سردار شکارچی:
سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در برنامه گفتگوی ویژه خبری به تشریح عملکرد قرارگاه امام رضا (ع) و اقدامات نیروهای مسلح در مقابله با ویروس کرونا پرداخت.
پایگاه رهنما:
سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در برنامه گفتگوی ویژه خبری با تشریح عملکرد قرارگاه امام رضا (ع) و اقدامات نیروهای مسلح در مقابله با ویروس کرونا با بیان اینکه نیروهای مسلح پیش از تشکیل قرارگاه امام رضا (ع) با هماهنگی با وزارت بهداشت ستادی تشکیل دادند و به نیازهای ستاد ملی کرونای پاسخ داد، اظهار داشت: تا پیش از تشکیل قرارگاه، بخشی از توان نیروهای مسلح در حوزه مقابله با کرونا بکار گرفتهشده بود، اما بعد از تشکیل قرارگاه، نیروهای مسلح مانند دوران دفاع مقدس با تمام توان و ظرفیت به موضوع کرونا ورود و در هماهنگی با ستاد ملی کرونا اقدامات خود را پیگیری کردند.
۵۴ بیمارستان نیروهای مسلح بیماران کرونایی را پذیرش میکند
وی افزود: درمجموع نیروهای مسلح ۵۸ بیمارستان ثابت دارند که از این تعداد ۵۴ بیمارستان پذیرش بیماران کرونایی داشتهاند؛ همچنین از ۶ هزار تخت بیمارستانی نیروهای مسلح، ۴۲۰۰ تخت آمادگی پذیرش بیماران کرونایی را داشتند. علاوه بر این بیمارستانها ۱۳ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سیار در سراسر کشور برپا شد. سردار شکارچی ادامه داد: تعداد ۲۰۲ نقاهتگاه با ظرفیت ۲۱ هزار و ۷۰۰ تخت در سراسر کشور برپا شد که بخش کمی از این آنها مورداستفاده قرار گرفت. در ابتدای تشکیل قرارگاه امام رضا (ع) وعده آمادهسازی ۱۰ هزار تخت نقاهتگاهی دادیم، اما این ظرفیت را افزایش دادیم و امروز اعلام میکنیم که نیروهای مسلح در صورت ضرورت، ظرفیت افزایش این تختها را دارند.
شهادت ۴ کادر درمان نیروهای مسلح در مقابله با کرونا
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در خصوص تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در نیروهای مسلح، عنوان کرد: در نیروهای مسلح در حوزه سرباز تلفاتی نداشتیم و تنها ۵۴ نفر از سرباز مبتلا شدند که همه بهبود یافتند. تعداد کمی از بازنشستگان که مجروحیتهای شیمیایی و مشکلات ریوی داشتند فوت کردند و تعداد محدودی از کادر نیروهای مسلح درگیر بیماری شدند. ۴ نفر از کادر درمان نیروهای مسلح نیز به دلیل ابتلا به کرونا فوت شدند.
تولید ۱۰ هزار کیت تشخیص کرونا در هفته توسط وزارت دفاع
سردار شکارچی اقدامات آزمایشگاهی را یکی دیگر از کارهای مهم نیروهای مسلح برشمرد و خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح در کنار خدمات درمانی، به دنبال تولید تجهیزات، انجام تحقیقات آزمایشگاهی و تأمین نیازهای خود و کمک به رفع نیازهای کشور نیز بودند؛ مثلاً در وزارت دفاع ظرف کمتر از ۱۰ روز تحقیقات و تولید کیت آزمایشگاهی انجام شد و در حال حاضر هفتهای ۱۰ هزار کیت تولید میشود؛ این کیتها در ابتدا در اختیار بیمارستانهای نیروهای مسلح قرار گرفت و مازاد تولید نیز در اختیار سایر بیمارستانها قرار میگیرد.
سؤال ما این است؛ آمریکاییها در این منطقه چهکار میکنند؟
سردار شکارچی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به آخرین مواجهه نیروهای مسلح با نیروهای آمریکایی در خلیجفارس، عنوان کرد: ما یک انتقاد دائمی به دشمنانمان و در رأس آنها آمریکاییها داریم و سؤال ما این است که در آبهای خلیجفارس از جان کشورهای منطقه چه میخواهند؟ همه کشورهای منطقه سهمی از این منطقه خلیجفارس دارند و توانمندی تأمین ۱۰۰ درصدی امنیت آن را نیز دارند، اما سؤال ما این است که آمریکاییها در این منطقه به دنبال چه هستند و ناو و هواپیما و یگانهای رزمی آنها در این منطقه چهکار میکنند؟
وی افزود: آمریکاییها نهتنها هیچ پاسخی به این سؤال ما ندارند بلکه مزاحمت هم ایجاد میکنند و قوانین بینالمللی را هم زیر پا میگذارند. سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با بیان اینکه بر اساس قواعد بینالمللی عبور بیضرر کشتیهای مختلف از این منطقه آزاد است، گفت:، اما آنها مزاحمت برای ماهی گیران ایجاد میکنند، به مسائل زیستمحیطی توجه نمیکنند و حتی به مراکز نظامی کشورهای این منطقه نزدیک میشوند و از آنطرف نیز آقای ترامپ پیام میدهد که ارتششان با نیروهای مزاحم مقابله کند. وی ادامه داد: آمریکاییها حتماً تجربه کردهاند که اگر کوچکترین اقدام و تعرضی علیه آبهای سرزمین جمهوری اسلامی و منافع مردم ما داشته باشند، سیلیای محکمتر از قبل خواهند خورد؛ چراکه ما در بحث دفاع از کشورمان باکسی شوخی نداریم. سردار شکارچی در پاسخ به تهدید اخیر دونالد ترامپ رئیسجمهور ایالاتمتحده مبنی بر اینکه در صورت نزدیکی قایقهای ایران به ناوهای آمریکا در منطقه خلیجفارس، به ناوهای این کشور دستور شلیک داده است، تأکید کرد: آقای ترامپ در چارچوب جنگ روانی و واردکردن خدشه بر افکار عمومی و کسب امتیاز در انتخابات پیش روی خود و همچنین برای فرار از مسائل داخلی، گاهی اوقات حرفهایی ازایندست علیه ما میزنند، اما ما باید به افکار عمومی خود بگوییم که آمریکاییها بههرحال در حال پا گذاشتن روی قوانین بینالمللی و ایجاد مشکل هستند و از آنطرف هم جوسازی میکنند که حق با ماست؛ در این شرایط اگر احتمالاً دست به خطایی زدند و سیلیای خوردند، توجیهپذیر باشد که آن سیلی حقشان بوده است.
ارسال نظرات