يکشنبه ؛ 26 اسفند 1403

تبیین:

❇️در حالیکه کابینه ترامپ دورخیز کاهش تعهدات آمریکا در قبال سازمان‌های جهانی و منطقه‌ای را برداشته است (خروج از سازمان ملل متحد و سازمان‌های وابسته به آن مثل سازمان بهداشت جهانی و دیوان بین المللی لاهه، خروج از ناتو و...)، اماکنشگری آمریکا در قبال برخی از سازمان‌های دیگر مبتنی بر مشاهدات کارشناسی، گواه بر بهره برداری و فشار بیشتر این کشور از این سازمان‌ها دارد.

❇️سازمان بین المللی انرژی هسته‌ای، یکی از این سازمان هاست. به تازگی نماینده آمریکا در این سازمان، بدون اشاره به اینکه کشورش مقصر اصلی مشکلات اجرای توافق هسته‌ای سال ۱۳۹۴ است، ادعا‌هایی را درباره مسیر دستیابی به توافق جدید با ایران مطرح کرد.
❇️هوارد سولومن کاردار موقت نمایندگی ایالات متحده آمریکا نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین روز سه‌شنبه در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرد: «اگر ایران خواهان توافق (هسته‌ای) است، مسیر آن با توقف فعالیت‌های تشدیدکننده هسته‌ای، انجام تعهدات پادمانی، ایجاد اعتماد بین‌المللی و اجازه دادن به آژانس برای ارائه اطمینان از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای‌اش آغاز می‌شود.» سولومن، در تداوم سیاه‌نمایی درباره پیشرفت‌های هسته‌ای کشورمان مدعی شد: «محتوای گزارش مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (درباره ایران) به‌شدت نگران‌کننده است. این گزارش تهدیدی وجودی را که برنامه هسته‌ای ایران برای جامعه بین‌المللی ایجاد می‌کند، برجسته می‌سازد. ایران تنها کشوری در جهان است که بدون داشتن سلاح هسته‌ای، اورانیوم با غنای بالا تولید می‌کند. ایران به‌جای تلاش برای ایجاد اعتماد، همچنان به گسترش برنامه خود و استقرار سانتریفیوژ‌های پیشرفته ادامه می‌دهد، آن هم بدون هیچ توجیه معتبر غیرنظامی.»

❇️گروسی رئیس این آژانس که علی رغم روسای قبلی (که حد اقل بصورت فیف تی فیف تی، ۵۰- ۵۰، و یوکیایا آمانو که مستقل‌تر حرف میزد و به همین علت بنا بر گمانه زنی‌ها توسط موساد و سازمان سیا حذف شد) شخصیتی است که در ژول مدت حضورش در آژانس کاملا جانبدارانه و در پشت آمریکا و صهیونیزم، در قبال پرونده هسته‌ای ما موضعگیری کرده (علی رغم چهار پنج مرتبه حضور در ایران و بازدید و بررسی کارشناسی و تایید صحت اقدامات ایران در مصاحبه با رسانه‌های داخل ایران، اما به محض اینکه از ایران خارج شده موضعی کاملا مخالف در راستای اتهام افکنی بر ایران گرفته و اخیرا هم اعلام نموده کشورمان قابلیت ساخت قریب به ده بمب هسته‌ای دارد.) هم راستا با صهیونیزم، آمریکا و اتحادیه اروپا گام برداشته و اصرار بر، ازاله‌ی توان هسته‌ای ما دارد (کلا توانایی و ظرفیت هسته‌ای ما را به صفر بکشاند) هم تمامیت غرب را در این مسیر یاری میکند.

❇️اینهمه در حالیست که اکنون رژیم صهیونیستی با تسلیحات متعارف و غیر متعارفش تهدیدی، مهلک برای منطقه و جهان بوده و به علت تکیه بر آمریکا، توانای‌های هسته‌ای آن (به روایتی دویست بمب و به روایت دیگر چهارصد بمب هسته‌ای آن) در هیچ موقعیتی مجال طرح نداشته و از دید آژانس هسته‌ای کاملا صهیونیستی و آمریکایی به دور مانده است.
حال بر فرض محال برخورداری و توانایی کشورمان در مصارف نظامی که قبلا طبق فتوای رهبری عزیز مردود اعلام شده، در محیطی بنام خاورمیانه که رژیم صهیونیستی مرز‌های امنیتی، سرزمین، اجتماعیش را شکسته، چه چیز جز قدرت ناهمطراز یا ما متقارن میتواند این رژیم سرکش را در صدور تهدیداتش متوقف نماید.
در وجه دیگر می‌بینیم والتز مشاور امنیت ملی آمریکا هم هنوز در مقام صحبت و اتخاذ موضع در قبال کشور با عظمت مان، ایران، ما را بعنوان یک رژیم اطلاق مینماید. لفظی که در ذهن مخاطب، فتنه آمریکایی جهت، سرنگونی آن را تداعی مینماید. چون یکی از پروژه‌های رو نمایی شده آمریکا در قبال ایران (رژیم چنج) است. پدرخوانده و فرزنده نامشروعش رژیم صهیونیستی با تهدید مستقیم و غیر مستقیم ما، در وجه صلح بانی گام در مسیر تضعیف توان دفاعی ایران برداشته اند.

اسدا...پازکیان

ارسال نظرات