روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره میکند.
***********
تحلیلگر صهیونیست: خودمان را گول نزنیم /ایران، کشوری پیچیده و قدرتمند است
تحلیلگر مؤسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل تأکید کرد ایران بازیگر قدرتمند است و بدون قاسم سلیمانی هم در منطقه نفوذ دارد.
«راز ریمت» در سایت اندیشکده شورای آتلانتیک نوشت ایران بازیگری نیست که با فشارهای خارجی و داخلی، دست از اهداف استراتژیک خود بردارد و تسلیم شود.
در حالی که صهیونیستها از عناصر پشت صحنه ترویج گروههای تروریستی در منطقه بودند این تحلیلگر صهیونیست مینویسد: «آشفتگی سیاسی در جهان عرب از سال ۲۰۱۱ فرصتهای جدیدی برای ایران خلق کرده است تا نفوذ خود را در منطقه گسترش دهد. فروپاشی داعش و بقای حکومت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه - با کمک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و روسیه - فرصتهایی برای گسترش موقعیت ایران در سوریه و عراق فراهم کرد.
با این وجود هر چند ماه یک بار به ما گفته میشود که ایران در حال از دست دادن نفوذ منطقهای خود است. اول به دلیل تحریمهای اعمال شده توسط دولت ترامپ ادعا شد که «ماجراجویی نظامی ایران» در منطقه به طور قابل توجهی محدود شده است. بعد به دلیل حملات اسراییل به مواضع نیروهای طرفدار ایران در سوریه و یا به دنبال تظاهرات اخیر در لبنان و عراق بود که گفته شد «ایران در حال از دست دادن خاورمیانه است». سپس، اعتراضات نوامبر ۲۰۱۹ در ایران روی داد که امید به تغییر رژیم را افزایش داد. این چرخه با ترور قاسم سلیمانی در ماه ژانویه به عنوان ضربه بزرگی به برنامههای ایران برای تسلط منطقهای تکمیل شد و در نهایت اکنون ویروس مرگبار کروناست که بعضیها امید بستهاند فعالیتهای ایران در خاورمیانه را کُند و یا مهار کند.»
تحلیلگر صهیونیست ضمن برشمردن برخی کارشکنیها علیه نفوذ منطقهای ایران یادآور میشود: جمهوری اسلامی تاکنون بارها و بارها ثابت کرده که با وجود محدودیتها میتواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند. نه تنها بقای نظام بلکه نفوذ منطقهای خود را نیز حفظ کند. ایران مطمئناً میداند که چطور بازی منطقهای خود را متناسب با سایر بازیکنان اطراف خود تنظیم کند. تهران صبر استراتژیک فوقالعادهای دارد تا زمان تحقق بلندپروازیهای خود منتظر بماند و بسیار مصمم و عملگرایانه باشد؛ جمهوری اسلامی به خوبی میداند چگونه استراتژی خود را برای رفع چالشهای جدید تطبیق دهد.
در حقیقت فعالیت هفتههای اخیر ایران در عراق - در میانه تشدید فزاینده تنش بین نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان شیعه طرفدار ایران و تحولات سیاسی در بغداد - ممکن است در واقع نشاندهنده این باشد که به دنبال ترور سلیمانی، تهران در حال ارزیابی مجدد و تعدیل فعالیتهای خود با تغییر شرایط به گونهای است که به آن امکان میدهد منافع خود را - مانند مجبور کردن خروج نیروهای آمریکایی از عراق- با امکان موفقیت بیشتری پیش ببرد.
تحلیلگر صهیونیست در پایان تصریح کرد: سالها تحریم اقتصادی، ایران را در برابر فشارهای اقتصادی و خارجی مقاوم کرده است.
خاورمیانه جدید بدون حضور و نفوذ ایران یک رویا است؛ رویایی که دهها سال است درباره جمهوری اسلامی «در آستانه فروپاشی» تکرار میشود اما به فرجامی نمیرسد و تنها ترویجدهندگان این ایده را ناامیدتر میکند. ایران یک کشور پیچیده با سابقهای طولانی و مراکز قدرت متکثر است و به همین دلیل است که باید ایران را هوشمندانه و واقعبینانه مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
همیشه بعد از پایان نمایندگی در دولت به مردم خدمت نکنید؟!
یک سایت اصلاحطلب از اینکه اعضای فراکسیون امید دنبال خدمت در مناصب دولتی هستند و از بیعملی خود عذرخواهی نمیکنند اظهار تعجب کرد.
خردادنیوز با اشاره به گزارش خبرآنلاین در پیگیری اینکه نمایندگان بعد از پایان دوره نمایندگی مشغول چه فعالیتی میشوند نوشت: زمستان ۹۴ و اردیبهشت ۹۶ صفهای چند صد متری رایدهندگان در کنار شعب و حوزههای رایگیری بهت و حیرت ناظران را در پی داشته و از همراهی و همنوایی و سنگتمام بدنه اجتماعی اصلاحطلبان در مشارکتی معنادار خبر میداد، دو سال و اندی بعد اما هیچ خبری از صفهای دور و دراز و مشارکت خیرهکننده نبود، سقوط و نزولی محسوس و ملموس که خبر از ثمربخشی تلاشهای انهدامی جماعتی مدعی بود که بر موج همراهی و همدلی مردم برای رسیدن به صندلیهای قدرت سوار شدند اما با ناکارآمدی و اشتباهات پیدرپی خود تیشه به ریشه زدند و شأن و اعتبار اجتماعی اصلاحطلبان در بدنه اجتماعی حامیان را به ثمن بخس بر باد دادند.
وقتی از نظر عموم مردم، نمایندگان فراکسیون امید توانایی اصلاحات حداقلی را نداشته و حتی عزم جدی در این زمینه را نمیبینند و ناکارآمدی آنان به وضوح در ذوق هم میزند، وقتی در انتصابات و سؤالات از وزرا نقش لابیگریهای خاص و منفعتمحورانه را مشاهده میکنند و در ارتباطات نمایندگان نکات سوالبرانگیز و دافعانه ملاحظه میشود و پیرامون نزدیکان و منسوبان آنان و سبک زندگی ایشان در اذهان عمومی سؤالات فراوانی مطرح است، طبیعی است که مردم به اصلاحات و اصلاحطلبان و سازوکاری که این عزیزان ناشناخته در افواه عمومی را برکشیده و تا جایگاه نمایندگی مردم در مجلس ترفیع داده، بدبین شده و چشم امید بر آن ببندند.
حال طبیعی و عقلانی هم باشد، موسم؛ موسم پاسخگویی و جوابدهی این نمایندگان است که چگونه و چرا اینگونه سرمایه اجتماعی چند ده ساله اصلاحطلبان را منهدم کردهاند؟ حالا دیگر وقت پاسخ است هر چند دیر و فاقد اثرگذاری ملموس اما حداقل حق رایدهندگان و بدنه اجتماعی پاسخگویی آقایان و نمایندگان منتخب است اما جالب آنجاست که همین اندک انتظار هم خیالی عبث و باطل است.
خبرآنلاین در گفتوگویی با نمایندگان بازمانده از مجلس یازدهم از آنان پرسیده که چه برنامهای برای دوران پسا نمایندگی دارند. پاسخها جالب و قابل توجه است اما آن چیزی که به چشم نگارنده آمد و دستمایه این اندک مقال شد، پاسخ وکیلی نماینده تهران در مجلس دهم بود.
ایشان در پاسخ به سوال خبرنگار فرمودهاند: «اولویت اول من این است که کار رسانهای انجام دهم و در عین حال اگر جایی به کمک من نیاز باشد آماده خواهم بود اما اولویت من پیگیری جدی کار رسانهای است.»
جالب آن بخشی است که ایشان از اعلام آمادگی خود برای خدمت و کمک گفتهاند! هر کسی که دستی کوتاه بر آتش سیاست داشته میداند معنای این حرف آقای وکیلی یعنی تلاش ایشان برای خدمت در منصبی دولتی و پالس موکد برای پذیرش مسئولیت تازه که البته با توجه به سابقه نمایندگی تجربه و مهارتها و ارتباطات لازم هم فراهم آمده است! فقط البته برای حقیر سرا پا تقصیر این سوال پیش میآید که این عزیزان با این کارنامه درخشان در دوران نمایندگی و رضایتمندی عمومی از عملکردهایشان که در دو رایدهی مجالس دهم و یازدهم هویدا شد، با کدام انگیزه و اعتماد به نفس آماده حضور غرورآفرین در مناصب تازه میشوند.
یادتان رفت که زنجیر پاره کرده بودید؟!
متهم پرونده نظرسازی به نفع آمریکا، ۲۰ سال پس از توقیف نشریات زنجیرهای متخلف، به تحریف ماجرا پرداخت.
عباس عبدی در روزنامه زنجیرهای اعتماد نوشت: اردیبهشت به صورت سنتی فرهنگیترین ماه سال بوده است، ولی اردیبهشت یادآور یک رویداد ضد فرهنگی و زیانبار نیز هست؛ بستن فلهای مطبوعات. اگر بخواهم فقط یک اتفاق را ریشه اصلی وضعیت نابسامانیهای کنونی کشور بدانم یا اتفاقی که بیشترین تأثیر را در این وضعیت داشته است، معرفی کنم، بدون تردید به توقیف مطبوعات اشاره خواهم کرد. آنچه در ادامه موجب گسترش افسارگسیخته فساد و ناکارآمدی شد، غیبت چنان مطبوعاتی بود.
او میافزاید: اکنون ۲۰ سال از آن ماجرا گذشته است. چه وضعی داریم؟ نه صدا و سیما جایگاه گذشته را دارد و نه آن مطبوعات نای نفس کشیدن. کشوری که یک کانال تلگرامی مثل آمدنیوز تبدیل به کابوس رسانهای برای آن شده بود و امروز هم بازیگردان فضای رسانهای کشور نه در داخل که در خارج کشور است، و حتی آن بخشی هم که در داخل هستند نیز خارج از نظارت و مسئولیتپذیری رسمی است. اینها همه به یک طرف؛ آنچه بدتر از همه چیز از آن اقدام باقی مانده، فساد و ناکارآمدی گستردهای است که هر روز شاهد نتایج و دادگاههای بخش کوچکی از این کوه یخ هستیم. دیدم که یکی از دوستان روزنامهنگار به صورت سؤالی مطرح کرده است که اگر اقدام کنندگان آن زمان میدانستند که به این روز میافتیم آیا باز هم مطبوعات را میبستند؟
درباره این نوشته روزنامه اعتماد گفتنی است: توقیف مطبوعات زنجیرهای در اردیبهشت ۷۹، سه سال پس از وطنفروشی و هجوم گلهای این نشریات به مقدسات اسلامی، نقض بدیهیات امنیت و منافع ملی، پیوند ارگانیک با رسانههای ضد انقلاب و تدارک آشوب آمریکایی- صهیونیستی در تیر ۷۸ صورت گرفت. جالب این که بسیاری از دستاندرکاران این نشریات پس از فرار از کشور، به عنوان همکاران با مدیران شبکههای دولتی BBC و VOA فارسی، رادیو فردا، و حتی رسانههای سعودی تباری نظیر ایران اینترنشنال آفتابی شدند. در واقع این رفتار بعدی، ثابت کرد که تعبیر نفوذ و پایگاه مطبوعاتی دشمن درباره شبکه عنکبوتی چقدر درست بوده است. همچنین همان زمان اسنادی منتشر شد که برخی محافل آمریکایی و صهیونیستی (و نفوذی) فعال در حوزه نفوذ و براندازی، مبالغ کلانی به برخی گردانندگان مطبوعات مذکور داده و همچنین آن را در تورهای آموزشی شرکت دادهاند.
از طرف دیگر برخی فعالان گروهکهای برانداز منحله، با اسامی واقعی یا مستعار در نشریات یاد شده حضور به هم رسانده بودند. تندروی و قانونشکنی و زیرپا گذاشتن همه قواعد عقلی و حقوقی و ملی در نشریات زنجیرهای به حدی فاحش و جنونآمیز بود که مسعود بهنود (از گردانندگان همین نشریات و همکار بعدی بیبیسی) تصریح کرد: «دوره دوم خرداد خوبیاش این بود که ما بودیم، تجربه را منتقل میکردیم، اگر کسی هم شبیه جوانی ما- یک ذره تندتر- مثل اکبر گنجی بود، بالاخره کسی مثل ما هم میگفت نکن. تازگیها ابراهیم نبوی یک نامه تندی نوشته به شادی صدر که؛ در آن روز ]دوره اصلاحات[ همه تسمه پاره کرده بودیم. بهنود میگفت همه با هم از چراغ قرمز رد نشویم... بعد از انقلاب حتی در بدترین شرایط سانسور مثل زمان شاه نشد.» خب مشخص است باید ترمز جماعتی که خودشان اذعان میکنند زنجیر پاره کرده بودند، قبل از آنکه خسارتهای بزرگتری به بار آورند، کشیده میشد.
نکته بعدی این است که برخلاف ادعای عبدی، همین مطبوعات و نسخهها و نسلهای بعدی آنها به خاطر تمرکز بر سیاسیکاری و دوقطبیسازیهای دروغین و حاشیهسازی، از متهمان اصلی فساد و آشفتگی اقتصادی هستند، به نحوی که فسادهای بزرگی نظیر کرسنت و استات اویل و شهرام جزایری، و سپس فساد صندوق ذخیره فرهنگیان، حقوقهای نجومی، تاراج برخی شرکتهای دولتی به رسم خصوصیسازی و... در دولت فعلی، زیر چتر حمایتی نشریات زنجیرهای غوغاسالار صورت گرفت و عجیب این که همین روزنامه اعتماد که آقای عبدی در آن آروغ آزادی رسانه میزند، آلوده به مفاسد و بخششهای شهرام جزایری است.
از یاد نبردهایم که جانشین نشریات زنجیرهای، در دوره اخیر چگونه از مفاسد شهرام جزایری تا حقوقهای نجومی و اختلاسهای بزرگ را توجیه و تطهیر کردند و حق را به جانب مفسدان دادند. در حقیقت مسیر اصلاح و آبادی کشور، جز از راه انسداد مجاری نفوذ و فساد و زد و بند در مطبوعات ممکن نیست.
نامزد ناکام انتخابات رمال شد!
یکی از فعالان اصلاحطلب که نتوانست اعتماد مردم را در انتخابات مجلس کسب کند، میگوید: اصولگرایان در مجلس موفق نخواهند شد و از هماکنون دچار اختلاف شدهاند(!) محمدرضا خباز که تا چند وقت قبل استاندار خراسان شمالی و سمنان بود، معاون سابق امور تقنینی در معاونت پارلمانی رئیسجمهور بوده است. او همچنین در چند دوره نماینده مردم کاشمر در مجلس بود اما در دوره فعلی با بیاقبالی مردم کاشمر مواجه شد و بهعنوان نفر سوم از راهیابی به مجلس بازماند.
خباز که عضو حزب اعتماد ملی است در روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد مینویسد: سالی که نکوست از بهارش پیداست. در روزهای اخیر مباحث و اختلافات در میان جریان اصولگرا در میان منتخبین مجلس یازدهم و حامیان آنها افزایش یافته است که نشان دهنده میزان پایگاه مردمی آنها است.
بنابراین با توجه به چنین شرایطی آنها پیشاپیش برای خود شریک جرم ایجاد میکنند و برای اینکه خارج از فضای جریانی خود گفته نشود که اصولگرایان برای پست، مقام و ریاست با یکدیگر جنگ قدرت دارند دنبال یافتن شریک جرم هستند، در چنین وضعیتی نیز دیواری کوتاهتر از دیوار اصلاحطلبان نیست، بنابراین به غلط میگویند جریان اصلاحات بهدنبال تفرقه است.
این درحالی است که تعداد اصلاح طلبان در مجلس آتی به ۱۵ نفر هم نمیرسد، این جریان با چنین بضاعتی چگونه میخواهد تفرقه بیندازد! در واقع نوعی فرار به جلو را مشاهده میکنیم چون نمیتوانند اختلافات خود را بپوشانند به دنبال این هستند که از هم اکنون شکستهای مجلس آتی را به اصلاحطلبان نسبت دهند، چنین رویهای هم تازگی ندارد. بنابراین مجلس یازدهم برخلاف اینکه میگویند وحدت داریم حتی بر سر مسئولیتهای غیر هیئترئیسه همچون مرکز پژوهشها نیز سخت درگیر هستند و طبیعی است که اختلاف فشردهای را هم بر سر ریاست و هیئترئیسه ببینیم.
حکایت امثال آقای خباز، حکایت همان کسی است که چند بار به رهگذران گفت: «سر کوچه آش میدهند و سپس با خودش گفت نکند واقعا سر کوچه آش میدهند»، و دوید سر کوچه! مدعیان اصلاحطلبی که شکست فاحشی را در انتخابات متحمل شدند، طی هفتههای اخیر بهعنوان پروژه تعریف شده، شایعه اختلاف میان منتخبان اصولگرا را ترویج میکنند تا شاید جامه عمل به آرزوی خود بپوشانند و سپس همین دروغ و شایعه خود را تبدیل به خبر و مبنای تحلیل و تفسیر و فالگیری و پیشگویی میکنند. این درحالی است که اصولگرایان با وجود تعدد سلایق، توانستند در انتخابات به وحدت برسند و اکنون نیز اولویت خود را بر همدلی و همافزایی برای حل مشکلاتی کردهاند که ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال برای مردم درست کردهاند.
تکذیب برخورد با مهاجران افغانستانی از سوی مرزبانی ناجا
خبر اول اینکه، در پی انتشار اخباری در مورد بازداشت و شکنجه مهاجران غیر قانونی افغانستانی در مرز ایران و افغانستان، مرزبانی ناجا این موضوع را تکذیب کرد. مرکز اطلاعرسانی مرزبانی ناجا در این باره اعلام کرد: در پی انتشار کلیپی از سوی کانال و شبکههای معاند و ضد انقلاب در خصوص به رودخانه انداختن اتباع افغان توسط مرزبانان ایرانی، خبر بلافاصله مورد بررسی قرار گرفته و در بررسیهای صورت گرفته مشخص شد چنین موضوعی در مرزهای مشترک ایران و افغانستان رخ نداده و صحت ندارد
. به گزارش تابناک یک خبرگزاری محلی افغانستان، خبری منتشر کرد که بر اساس آن پنجاه تن از مهاجرین افغان که غیر قانونی قصد عبور از منطقه دهانه ذوالفقار برای ورود به ایران را داشتند از سوی نیروهای مرزی ایران بازداشت شده و پس از شکنجه به رود هریرود انداخته شدند و نیمی از این افراد در آب غرق شده و نیمی دیگر نیز توانستند خود را نجات دهند. دکتر محمد عارف جلالی، پزشک ارشد بیمارستان هرات در این مورد گفت: پنج جسد که در آب غرق شده بودند از سوی خانوادههای این افراد به بیمارستان هرات انتقال یافت و بررسیهای پزشکی قانونی نشان داد، هیچ یک از این افراد مورد ضرب و شتم قرار نگرفته و حتی جای گلوله در بدن آنها نیست و این افراد تنها در آب غرق شدهاند.
جزئیات جدید از بررسی پرونده منتخب تفرش
خبر دیگر اینکه، هادی طحان نظیف، عضو حقوقدان شورای نگهبان در صفحه اینستاگرام خود در خصوص جلسه روز چهارشنبه این شورا، که با موضوع رسیدگی به پرونده تحصیلی سینا کمالخانی منتخب تفرش برگزار شد، جزئیات جدیدی مطرح کرد.او نوشت: یکی از اعضای شورا شخصاً با مؤسسهای که منتخب در آن تحصیل کرده بود و مؤسسه دیگری که مدرک بهنام آن صادر شده بود تماس گرفته و کسب اطلاع کرده بود. واقعیت این است که مؤسسه مربوطه که متأسفانه در سایت خود مدعی برگزاری دورههای مختلف تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری! بهصورت الکترونیک است، اساساً فاقد مجوز از مرجع مربوطه یعنی وزارت علوم است.
مؤسسه مزبور در صدور مدرک برای منتخب تفرش از نام مؤسسه مشابهی که دارای مجوز از وزارت علوم بوده سوءاستفاده کرده است. طبق اطلاعاتی که این مؤسسه در سایت خود به نمایش گذاشته حدود ۸۰۰۰ نفر دانشجو و فارغالتحصیل آن هستند! سرنوشت این افراد چه خواهد شد؟ چرا باید اتفاقی که سالهای گذشته در خصوص دانشگاه هاوایی یا مؤسسات مالی اعتباری بدون مجوز رخ داد، مجدداً تکرار شود؟
نظر آقای سخنگو درباره جمله معروف رهبری
دست آخر اینکه، سخنگوی وزارت امورخارجه این جمله رهبری که «بنده دیپلمات نیستم انقلابیام»، را موضعگیری دقیق دانست و گفت: بهنظر من ایشان رهبر انقلاب هستند و ضمن اینکه اعتقاد دارم از دیپلماتهای برجسته دنیا و یک استراتژیست هستند و دنیا هم به آن اذعان دارد.
به گزارش ایلنا سید عباس موسوی در یک برنامه تلویزیونی افزود: البته رهبری در فرمایشهای خودشان وقتی میخواهند به صراحت بگویند اینگونه سخن میگویند و به این معنی نیست دیپلماتها انقلابی نیستند به این معنی است دیپلماتها کمی ملاحظه دارند و گاهی این ملاحظات ایجاب میکند اما در ایشان بهعنوان رهبر انقلاب، ملاحظات وجود ندارد.وی با بیان اینکه از ۱۴ سالگی در جبهه بوده و برای حضور در جبهه شناسنامه را دستکاری و سه سال بزرگتر کرده بود، گفت: از انتهای شناسنامه بخشی را کندم و به جای متولد ۵۰ نوشتم ۴۷ و کپی کردم که شناسنامهام بعدها مخدوش شد.
۲ خط قرمز مهم دولت برای واگذاری اموال
با توجه به برنامه های گسترده دولت برای واگذاری اموال مازاد دستگاه های اجرایی طی امسال، یک مسئول مهم اقتصادی در کابینه طی روزهای اخیر با ارسال ابلاغیه ای برای همه اعضای دولت به آن ها متذکر شده، در عین ضرورت برنامه ریزی و تهیه فهرست این اموال تا خرداد امسال، باید توجه داشته باشند دو خط قرمز این واگذاری ها شامل «انفال» و همچنین اموال دولتی است که جزو نفایس ملی باشند که آن ها نیز در صورتی که از نفایس منحصر به فرد نباشند، فقط با تصویب مجلس قابلیت انتقال دارند.
پس از کرونا، ارتقای بهداشت روانی کارمندان را فراموش نکنید
تعدادی از وزارتخانه ها و سازمان های دولتی، در نامه های روزهای اخیر خود خطاب به مدیران بخش های مختلف، از آن ها خواسته اند، ضمن تداوم رعایت اصول بهداشتی در ادارات که به کاهش مبتلایان به ویروس کرونا منجر شده، همچنان ارتباط خود را با متخصصان و مراکز مورد تایید بهداشتی برای مصون نگه داشتن محیط های اداری حفظ کنند و در عین حال، دانش و اشراف مدیران را در زمینه حفظ سلامت و بهداشت روانی خود و کارکنان در این ایام ارتقا دهند.
غرق شدن مادری بخاطر نجات ۳ فرزندش
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: مادری که در رودخانه ششپیر شهرستان سپیدان برای نجات فرزندانش به آب زده بود، غرق شد. سرهنگ کاووس محمدی داشت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰و در بررسیهای اولیه ماموران مشخص شد، یک خانواده که برای تفریح به کنار رودخانه شش پیر رفته بودند، به دلیل غفلت والدین، هر سه فرزند دختر آنان به درون آب سقوط کردند. محمدی ادامه داد: والدین با دیدن این صحنه سریعا وارد رودخانه شده و هر سه فرزند نوجوان خود را نجات دادند اما مادر این خانواده به دلیل خفگی در آب، جان خود را از دست داد.
خوشحالی یک پرسپولیسی از شروع تمرینات
داوود فنایی، مربی دروازهبانهای پرسپولیس در رابطه با شروع تمرینات استوری در اینستاگرامش منتشر کرده است. گفتنی است با اعلام رئیسجمهور در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، استادیومهای ورزشی به صورت پلکانی از هفته جاری بازگشایی میشوند و قرار است تمرینات تیمهای لیگ برتری دوباره آغاز شود. در این باره داوود فنایی دستیار یحیی گلمحمدی در پرسپولیس در رابطه با شروع دوباره تمرینات استوری در اینستاگرامش منتشر کرده است.
جای سوزن روی دست «اون»
عکسی از رهبر کرهشمالی، که پس از چندین روز در انظار عمومی ظاهر شده است، منتشر شده که حاکی از جای سوزن روی دست اوست. پزشکان در این باره میگویند جای سوزن روی دست رهبر کرهشمالی شاید به معنای انجام عمل جراحی روی وی باشد. گفتنی است بعد از حضور نیافتن کیم جونگ اون جلوی رسانهها، گفته شده وی بعد از عمل جراحی قلب به هوش نیامده است. وی که از ۱۱ آوریل دیده نشده بود در مراسمی رسمی ظاهر شده و به شایعات مرگ خود پایان داده است.
تهدید و اخاذی در اینستاگرام
سرپرست پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری فردی که با ایجاد صفحهای در اینستاگرام با تصویر و نام شاکی از مخاطبان وی اخاذی میکرده، خبر داده است. سرهنگ داوود معظمی گودرزی در این باره گفت: مردی ۳۵ ساله به نام (الف.ص) ساکن حوالی خیابان رسالت در تاریخ شانزدهم فروردین ماه ۱۳۹۹ با در دست داشتن شکایتی از دادسرای مبارزه با جرائم رایانهای «ناحیه ۳۱ تهران» به پلیس، گفته داشته است که فردی با سوءاستفاده از تصاویر شخصی وی اقدام به ایجاد صفحهای اجتماعی با نام و مشخصات او کرده و با دوستانش در شبکه اجتماعی اینستاگرام گفتوگو و ارتباط برقرار کرده و بابت یک مشکل و گرفتاری واهی از آنها درخواست وجه نقد کرده است که این موضوع باعث سوءتفاهم و دردسر و مزاحمت برای برخی از دوستان و اقوامش شده است.
حوادث آبانماه در پرونده جودو؟
رئیس فدراسیون جودو درباره حوادث آبانماه در پرونده جودو گفت: بعد از اتفاقات شهریورماه گذشته و مسائل پیرامون آن، که به تعلیق جودو انجامید، طی چند روز اخیر مواردی مطرح شده که به خوبی بیانگر آن بوده است که این سناریو از داخل طراحی و اجرا شده است و خانواده بزرگ جودو و ورزش در جریان آن قرار گرفتهاند. میراسماعیلی ادامه داد: به دلیل آنکه تعلیق جودوی ایران ناعادلانه بوده از همان ابتدا پس از هماهنگی با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک پروندهای باز و شکایتی در دادگاه بینالمللی حکمیت ورزش مطرح کردیم. وی افزود: فدراسیون جهانی شرطی برای رفع تعلیق در نظر گرفته که خط قرمز نظام است و اجازه چنین کاری را ندارند. اجازه ندارم وارد جزئیات شوم، ولی وقتی مسائل آبانماه یا مواردی از این دست که ربطی به این پرونده ندارد، در لوایح ارسالی اشاره میشود بیانگر آن است که فقط دنبال جودو نیستند.
سوءاستفاده مالی در پیست دیزین
رئیس فدراسیون اسکی از سوءاستفاده مالی گسترده در پیست اسکی دیزین خبر داده است. سیدعبدی افتخاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه صحبتهایی مطرح شده است مبنی بر اینکه شما رستورانها و تبلیغات را از طریق مزایده واگذار نکردهاید، گفت: همه این کارها طبق فراخوان روزنامه و مزایده انجام شده است. دیزین سالها مرجعی برای خوردن برخی از افراد بوده است. قرار نبود ما پیستداری کنیم؛ اما افرادی که از هیات البرز معرفی شدند واجد شرایط نبودند. بررسیها انجام گرفته و آنها خواستار اداره پیست شدهاند، حتی صورتجلسه هم در این خصوص تهیه شده اما در این فاصله با کرونا روبهرو شدهایم. البته قرارداد ما هم بر مبنای کرونا فسخ شده است.
فتحا...زاده و پورحیدری سهامدار استقلال!
باشگاه استقلال در حال حاضر روزهای سخت مدیریتی را سپری میکند؛ به طوری که مشکلات عدیده مدیریتی این باشگاه در چند سال اخیر فراموش شدهاند. با این حال بازگشایی پرونده خصوصیسازی بار دیگر رگههایی از امیدواری را نسبت به آینده دو تیم به وجود آورده است. علی فتحا...زاده مدیرعامل سابق استقلال که بعد از تلاش زیاد توانسته است دوباره به این پست برسد و بعد هم خیلی زود استعفا داده، در یکی از مصاحبههای پرتعدادی که این روزها انجام میدهد، ادعای تازهای را مطرح کرده است. او ضمن بیان اینکه بخشی از اموال باشگاه توسط خسروانی وقف شده است که نمیتوان واگذار کرد، گفته است: «از صدهزار سهم باشگاه استقلال ۵۰۰ سهم به من تعلق دارد و ۵۰۰ سهم هم به مرحوم پورحیدری تعلق گرفته بود و هفت نفر دیگر از اعضای هیات مدیره وقت باشگاه، هر کدام مقداری سهم دارند که برای واگذاری باشگاه طبق قانون تجارت باید ابتدا موافقت ما حاصل شود.
واکنش به جلسه رایزنی لاکچری
الیاس نادران منتخب تهران در مجلس یازدهم از برخی منتخبان این مجلس بابت یک میهمانی در هتل اسپیناس تهران انتقاد کرده است. وی در حساب توئیتری خود نوشت: در این اوضاع اقتصادی ۱۶ اردیبهشت منتخبان زاگرسی مجلس یازدهم را به هتل اسپیناس دعوت کردهاند! کاری به مخدوشکردن مرزبندیهای سیاسی ندارم ولی از موکلان خود خجالت نمیکشید؟ جواب مددجویان کمیته امداد و نیازمندان را چه میدهید؟
پدرسالاری و نوچهپروری موانع اصلاحطلبی
عبدالکریم حسینزاده، نایب رئیس فراکسیون امید در مورد پدرسالاری و نوچهپروری موانع اصلاحطلبی گفت: جریان اصلاحات به قول معروف خیلی گل و گشاد است و این امکان را به فرصتطلبان میدهد که در روزهای فرصت سوار قطار آن شوند و سودش را ببرند اما در روزهای پرداخت هزینه به سادگی از آن پیاده شوند. جریان اصلاح طلبی تا «کن فیکون» نشود و در چهرهها، احزاب، ایده و رویههای آن تغییرات اساسی ایجاد نشود، دیگر توان نقشآفرینی تاثیرگذار در عرصه سیاسی کشور را نخواهد داشت. نوعی پدرسالاری کشنده و روابط ناسالم مبتنی بر نوچهپروری و سایر دافعهها باعث شده است از احزاب موجود دوری کنیم.
بازداشت ۴ جوینده گنج در نطنز
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز از کشف یک دستگاه فلزیاب و دستگیری چهار نفر در این زمینه خبر داده است. حسین یزدانمهر، سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری نطنز از کشف یک دستگاه فلزیاب و دستگیری چهار نفر در این رابطه توسط نیروی انتظامی در این شهرستان خبر داد. وی در این باره افزود: برابر قانون، ساخت، خرید، فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از هرگونه دستگاه فلزیاب منوط به اخذ مجوز از وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است. این در حالی است که متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه محکوم میشوند و چنانچه دستگاه به قصد کشف اموال فرهنگی تاریخی در حفاری غیرمجاز مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، متخلفان براساس قانون مجازات اسلامی به یک تا سه سال حبس محکوم میشوند.
جمنا در شورای ائتلاف ادغام میشود
مهدی چمران، عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: شورای ائتلاف نقشی شبیه مرکز پژوهشها خواهد داشت. وی افزود: در انتخابات ۱۴۰۰ کار سادهتر خواهد بود؛ به دلیل آنکه انتخابات مجلس، شهرستانی و استانی است و خیلی مشکل است تعداد زیادی از کاندیداها را بررسی کنیم و نامزدهای مورد حمایت را انتخاب و در جهت همگرایی آنها فعالیت کرد. اما این فرآیند در انتخابات ریاستجمهوری سادهتر دنبال میشود و راحت صورت میپذیرد، چون تعداد داوطلبان خیلی کمتر است. وی در ادامه افزود: پیشبینی میکنم جمنا و شورای ائتلاف در هم ادغام شوند؛ چراکه جمنا همان گردآوری احزاب بوده که همه آنها را شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هماهنگ کرده است.
آزادی ۶ صیاد ایرانی در عراق
شش صیاد ایرانی اهل توابع آبادان پس از روزها بازداشت آزاد شدهاند. این صیادان که از دو هفته پیش در عراق بازداشت بودهاند در پی رایزنی چند روزه حجتالاسلام محمدیپور امام جمعه اروندکنار با استاندار و رئیس دادگاه بصره و همچنین کنسولگری ایران در بصره آزاد شدهاند و به خانه بازگشتهاند. چهار نفر از این صیادان از اهالی اروندکنار و دو تن از اهالی منیوحی آبادان هستند که حین ماهیگیری و امرار معاش در رودخانه اروند از سوی پلیس عراق بازداشت شدهاند. پس از شیوع ویروس همه گیر کرونا، دولت عراق، صیادی در آبهای اروند را ممنوع و اعلام کرده بود بیتوجهی به این قانون ۵ سال حبس به همراه خواهد داشت.
ارسال نظرات