اخیرا به همت قوه قضاییه دادگاهی برای رسیدگی به جرائم و جنایات گروهک منافقین برگزار شد که شکایتهای متعددی از سوی خانوادههای مختلف علیه این گروهک تروریستی مطرح گردید.
برگزاری این دادگاه برای برخی از سران منافقین که در کشورهای غربی تحت حمایت هستند، گران آمد و تهدید کردهند که جواب آن دادگاه را خواهیم داد. جریان منافقین جریانی است که به خاطر جنایتها و خیانتهایشان علیه کشور، قاطبه مردم ایران از آنها متنفرند .
یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی این است که مسئولین آن در بالاترین مراتب، در کنار مردم قرار دارند و همانطور که مردم شهید دادند، مسئولین نیز شهید شدند. دو برادر شهید رازینی از مسئولین در جنگ شهید شده بودند و خودشان نیز دوبار ترور شده بودند.
ایشان ضربه شدیدی به منافقین زد و ازاین رو آنها کینه عجیبی از ایشان داشتند. در سال ۷۷، یک بار ایشان را ترور کردند که موفق نبودند. ایشان یک فرد قاطع در برابر مفسدین و مجرمین بودند و به تعبیر مقام معظم رهبری، یکی از کارهای خوب شهید رازینی، نقرهداغ کردن جریان منافقین و گروهک تروریستی آنها بود.
امام خمینی(ره) در منشور روحانیت، میفرماید که روحانیون و علما باید کارهای قضایی و اجرایی را برای خود یک امر مقدس و یک ارزش الهی بدانند. اگر طلبهای منصب امامت جمعه یا قضاوت در امور مسلمین را خالی ببیند، باید مسئولیت بپذیرد و فقط به بهانه درس و بحث، از مسئولیت شانه خالی نکند. در غیر این صورت در پیشگاه خداوند بزرگ، یقیناً مواخذه خواهد شد و هیچگاه عذر او موجه نیست که امروز به نظام خدمت نکند.
یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی این است که مسئولین آن در بالاترین مراتب، در کنار مردم قرار دارند و همانطور که مردم شهید دادند، مسئولین نیز شهید شدند. دو برادر شهید رازینی از مسئولین در جنگ شهید شده بودند و خودشان نیز دوبار ترور شده بودند.
آقای رازینی از همان دوران طلبگی و بعد از انقلاب از فقهای مبرز بود. ایشان میتوانست درس خود را بخواند و اگر با این سطح علمی در قم مینشست و درسش را میخواند، به مقالات بالای علمی و حوزوی نائل می شد.
برخی از علمای برجسته ما، مانند شهید رئیسی و آقای جنتی، اگر در حوزه میماندند، قطعاً امروز جایگاه و توجه بیشتری داشتند. اما این راه را انتخاب کردند و در میدان خدمت به مردم قرار گرفتند. شما وقتی در مسیری قرار میگیرید، حتماً مخالف پیدا میکنید.
در شهادت شهید رازینی، برخی از افراد بیشرافت در فضای مجازی به همدیگر تبریک میگویند. همان منافقین و مجرمینی که تیغ عدالت به آنها رسیده بود، در حال اهانت به ایشان هستند. اگر ایشان فقط در مورد اخلاق صحبت میکرد، قطعاً آنها هم از او حمایت میکردند.
خدمت به مردم و باز کردن گرههای مشکلات آنها از هر کاری بالاتر است. امام میگوید اگر شما میخواهید مرجع تقلید بشوید و کارها را کنار بگذارید، این در برابر پروردگار قبول نیست. این افراد با تمام وجود احساس تکلیف کردند و پا به این عرصه گذاشتند.
در پروندههای مفاسد اقتصادی، شاهد بودیم که چه مقدار پول به بیتالمال برگرداندند. هنگامی که با یک مفسد اقتصادی برخورد میشود، در ابتدا باید جهاد با نفس کرده باشید تا بتوانید در برابر توصیهها و وعدههای رشوه و ... مقاومت کنید.
بعد هم نیاز به شجاعت در برابر فشارها و تهدیدها دارد.
امام باقر (ع) میفرمایند که اگر بتوانم به یک مؤمن کمک کنم، این برای من شیرینتر از یک ماه اعتکاف در کنار مسجد الحرام است.
برخی از شهدا، بعد از شهادت نیز مورد تهمت و شایعه قرار میگیرند. پس از شهادت این دو بزرگوار، رسانههای معاند به شدت اخبار منفی علیه آنها منتشر کردند.
روحانیت انقلابی همچنان در میدان خدمت به مردم است
این نشاندهنده مقام والای شهداست. ما باید از این دو بزرگوار تجلیل کنیم. مقام معظم رهبری در روزهایی که مشغول مسائل مهمی بودند، وقت گذاشتند و با خانوادههای شهدا دیدار کردند.
این تجلیل ویژه مقام معظم رهبری از این دو بزرگوار، وظیفهای بر دوش ما میگذارد که یادبودی برای آنها برگزار کنیم.
ارسال نظرات