کمیسر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی ضمن انتقاد از عدم ارسال کمک به غزه، گفت که «درخواستهای ما برای فرستادن کمکهای غذایی به شمال غزه رد شد و گوش شنوایی برای آن نبود».
«فیلیپ لازارینی» کمیسر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) امروز یکشنبه از عدم همکاری کشورهای غربی برای ارسال کمک به غزه انتقاد کرد.
شبکه خبری الجزیره به نقل از لازارینی گزارش داد، آخرین باری که توانستیم به شمال نوار غزه کمکهای غذایی بفرستیم در ۲۳ فوریه گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه اگر اراده واقعی سیاسی وجود داشته باشد، هنوز امکان دارد که از وقوع قحطی در غزه جلوگیری کرد، تصریح کرد: درخواستهای ما برای فرستادن کمکهای غذایی به شمال غزه رد شد و گوش شنوایی برای آن نبود.
لازارینی پیش از این گفته بود که اسرائیل قصد دارد این سازمان را تخریب و این ایده که فلسطینیها پناهنده هستند و حق دارند روزی به خانه خود بازگردند را نفی کند.
این مقام آنروا، رژیم صهیونیستی را به داشتن یک «هدف سیاسی بلند مدت» برای از بین بردن آنروا متهم کرد.
این در حالی است که آنروا ۷۰ سال پیش برای کمک به فلسطینیهایی که در جریان جنگ ۱۹۴۸ خاورمیانه از خانههای خود آواره و مجبور به ترک خانه هایشان شدند، ایجاد شد.
لازارینی که از سال ۲۰۲۰ به عنوان کمیسر کل آنروا مشغول به فعالیت است، در پایان عنوان کرد: اسرائیل ظاهرا معتقد است در صورت لغو فعالیت آنروا، وضعیت پناهندگان فلسطینی یک بار برای همیشه حل خواهد شد.
وزارت بهداشت غزه بعد از ظهر امروز در بیانیهای که آن را در روز یکصد و چهل و دوم جنگ غزه منتشر کرده است، گفت: ارتش اسرائیل طی ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه ۷ کشتار جمعی انجام داده که به دنبال آن، ۸۶ فلسطینی به شهادت رسیدهاند و ۱۳۱ نفر دیگر مجروح شدهاند.
این وزارتخانه اضافه کرد که همچنان شمار زیادی از شهدا در زیر آوارها و در خیابانها هستند که نظامیان اسرائیلی اجازه انتقال آنها را به نیروهای امدادی نمیدهند.
طبق این گزارش، تعداد شهدای فلسطینی به ۲۹ هزار و ۶۹۲ نفر افزایش پیدا کرده و تعداد مجروحان به ۶۹ هزار و ۸۷۹ نفر رسیده است.
ارتش اسرائیل از تاریخ هفتم ماه اکتبر (پانزدهم مهر ماه) حملات ویرانکنندهای را به نوار غزه آغاز کرده که در پی آن، بسیاری از زیرساختهای این منطقه از جمله زیرساختهای درمانی و آموزشی و عبادتگاهها نابود شدهاند.