اعطای تابعیت به شهروندان رژیم صهیونیستی از سوی دولت امارات اقدام جدیدی است که طی روزهای گذشته از سوی حاکمان ابوظبی در راستای ادامه اقدامها برای تقویت روابط با رژیم صهیونیستی صورت گرفت. رسانههای مختلف گزارش دادند دولت امارات در ماههای گذشته به حدود پنج هزار صهیونیست تابعیت امارات داده است. سایت «امارات لیکس» که به انتشار اخبار پشت پرده از درون امارات مشهور است، اخیراً در آخرین گزارش خود به نقل از منابعی موثق بدون ذکر نام فاش کرد که حدود پنج هزار اسرائیلی در طول سه ماه گذشته تابعیت امارات را اخذ کردند.
در طی این اقدام که در پوشش سرمایهگذاری در امارات به ویژه دوبی و ابوظبی انجام شد، مسئولان اماراتی به سرمایهگذاران و بازرگانان اجازه میدهند که تابعیت امارات را بدون دست کشیدن از تابعیت اصلی خود اخذ کنند. در واقع، امارات مدعی است با دادن تابعیت سعی دارد سرمایهگذاری خارجی را جذب کند و این همان موضوعی است که امارات به خاطر آن عادیسازی روابط با اسرائیل را آغاز کرد.
این اقدام مورد استقبال صهیونیستها نیز قرار گرفته است، زیرا آنها بدون اینکه تابعیت اصلی خود را از دست بدهند، تابعیت امارات را نیز به دست میآورند. در عین حال، با داشتن تابعیت امارات میتوانند به دیگر کشورهای عربی نیز سفر کنند.
هفته گذشته نیز وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اولین سفر یک مقام بلندپایه صهیونیست به امارات، سفاارتخانه این رژیم را در این کشور افتتاح کرد. به نظر میرسد که دولت امارات با تابوشکنیهای این چنینی سعی دارد مجدداً روند به محاق رفته عادی سازی پس از جنگ غزه و تحولات قدس را نجات داده و سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس را در خصوص رابطه با رژیم صهیونیستی ترغیب کند. گفتنی است که پس از تحولات اخیر فلسطین و جنگ 11 روزه غزه موجی از نفرت و انزجار نسبت به عادی سازی روابط با صهیونیستها کشورهای عربی و اسلامی را دربر گرفت و این موج موجب گردید تا دولتهای عربی که در مذان احتمال پیوستن به روند عادی سازی روابط باشند از چنین تصمیمی عقبنشینی کرده و به حمایت از فلسطینیان روی آوردند.
چرا امارات برای صهیونیستها جذاب است؟
اگرچه اماراتی ها برای توجیه دستاوردهای اقدام خیانت آمیز عادی سازی با رژیم صهیونیستی موارد عمدتاً اقتصادی مانند دستیابی به تکنولوژی های نوین و جذب سرمایه گذاری و مشارکت در انرژی را اعلام کرده اند اما عادی سازی برای صهیونیستها نیز حاوی چنین نگرشی است.
امارات متحده و بویژه امارت دبی در پی دهههای اخیر به یکی از مراکز مهم مالی و اقتصادی منطقه و جهان تبدیل شده است و شرکتهای بزرگ اقتصادی و سرمایهگذاری به ایجاد شعبه و فعالیت در این کشور میپردازند.
این در حالی است که سیطره اقتصادی از جمله روش هایی است که در پیوند با دیگر روش ها - سیاسی، فرهنگی و اجتماعی - اندیشه «دولت جهانی یهود» را تحقق می بخشد. این بخش به همراه فشارهای سیاسی و بسترسازی فرهنگی شرایط مساعدی را برای بسط اندیشه آرمانی صهیونیسم به وجود می آورد.
قوم یهود از دیرباز با توجه به تلموداندیشی خویش که تمامی اموال جهان را متعلق به خود می پندارد که به ناحق و به صورت غصب در اختیار دیگر اقوام و نژادها قرار گرفته، در تلاشی بی پایان و به هر وسیله ای که ممکن باشد، به جمع آوری هرچه بیشتر ثروت پرداخته است. بنابراین، یهودیان برای وصول به اهداف خود در هر جامعه ای که مستقر شوند، نفوذ به مراکز اقتصادی و تجاری و در دست گرفتن نبض بازار و ثروت آن جامعه را در اولویت های خود قرار می دهند.
در همین راستا به فاصله اندکی پس از اعلام توافق عادی سازی در ماه سپتامبر، وزارت اقتصاد رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر 2020 اعلام کرد که قصد دارد دفتر جذب اقتصادی در ابوظبی برای جذب سرمایه گذاری خارجی و تقویت روابط اقتصادی با کشورهای حاشیه خلیج فارس و جهان عرب را راه اندازی کند. همچنین وزارت دارایی اسرائیل اعلام کرد که تل آویو و ابوظبی پیمان مالیاتی امضا کردند تا با جلوگیری از مالیات مضاعف توسعه تجارت بین طرفین را تقویت کند.
تبدیل کردن امارات به مرکزی برای جاسوسی علیه کشورهای منطقه از دیگر دلایلی است که می تواند امارات را به بهشت صهیونیستها در منطقه تبدیل کند. به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران مسایل منطقه، اعطای تابعیت از سوی رژیم ابوظبی به پنج هزار صهیونیست که مطمئنا تا ماههای آینده افزایش بیشتری نیز خواهد یافت، بیشتر برای تقویت فعالیتهای جاسوسی و ضدامنیتی رژیم صهیونیستی علیه کشورهای اسلامی منطقه و به ویژه جریانها و گروههای مقاومت اسلامی صورت گرفته تا صهیونیستها از این طریق بتوانند شکستهای چند سال اخیر خود از مقاومت اسلامی را تا حدی جبران نمایند
ارسال نظرات