روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که در ادامه به آنها اشاره میشود.
*****
روزنامههای مدعی حمایت از دولت، سخن رئیسجمهور را که متضمن انتقاد و ناخرسندی از توافق آب و هوایی پاریس بود، سانسور کردند.
روزنامههای ایران، سازندگی، آرمان، شرق، اعتماد، هفت صبح، همشهری، آفتاب یزد، جمهوری اسلامی، اطلاعات و... از جمله روزنامههایی بودند که کمترین اشارهای به سخنان روز چهارشنبه روحانی در صفحه اول خود نکردند. اغلب این روزنامهها حتی در صفحات داخلی - جز اظهارات روحانی در جلسه دولت - این بخش از سخنان رئیسجمهور را حذف کردند!
روحانی چهارشنبه گفت: «برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند گویی برای عدم توسعه ما ساخته شده است والا این مقالات برای خودشان نیست، ما گاهی گرفتار یکسری مقاله شدیم و رفتیم پشت سر آن مقالهها و ملت خودمان را به دردسر انداختیم؛ آنها هم خودشان هیچ مراعات نمیکنند؛ مگر آنها این مسئله و بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، خودشان مراعات میکنند.»
رئیس جمهور با بیان اینکه باید برای محیط زیست و نیز رفاه مردم تلاش کنیم، گفت: «این همه آلودگی در دنیا انجام میگیرد اما به خودمان که میرسیم، میخواهیم خط به خط را اجرا کنیم، فکر میکنیم اینها آیات قرآنی است در حالیکه چنین نیست و اینها توصیههایی است که در دنیا شده و ما هم باید به آن توصیهها توجه کنیم ولی زندگی مردم برای ما اصل است».
یادآور میشود گازهای گلخانهای موضوع اصلی توافق پاریس و بهانهای برای منع کشورهای در حال توسعه از به کارگیری سوختهای فسیلی است و این در حالی است که بیشترین گازهای گلخانهای توسط کشورهای پیشرفته و صنعتی تولید میشود.
یادآور میشود الحاق به توافق پاریس توسط سازمان محیط زیست (خانم ابتکار) و وزارت خارجه پیگیری شده است.
اگر بنا بر ادعای اروپاییها، بخش خصوصی خود را نمیتوانند مجبور به مقابله با تحریمها و تجارت با ایران کنند، چرا یکصد بانک و شرکت دولتی اروپا به تعهدات برجامی خود عمل نمیکنند؟
به گزارش رجانیوز، بیش از 8 ماه از خروج آمریکا از برجام میگذرد و اروپاییها برخلاف ادعای پایبندی خود به برجام حاضر به راهاندازی کانال مالی نشدهاند.
اروپا ادعا میکند که در معامله و تجارت با ایران نمیتواند بخش خصوصی خود را مجبور به رابطه با ایران کند و شرکتها و بانکهای خصوصی اروپایی نیز از ترس تحریم آمریکا ریسک رابطه با دولت ایران را نمیپذیرند.
عراقچی هم این دیدگاه را پذیرفته و در این خصوص میگوید: «متاسفانه آمریکا از قدرت اقتصادی و دلار برای تحمیل خواستههای خود استفاده میکند و به نظر میرسد شرکتهای اروپایی از دستورات آمریکا بیشتر از دولتهای محلی خود پیروی کردهاند.»
نکته قابل تامل آنکه دولتهای اروپایی هم حاضر نیستند با ایران همکاری کرده و با بهانه تحریم آمریکا از انجام دادن تعهدات خود فرار میکنند، این در حالی است که بانکها و شرکتهای دولتی این کشورها بخش خصوصی نیستند که اروپا بتواند اعلام کند ما نمیتوانیم آنها را مجبور به رابطه با ایران کنیم! بلکه این دول اروپایی هستند که باید برای همکاری با ایران و حفظ برجام تصمیم بگیرند و در مقابل تحریمهای احتمالی آمریکا بر بانکها و شرکتهای خود بایستند.
اروپا در حالی فقط به لفاظی برای حفظ برجام بسنده کرده که تمام هزینههای حفظ برجام از جیب ملت ایران پرداخت میشود.
اخیرا دکترسعید جلیلی در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران گفت: اروپا با گذشت حدود 7 ماه از خروج آمریکا از برجام، حتی حاضر نیست آن را نقض برجام بداند و محکوم کند.
جلیلی با اشاره به انتشار سیزده تا چهارده گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تایید پایبندی ایران به برجام گفت: دولت انگلیس باید پاسخ دهد که چرا از ورود 900 تن کیک زرد به ایران جلوگیری کرد؟ این که ربطی به برجام و خروج آمریکا از آن ندارد. اروپاییها در این مدت، نهایت لطفشان این بوده که تاسف عمیقشان را در قبال خروج آمریکا از برجام اعلام کردهاند.
وی خطاب به اروپاییها به طرح این پرسش پرداخت که اگر برجام برای شما مهم است چرا هزینههایش را ملت ایران بپردازد؟ میگویند شرکتهای ما خصوصی است و نمیتوانیم آنها را به همکاری با ایران مجبور کنیم در حالی که حداقل صد شرکت و بانک بزرگ اروپایی، صد درصد دولتی است چرا آنها را به همکاری با ما وانمیدارید؟ این شرکتها و بانکها مگر در اختیار شما نیست؟
اظهارات احمد توکلی درباره پذیرش مشروط FATF، در تناقض با اظهارات قبلی اوست.
احمد توکلی هفته گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: عدم الحاق به FATF، هزینههای کشور را زیاد میکند، بنابراین باید با افزودن چند شرط، آن را بپذیریم.
وی افزود: سازمانهای جهانی بهوسیله قدرتهای بزرگ تاسیس شده و به گونهای کار میکنند که سهم و قدرت آنها همیشه محفوظ باشد، با این وجود نمیشود جدای از دیگر کشورها زندگی کرد.
توکلی گفت: اختلاف درمورد FATF بر سر این است که آیا شرط و شروط ایران پذیرفته میشود، یا مورد قبول آنها قرار نمیگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: آمریکا یک کشور ظالم و زورگو است و همه کشورها از او حساب میبرند. اگر به اف.ای.تی.اف ملحق نشویم ضربههای بیشتری به کشور وارد میشود و با چند تهدید و تلفن آمریکا نسبت به شرکتهای خارجی، آنها را از ادامه کار با ایران منع میکنند.
این اظهارات درحالی است که اولا آمریکا، با وجود برجام و قطعنامه 2231، هماکنون شرکتها و بانکهای خارجی را از همکاری با ایران منع میکند. بنابراین، برجام و FATF و قبیل آن، مانعی بر سر راه آمریکا نیست.
ثانیا مفاد FATF دو سال است اجرا میشود و بهانهجوییها باز هم ادامه دارد.
ثالثا آقای توکلی مهرماه امسال، برخلاف اظهارات اخیر به خبرگزاری فارس گفت: FATF تحفظپذیر نیست. تحفظ آنجا پذیرفته میشود که هدف و موضوع FATF را نقض نکند. در کنوانسیونی که قبلا تصویب شده آمده است که حق تحفظ اگر ناقض موضوع یا هدف کنوانسیون باشد مورد قبول نیست.
اینها (گروه FATF) میگویند که کار شما موضوع FATF را نقض میکند و این پذیرفته نیست. حتی در نامهای که بعد از امضای FATF توسط آقای طیبنیا دادهاند به صراحت گفتهاند شما باید نقضهایی که در مصوبهتان راجع به این کنوانسیون است برطرف کنید ازجمله به قدر کفایت تامین مالی تروریستها را جرمانگاری کنید؛ شامل حذف استثناهایی که قائل شدهاید ازجمله تلاش برای پایان اشغال خارجی، استعمار و نژادپرستی.»
وی در پاسخ به این سوال که اگر FATF را نپذیریم محدود میشویم به غربگرایان انتقاد کرده و گفته بود: «ما از ترس مرگ نباید خودکشی کنیم. FATF به ما میگوید از کارهایی که ما به طور مسلم وظیفه خود میدانیم دست بکشیم. اگر ما FATF را بپذیریم آیا رابطه آمریکا با ما بهتر میشود؟ آیا آمریکا مشکل دیگری با ما نخواهد داشت و بهانهای دیگر را دست نمیگیرد؟
آقای ظریف وزیر محترم خارجه میگوید ما تضمین نمیدهیم که مانند برجام اگر ما FATF را بپذیریم چه میشود، بلکه اگر نپذیریم محدودیت بر ما شدیدتر میشود. واقعا سادهاندیشی است که کسی تصور کند این آمریکایی که حداقل در این سه چهار سال خودش را به خوبی نشان داده، اگر ما FATF را بپذیریم دیگر بهانهگیری نمیکند و همه چیز حل میشود. من این اعتقاد را ندارم، بلکه معتقدم اگر این بهانه را از آمریکا بگیرید بهانه دیگری پیدا میکند.»
یک روزنامه آلمانی به نقل از منابع دیپلماتیک فرانسه تصریح کرد: ساز و کار مالی ویژه اتحادیه اروپا برای ایران بسیار محدودتر از شکل اصلی آن برنامهریزی شده و هیچ معجزهای با خود به همراه ندارد.
روزنامه اقتصادی هندلزبلات افزود: این ابتکار از اعتماد موجود کاسته است. برنامهای که وزیر خارجه آلمان آن را در تابستان امسال به عنوان استراتژی جدید اروپا مقابل آمریکا خوانده بود، قدری جسورانه بود.
او خواستار تنظیم مجدد روابط کشورهای حوزه مدیترانه توسط آلمانیها و اروپاییان بود که در وضعیت لازم برای رهبری آمریکا قرار گیرد. اما این وزنه مدتی است که ویژگیهای مورد انتظار را نداشته و شکافهایی در آن دیده میشود.
در این زمینه اروپاییها هنوز نتوانستهاند برنامه تجاری برای تسهیل روابط با ایران را اجرا کنند تا به کمک آن بخشهایی از تجارت با این کشور را از تحریمهای آمریکا محافظت کنند. آمریکا برنامه خود مبنی بر «حداکثر فشار» را نه تنها اعلام کرده بلکه به مرحله اجرا نیز گذاشته است.
کشورهای اروپایی مثل اتریش و لوکزامبورگ که میزبان برنامه ساز و کار مالی ویژه اتحادیه اروپا در ارتباط با ایران محسوب میشدند با انتقاد و نارضایتی دولت دونالد ترامپ کنار کشیدند.
صبر تهران کمکم به پایان میرسد؛ صبر آنها با گذشت زمان رو به اتمام است. نماینده اقتصادی آلمان در ایران نیز هشدار داده که «ما کمکم اعتبار خود را از دست میدهیم» چرا که شرکتهای آلمانی فعال در ایران هنوز نمیدانند که آیا تلاشهای دولتهای اروپایی برای دور شدن از تحریمهای آمریکا در عمل نتیجهای خواهد داشت یا خیر؟
کارشناسان حوزه بانک حدس میزنند که ساز و کار ویژه مالی اروپا برای ایران زمانی اجرایی خواهد شد که بانکهای خصوصی اروپا متعهد به انجام انتقالات بانکی بین ایران و اروپا شوند. اما اغلب بانکهای آلمانی از انجام چنین پرداختهایی امتناع میکنند. عقبنشینی اروپا از ایران، تنها به سود سایر کشورها خواهد بود.
بانک چینی کونلن (Kunlun) رابطه تجاری خود را با ایران از سر گرفته است. چرا که این بانک هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد از این رو تحریم کردن آن برای آمریکاییها دشوار خواهد بود. در حال حاضر چین و هند، مبادلات تهاتری با ایران دارند.
با توجه به سخنان انتقادی اخیر رئیسجمهور،آیا دولت از توافق پاریس خارج میشود؟
روزنامه فرهیختگان ضمن طرح این پرسش مینویسد: رئیسجمهور در جریان جلسه هیئت دولت و در سخنانی که میتوان آن را در واکنش به معاهده پاریس دانست، گفت: «مقالاتی در دنیا به خاطر عدم توسعه ما نوشته شده است و این مقالات برای خودشان نیست و ما نیز رفتیم پشت سر آن مقالهها و خود را به دردسر انداختیم و آنها نیز هیچ کدام مراعات نمیکنند. در مورد گازهای گلخانهای مگر آنها مراعات میکنند، البته ما برای محیط زیستمان باید تلاش کنیم و آنچه در دنیا مطرح میشود، توصیههایی است که باید به آن توجه کرد و لزومی ندارد خط به خط آن را اجرا کنیم؛ آیات قرآن که نیست.»
توافق پاریس برای جلوگیری از انتشار گازهای گلخانهای تصویب شده است. ایران در زمان تصویب اولیه این توافقنامه و در زمان ریاست معصومه ابتکار بر سازمان حفاظت از محیط زیست با آن موافقت و در اردیبهشت 95 آن را امضا کرد. مهمترین بخش معاهده پاریس ماده چهارم آن است. بر اساس این ماده، کشورها متعهد شدهاند بر مبنای «سند تعهدات ملی» خود در کاهش گازهای گلخانهای و انتشار دی اکسید کربن اقدام کنند. مطابق با متن این سند، سازمان حفاظت از محیط زیست تعهد داده دولت جمهوری اسلامی ایران از سال 2020 تا 2030 انتشار گازهای گلخانهای را 12درصد کاهش خواهد داد.
این را میتوان به تعبیری ساده، تعطیلی تمامی صنایع و کارخانهها و تحدید فعالیتهای صنعتی کشور تعریف کرد، چرا که برای فاصله از خامفروشی نیاز به بردن نفت و گاز به پالایشگاه داریم و پالایشگاه هم ذاتا دی اکسید کربن تولید میکند و این چرخه ادامه دارد، پس تعهد به چنین پیمانی با هیچ منطقی با منافع ملی و رشد و شکوفایی صنعتی و اقتصاد مقاومتی سازگاری ندارد.
حال با جمعبندی این واقعیات و اظهارات حسن روحانی میتوان به یک نتیجهگیری و پرسش رسید؛ نتیجهای که میتوان از این اظهارات گرفت آن است که روحانی با فهم تهدیدات این توافقنامه برای منافع ملی و آگاهی از خروج و عدم پذیرش آن توسط کشورهایی نظیر آمریکا و روسیه که رتبههای اول و دوم بزرگترین تولیدکنندگان «نفت» و میعانات نفتی را در جهان دارند و همچنین تعهدات سهل و غیرقابل اندازهگیری کشورهایی همچون عربستان و قطر نسبت به آن واکنش نشان داده و الزامی برای اجرای خط به خط آن متصور نبوده است.
و اما پرسشی که در این میان مطرح میشود، سوای چرایی پذیرش این معاهده توسط ایران و عدم پاسخگویی هیچ نهاد نظارتی در این باره این است که چرا محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و بیژن زنگنه، وزیر نفت در دو نامهای که به صورت جداگانه به حسن روحانی نوشتهاند از رئیسجمهور خواستهاند الحاق ایران به توافقنامه پاریس که به مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان فرستاده شده و ایراداتی به آن وارد شده بود، دوباره توسط این دو نهاد مورد بررسی قرار گیرد و تایید شود و حتی ظریف پیشتر عدم الحاق ایران به این توافقنامه را موجب باز شدن پروندهای علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل عنوان کرده بود و حالا به همراه زنگنه سعی در تایید آن دارند؟
خبر اول اینکه،رسانههای خارجی مدعی شدهاند، فردی بهنام وحید صیادی نصیری به علت اعتصاب غذا در زندان قم فوت کرده است. در همین زمینه دادستان عمومی و انقلاب قم ضمن تکذیب فوت این فرد در زندان گفت: نصیری، زندانی زندان لنگرود که به جرم توهین به مقدسات در فضای مجازی در حال گذراندن محکومیت حبس خود بوده، لیکن به لحاظ بیماری کبدی دچار وخامت اوضاع جسمانی شده به بیمارستان اعزام و بعد از هفت روز بستری بودن در همان بیمارستان فوت میکند. وی خاطرنشان کرد: تشخیص علت تامه فوت توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است. به گزارش ایسنا، نصیری اتهامات متعدد در تهران و کرج و... در زمینه توهین به مقدسات، ائمه اطهار(ع)، اقدام علیه نظام و... داشته است و با همین عناوین اتهامی محکوم به حبس شده بود.
خبر دیگر اینکه،نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی با اشاره به اینکه «دنبال شجرهنامه امامزادهها نبودن» به معنای افزایش تولید امامزاده در کشور است، میگوید پرونده کشف امامزاده را یک جایی باید بست. به گزارش خانه ملت، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی درخصوص اظهارات مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان مبنی بر اینکه دنبال شجرهنامه امامزادهها نباشید، گفت: اگر چنین رویهای در پیش گرفته شود، من قول میدهم امسال چند هزار امامزاده دیگر تولید میشود. نماینده رشت در مجلس ادامه داد: این نگاه که مسئول محترم در مصاحبه خود به آن اشاره کرده کاملاً اشتباه است و چنین رویهای به دین خسارت وارد میکند.
شنیدیم که،بنیامین نتانیاهو نخستوزیر راستگرای اسرائیل روز چهارشنبه در نشست خبری سالانه خود در برابر رسانههای خارجی در شهر قدس گفت: اسرائیل اگر برای امنیت خود ضروری بداند حتی اقدام نظامی داخل مرزهای ایران را هم از نظر دور نخواهد داشت. بقای ما خط قرمز ماست. ما هر کار لازمی را انجام میدهیم تا اسرائیل را از تهدیدهای ناشی از ایران مصون نگهداریم؛ رژیم ایران آشکارا خواهان محو دولت یهود شده است.به گزارش عصر ایران وی افزود: من هیچ گزینهای را برای دفاع از خودمان کنار نمیزنم. بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به این اظهارات گفت که خوابهای پریشان سران رژیم صهیونیستی هرگز تعبیر نخواهد شد.
دست آخر اینکه، حجت الاسلام غرویان با اشاره به تأیید صلاحیت خود در انتخابات خبرگان رهبری سوم و رد صلاحیت در دوره پنجم گفت: طی نامهای سرگشاده به آقای جنتی بیان کردم که در روز قیامت جلو او را خواهم گرفت. به گزارش ایسنا، وی افزود: جریانی ضدفلسفه در حوزه و دانشگاه کار میکند که میخواهد چهرههای فلسفی و متفکر کشور را خانهنشین کند تا مقدسین کمخرد و کمدانش بر سر کار بیایند.
بر اساس گزارش یک نهاد مسئول اقتصادی به مدیران ارشد دولتی درباره روند اجرایی شدن مصوبه تیرماه هیئت وزیران درباره بخشودگی سود، کارمزد و جرایم وام های سررسیدشده خسارت دیدگان بخش کشاورزی ناشی از حوادث غیرمترقبه، تاکید شده است پس از ایراد قانونی نهادهای نظارتی و نیز تداوم ابهامات اجرایی بانک ها از جمله نحوه تامین سود و کارمزد و وجه التزام، عدم تضمین و تامین موارد یادشده از سوی سازمان برنامه و بودجه، بررسی ابهامات و اصلاح مصوبه مذکور ضروری است.
شنیده شد که فرزند محمدعلی پورمختار، نماینده کبودرآهنگ در مجلس چند شب قبل هنگام بازگشت از مراسم عروسی در تهران از سوی چند نفر مورد ضربوجرح قرار گرفت. این افراد بدون هیچگونه خواسته یا توضیحی به وی حمله کرده و با ضربات متعدد چاقو او را مورد جراحت شدید قرار دادند. فرزند پورمختار هماکنون در بیمارستان بستری است.
شنیده شد که حجتالاسلام هادی صادقی، معاون فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به آخرین اقدامات در پرونده بابک زنجانی گفت: این فرد در زمان مناسب اعدام خواهد شد و مردم عجله نکنند. در اغلب پروندههای فساد بزرگ که اموالی اختلاس و سوءاستفاده شده است غالبا بازگشت پیدا میکند و آن دسته از مبالغ که بازگشت داده نشده، پیگیری میشود.
شنیده شد که پرویز سروری عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در انتقاد از سخنان روحانی گفت: اینکه رئیسجمهور در تریبون یکطرفه منتقدان را متهم به بیسوادی و عدم اطلاع از اسلام میکند، درست نیست، بهخصوص آنکه یکی از علما نیز اعلام کرد ممکن است با FATF به آرمانهای اسلام لطمه وارد شود. دولت معتقد است، هیچ منتقدی نقد نکند و فضای قبرستان در کشور حاکم شود و منتقدان اموات و دولت احیا شود.
شنیده شد که جوانان بیکار رفسنجانی مقابل دفتر مس سرچشمه تجمع کردند و خواستار پاسخگویی مسئولان این شرکت در ارتباط با اشتغال غیربومیها شدند. ایلنا نوشت؛ این جوانان نسبت به بهکارگیری نیروهای غیربومی در مس سرچشمه اعتراض دارند و میگویند: «اولویت اشتغال در صنایع بزرگ مثل مس سرچشمه، بایستی جونان بومی محلی باشند. در شرایطی که ما در رفسنجان، جوان بیکار داریم، چرا از نیروهای غیربومی برای اشتغال در مس سرچشمه استفاده میشود؟»
شنیده شد که یکی از مستندهایی که به دلایل نامعلوم از جشنواره سینماحقیقت حذف شد، مستندی درباره فائزه هاشمی بود که خانم مژگان اینانلو، روزنامهنگار، آن را ساخته بود. وی که به تماشای مستند «آن زمستان» نشسته بود، بعد از پایان این مستند نزد شریفزاده رفت و نسبت به حذف مستندش اعتراض کرد. او خطاب به کارگردان «آن زمستان» گفت: چرا باید فیلم فائزه هاشمی حذف شود، اما فیلم شما در جشنواره بیاید؟! چه فرقی بین ماست؟ اگر مستندساز هستید خواهش میکنم بهعنوان یک همکار از حق همکار خود دفاع کنید.
شنیده شد که دادستان عمومی و انقلاب قم اعلام کرد که وحید صیادینصیری که بهدلیل توهین به مقدسات در زندان لنگرود این استان دوران محکومیت خود را سپری میکرد، بهدلیل بیماری کبد در بیمارستان فوت کرده است. مهدی کاهه افزود: نصیری، زندانی زندان لنگرود قم به جرم توهین به مقدسات در فضای مجازی در حال گذراندن محکومیت حبس خود بوده، لیکن بهلحاظ بیماری کبدی دچار وخامت اوضاع جسمانی شد و به بیمارستان اعزام گردید و بعد از هفت روز بستریبودن در همان بیمارستان فوت میکند. وی با تکذیب فوت وی در زندان افزود: تشخیص علت تامه فوت توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
شنیده شد که عضو کمیسیون کشاورزی در خصوص واردات برنج به کشور گفت: برخی از افراد که از رانت استفاده میکنند در کنار وزیر جهاد کشاورزی حضور دارند که مانع از عملکرد مناسب وی میشوند، یک بار طرح استیضاح آقای حجتی را مطرح کردیم که موفق شد با اختلاف اندکی اعتماد نمایندگان را کسب کند، مجددا طرح استیضاح وی را تقدیم هیات رئیسه مجلس کردهایم. محمدصادق حسنی جوریابی با بیان اینکه نیاز کشور به واردات برنج سالانه کمتر از یک میلیون تن است، افزود: از ابتدای سال تا کنون یک میلیون و 200هزار تن برنج وارد کشور شده در حالی که تنها نیاز به 800هزار تن برنج وارداتی وجود دارد.
شنیده شد که صداوسیمای مرکز همدان با تهیه گزارشی به موضوع تنبیه دانشآموز همدانی توسط معلم و همکلاسیهایش پرداخت و پنجشنبه هفته گذشته آن را در بخش اخبار شبکه2 سیما پخش کرد. معلمان و دانشآموزان همدانی پس از پخش این گزارش به اقدام صداوسیما اعتراض کردند و نیز با حضور مقابل ساختمان اداره کل آموزش و پرورش همدان با سردادن شعار و حمل شعارنوشتههایی به مدیران این رسانه معترض شدند. روز پنجشنبه 15آذرماه، صداوسیمای مرکز همدان با تهیه گزارشی به موضوع تنبیه دانشآموز همدانی توسط معلم و همکلاسیهایش پرداخت و از بخش اخبار شبکه2 سیما پخش شد. در پی این اتفاق مدیر و معاون آموزشی دبیرستان شهید مقصودی این شهر برکنار و معلم علوم این مدرسه تعلیق شد.
شنیده شد که چهارمین دوره جام فجر وزنهبرداری از دهم تا چهاردهم اسفند در اهواز برگزار میشود و چون این مسابقات گزینشی المپیک۲۰۲۰ نیز است، انتظار میرود استقبال خوبی از این رقابتها شود. بر این اساس علیرضا قریشی رئیس هیات وزنهبرداری اهواز از حضور تیم آمریکا در این رویداد خبر داد و به ایسنا گفت: آمریکا اعلام کرده با پنج وزنهبردار در این مسابقات شرکت میکند. کشورهای شرکتکننده تا اول ژانویه۲۰۱۹(۱۱دی) فرصت دارند، لیست اولیه خود را ارسال کنند و لیست نهایی هم باید تا قبل از اول فوریه۲۰۱۹(۱۲بهمن) ارسال شود. این رقابتها که گزینشی المپیک۲۰۲۰ نیز است در هفت وزن المپیکی (۶۱، ۶۷، ۷۳، ۸۱، ۹۶، ۱۰۹ و ۱۰۹+کیلوگرم) و با جوایز ۲۰هزاردلاری برگزار میشود.
شنیده شد که در روزهای گذشته قوه قضائیه در راستای پاکسازی فوتبال ایران، ۳۰ دلال و واسطه غیررسمی را به مراجع ذیصلاح احضار کرد. جابهجایی مربیان، بازیکنان و فعالیتهای مشابه سبب شده تا پای برخی نفراتی که در پوشش مشاغل خود به امر دلالی و البته فعالیت غیررسمی دستزدهاند، به مراجع ذیصلاح باز شود. برنا نوشت؛ در این یکی از مجریان برنامه ورزشی تلویزیون بههمراه سایر افراد به دادسرا احضار شده و مورد بازجویی بازپرس تعیین شده برای بررسی پرونده دلالان قرار گرفته است تا مشخص شود وی در بحث دلالی و جابهجایی بازیکنان و مربیان فعالیتی داشته است یا خیر. گفته میشود مسئولان شبکه با اطلاع از و پیبردن به موضوع احتمال دلالی آقای مجری و سوءاستفاده از پست و مقام خود در سازمان و احضار او به دادسرا، درصدد برکناری وی هستند.
ارسال نظرات