پور ادامه داد: برنامه‌ریزی ما این است که ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در سراسر کشور راه اندازی کنیم که کار بسیار بزرگی و نیازمند عزم ملی است. وی بیان کرد: شبکه زیر ساخت کشور ظرفیت خوبی دارد و حدود ۳۰ ترابیت بر ثانیه ظرفیت داریم؛ کل ترافیک ما ۱۰ ترابیت بر ثانیه است اما در حال تقویت آن هستیم. برنامه داریم که تا پایان دولت سیزدهم این را به ۱۰۰ ترابیت بر ثانیه برسانیم و همین الان قرارداد ۲۰ ترابیت بر ثانیه با استفاده از تجهیزات بومی بسته شده و در دهه فجر عملیات آن آغاز می‌شود.

جایگزین حس مسئولیت پذیری کودکان درفضای مجازی به جای کنترل نامحسوس

دبیر دومین پویش کودکان سایبری گفت: ایجاد مسئولیت پذیری در کودکان بهتر از نظارت محسوس و نامحسوس بر عملکرد آنها در فضای مجازی است . سرهنگ علی محمد رجبی در سومین روز از «پویش مردمی کودکان سایبری» به نقش والدین در ایجاد مسئولیت پذیری کودکان در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: موضوع صیانت از حقوق کودک در فضای مجازی مسئله‌ای مهم و در خور توجه است که عدم توجه به آن می‌تواند صدمات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد. وی گفت: اینترنت دنیایی بزرگ‌تر از دنیای حقیقی است که دسترسی به اطلاعات آن بسیار راحت‌تر از فضای حقیقی است و این فضا محدودیتی برای دسترسی کودکان قائل نشده است. این امر عدم پذیرش مسئولیت در فضای مجازی و حقیقی را برای کودکان به همراه می‌آورد و در نتیجه کودک در ارتباطات خود با دیگران دچار مشکل می‌شود. رجبی ادامه داد: محدود کردن دسترسی به اینترنت معمولاً راهکاری است که خانواده‌ها از آن برای حفاظت از کودکان خود استفاده می‌کنند و می‌تواند در ایمن نگه داشتن کودکان مؤثر باشد، اما در رابطه با فرصت‌های آنلاین کودکان هزینه‌هایی را به همراه دارد. رویکرد محدودکننده به طور بالقوه می‌تواند فرصت کودکان را برای ایجاد مهارت‌های دیجیتالی و انعطاف‌پذیری تضعیف کند. رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا افزود: لذا اولین گام خانواده‌ها برای استفاده بهینه از فرصت‌های فضای مجازی برای کودکان خود، ایجاد مسئولیت پذیری در کودکان و آشنایی آن‌ها با فضای مجازی است. وی گفت: ایجاد مسئولیت پذیری در کودکان بهتر از نظارت محسوس و نامحسوس بر عملکرد آنها در فضای مجازی است؛ چرا که خانواده‌ها به دلایل مختلف و وجود مشغله‌های کاری نمی‌توانند مدام همراه کودکان خود باشند و کودکان ساعت‌هایی را به تنهایی در فضای مجازی خواهند گذراند.

 

اینستاگرام در حال آزمایش قابلیت کسب درآمد از طریق استوری و لایو است

اینستاگرام در حال آزمایش قابلیت جدیدی است تا تولید کنندگان محتوا بتوانند به صورت مستقیم با ارائه برخی محتوا اختصاصی در استوری یا لایوهای خود کسب درآمد کنند. هم اکنون برخی کاربران ایالات متحده می‌توانند از این قابلیت استفاده کنند و در هفته‌های آینده به کاربران بیشتری ارائه خواهد شد. با وجود این قابلیت کاربران برای دسترسی به محتوای اختصاصی تولیدکنندگانی که دنبال می‌کنند، می‌توانند هزینه‌ای را به صورت ماهیانه پرداخت کنند. این دسته از محتوای تولیدکنندگان که در قالب استوری یا لایو ارائه می‌شود با رنگ بنفش به سایر کاربران نشان داده می‌شود تا آن‌ها را تشخیص دهند. همچنین سازندگان در طول ماه می‌توانند قیمت اشتراک خود را از 0.99 تا 99.99 دلار تغییر دهند. اینستاگرام قابلیت جدید خود را برای کسب درآمد سازندگان از این پلتفرم ارائه کرده است و «اشلی یوکی» یکی از سرپرستان محصول این شبکه اجتماعی توضیح می‌دهد که آن‌ها «حداقل تا سال 2023» از درآمد سازندگان سهم یا کارمزدی را دریافت نخواهد کرد. «مارک زاکربرگ» مدیرعامل متا که مالک اینستاگرام است، در پست فیسبوک خود نوشت:هیجان زده هستم تا به ساختن ابزارهایی برای سازندگان ادامه دهم تا آن‌ها با انجام کارهای خلاقانه‌ای کسب درآمد کنند و به زودی این ابزارها را در دسترس سازندگان بیشتری قرار خواهم داد.«آدام موسری» رئیس اینستاگرام نیز در ویدیویی توضیح می‌دهد که این قابلیت «یکی از بهترین راه‌ها» برای اینفلوئنسرها و تولیدکنندگان محتوا است تا بتوانند درآمد قابل انتظار خود را داشته باشند.

روسیه پیشنهاد ممنوعیت کامل استفاده، تجارت و استخراج رمزارزها را مطرح کرد

بانک مرکزی روسیه با اشاره به بی‌ثباتی و ریسک پذیری ارزهای دیجیتال، پیشنهاد ممنوعیت استفاده و استخراج رمزارزها را مطرح کرد. تقریبا از سال‌ها پیش روسیه علیه رمزارزها بیانیه‌هایی صادر کرده که در آن‌ها توضیح داده شده که برای اهداف پولشویی یا تامین مالی تروریسم می‌توان از این دسته از دارایی‌ها استفاده کرد. سرانجام این کشور در سال 2020 رمزارزها را قانونی اعلام کرد اما استفاده از آن‌ها به عنوان وسیله پرداخت ممنوع شد. با این وجود بانک روسیه پیشنهاد جلوگیری از انجام هرگونه عملیات با ارزهای دیجیتال توسط موسسات مالی را ارائه کرد و همچنین توضیح داد که برای مسدود کردن تراکنش‌هایی که با هدف خرید یا فروش آن‌ها انجام می‌شود نیز باید مکانیسم‌هایی ایجاد شود. علاوه بر این، لایحه پیشنهادی این بانک همچنین شامل ممنوعیت صرافی‌ها نیز می‌شود. بانک مرکزی همچنین اعلام کرد که برای جمع‌آوری اطلاعات درباره عملیات مشتریان روسی با نهادهای نظارتی که این دسته از اطلاعات را ثبت کرده‌اند همکاری خواهد کرد. با این وجود می‌توان گفت که روسیه نیز همان مسیری را پیش گرفته که برخی کشورها مانند چین در گذشته برای محدود کردن فعالیت‌های مربوط به رمزارزها انجام داده‌اند. با این حال «الیزاوتا دانیلوا» رئیس بخش ثبات مالی بانک مرکزی روسیه اشاره می‌کند: «در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای ممنوعیت رمزارزها مشابه تجربه چین وجود ندارد و رویکردی که هم اکنون پیشنهاد کرده‌ایم کافی است.» این بانک همچنین درباره استخراج رمزارز که مشکلات زیادی برای مصرف انرژی ایجاد کرده نیز توضیح می‌دهد: «بهترین راه حل ممنوعیت استخراج ارزهای دیجیتال در روسیه است». در نهایت می‌توان گفت روسیه جدیدترین کشوری خواهد بود که برای سرکوب رمزارزها تلاش می‌کند؛ زیرا تاکنون کشورهای زیادی از آسیا گرفته تا ایالات متحده نگرانی‌های خود نسبت به رمزارزها و تاثیر آن‌ها روی سیستم‌های مالی و پولی کشور را مطرح کرده بودند.

ارسال نظرات

میزخبر