14 تير 1401 - 12:00

قطار شهری رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفت

وب سایت قطار شهری رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفت.
کد خبر : 12147

پایگاه رهنما:

منابع عبری، شامگاه دوشنبه، حمله سایبری به وب‌سایت قطار سبک شهری در تل‌آویو را تأیید کردند.

پس از آنکه منابع عراقی، روز گذشته، از حمله سایبری به سامانه خطوط ریلی رژیم صهیونیستی در تل‌آویو خبر دادند، منابع وابسته به رژیم صهیونیستی از جمله صفحه فارسی وزارت امور خارجه این رژیم در شبکه توئیتر این گزارش را به سخره گرفتند.

 ساعاتی بعد اما شبکه صهیونیستی کان و روزنامه عبری هاآرتص هر یک در گزارشی جداگانه حمله سایبری به وب‌سایت قطار سبک شهری در تل‌آویو را تأیید کردند.

روزنامه هاآرتص اشاره کرد قطار سبک تل‌آویو توسط شرکت دولتی «NTA» ساخته می‌شود که می‌گوید مسئول «طراحی و ساخت یک سیستم حمل و نقل انبوه برای کلانشهر تل‌آویو» است.

طبق این گزارش، شرکت مذکور، روز گذشته، در بیانیه‌ای اعلام کرده است: «صبح امروز، یک نقص در سامانه اینترنت NTA رویت شد. بررسی نشان داد که وب‌سایت با استفاده از یک حمله «محروم‌سازی از سرویس» (DDOS) از خارج مورد هجوم قرار گرفته است.»

به رغم آنکه این شرکت در بیانیه خود تأیید کرد وب‌سایت برای چند دقیقه از دسترس خارج شده است، اما مدعی شد که هکرها قادر به دزدیدن اطلاعات نشده‌اند و حمله سایبری خنثی شده است.

NTA با ادعای اینکه این حمله «بسیار کوچک» بوده است، اضافه کرد که به همراه سازمان سایبری رژیم صهیونیستی خود را برای حملات احتمالی بیشتر آماده می‌کند.

این چندمین بار است که وبگاه‌ها و سرورهای حکومتی رژیم صهیونیستی از مبدأ عراق هدف حمله سایبری قرار می‌گیرند. آخرین حمله صورت گرفته از این دست به اواخر خردادماه گذشته باز می‌گردد که طی آن، گروه « Sharpboys» سایت‌های گردشگری رژیم صهیونیستی حاوی اطلاعات و کارت‌های اعتباری ۲۰۰ نفر را مورد حمله سایبری از نوع «malwar» حمله بدافزاری قرار داد.

حملات سایبری به طور فزاینده به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تهدیدهای جهان شناخته می‌شوند. برای نمونه، مجمع جهانی اقتصاد در گزارش مخاطرات جهانی سال ۲۰۲۰ حملات سایبری را از نظر احتمال وقوع و تأثیرگذاری در میان ۱۰ مخاطره برتر آورده است. این نگرانی نه جدید است و نه تعجب آور. فنآوری‌های جنگ سایبری امکان حملات کم مخاطره و پنهانی را فراهم می‌آورد؛ مهاجم می‌تواند آن را رد کند و قربانی می‌تواند مشکلات را ناشی از نقص فنی بخواند.

به طور نمونه می‌توان به سرمایه گذاری‌های وسیع آمریکا در سال‌های اخیر در بحث جنگ سایبری اشاره کرد. سال ۲۰۲۰ نیروی زمینی آمریکا با ارائه پیشنهادی بابت ارائه آموزش‌های سایبری، از وزارت دفاع درخواست بودجه ۱ میلیارد دلاری کرده است.

در سال‌های اخیر رژیم صهیونیستی با حملات سایبری حتی از سوی گروه‌های مقاومت روبروست. نبرد سایبری حتی در نبرد میان حماس و رژیم صهیونیستی هم وارد فضای ویژه ای شده است. در می ۲۰۱۹ ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حملاتی به غزه، ساختمانی مسکونی را بمباران کرده است که در آن چند نفر هکر حضور داشتند و می‌خواستند این رژیم را هدف حمله سایبری قرار دهند! ژنرال صهیونیستی مسئول بخش امنیت سایبری ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده است که ارتش برای مقابله با این حمله سایبری، ساختمان مذکور را بمباران و با خاک یکسان کرده است

 

منبع: الوقت

ارسال نظرات