نشست خبری نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳ با حضور محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، فرامرز رستگار، دبیر و نائب رئیس هیئت مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، داوود ادیب، رئیس کانون هماهنگی فاوا و رئیس انجمن شرکتهای فناور هوش مصنوعی ایران، کبری رزاقزاده، مدیر نمایشگاههای دولتی، محمد غلامی، معاون اداره کل طرحهای کلان فناورانه وزارت ارتباطات، داوود زارعیان، معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات، محمدرضا بیدخام، مشاور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و تعدادی از اعضای شورای سیاستگذاری این دوره از نمایشگاه و مدیران شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی و اصحاب رسانه در محل سالن خلیج فارس نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد.
فرامرز رستگار؛ دبیر و نائب رئیس هیئت مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، با تشریح سه شعار کلیدی نمایشگاه گفت: نخستین شعار «یادگار گذشتگان و میراث آیندگان. من نباید اینجا حرفی بزنم.»، شعار دوم «ساختن ایران، کار مشترک همه ما است.» و شعار سوم «دست پر دست هم دهیم به مهر، میهن خویش را آباد کنیم.» است.
وی با اشاره به تاریخچه نمایشگاه تلکام اظهار کرد: پس از انقلاب اسلامی، بررسیها در شرکت مخابرات نشان داد بزرگترین ضعف این شرکت در بخش فنی و تولیدی است. به همین دلیل، بخشهایی تحت عنوان «خوداتکایی» تشکیل شد و پس از مدتی به دستاوردهایی رسید.
رستگار ادامه داد: در ابتدا با شرکت نمایشگاهها مذاکره شد و یک سالن کوچک به مخابرات اختصاص یافت که در سالهای بعد به یک سالن بزرگتر تبدیل شد، هرچند هنوز به عنوان یک نمایشگاه مستقل در نظر گرفته نمیشد.
وی افزود: در اواخر سالهای ۷۸، ۷۹ یا ۸۰ تصمیم گرفته شد یک نمایشگاه مستقل با عنوان «تلکام» داشته باشیم. موسس و اقدامکننده اصلی این نمایشگاه شرکت مخابرات ایران بود. اما بعدها شرکت مخابرات ایران از وزارتخانه جدا شد و دچار بلاتکلیفی شد. وزارت ارتباطات برای مدتی مسئولیت این نمایشگاه را بر عهده گرفت، اما پس از مدتی خسته شد. رستگار تأکید کرد: ما به عنوان تشکلهای صنعتی تلاش کردیم این نمایشگاه تعطیل نشود. شعار سیاستگذاری این دوره «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» است، زیرا ما بر این باوریم که زیرساخت اولیه مخابرات باید پایدار باشد تا بتواند هوش مصنوعی را پشتیبانی و توسعه دهد.
ارسال نظرات