مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران امروز (۲۷ آبان ۱۴۰۳) در دویست و هشتادمین جلسه شورا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای مدافع امنیت و شهدای مدافع حرم، با اشاره به ایام فاطمیه، گفت: امیدواریم که از برنامههای این ایام بهره کافی گرفته باشیم.
وی با اشاره بهروز آزادسازی سوسنگرد در سال ۱۳۵۹، افزود: یکی از اولین حرکتهای دفاعی ما که خوشبختانه به پیروزی انجامید، با هماهنگیهایی انجام شده با حرکتهای عشایر منطقه سوسنگردی که محاصره شده بود، آزاد شد. حتی یکی از تانکهای عراقی وارد این منطقه شده بود با هماهنگی نیروها به آزادی انجامید و نیروهای صدام مجبور به عقبنشینی شدند. در همان روز آقای چمران زخمی شد، اما برنامه ادامه پیدا کرد.
چمران با بیان اینکه رئیسجمهور نیز درمورد صرفهجویی در برق صحبت کردند و ما هم توصیه میکنیم که همشهریان عزیزمان در شرایطی که فعلاً به وجود آمده در مصرف برق صرفهجویی کنند، گفت: هر چه صرفهجویی بیشتر باشد خاموشی کمتر میشود.
وی با اشاره به حمله اسرائیل به لبنان و فلسطین، گفت: به مناطق اطراف دمشق حمله کرد و حدود ۱۵ نفر را به شهادت رساندند و اکثر آنها که زن و کودک بودند مجروح شدند. در خاک لبنان هم شاهد بودیم که بمبهای زیادی به مناطق مسکونی فرستاده میشود و میانگین روزانه ۵۰ نفر از مردم مبارز را به شهادت میرسانند. امیدواریم رزمندگان لبنان که تا به امروز تسلیم نشدند و مرزها را از هجوم اسرائیل پاک نگه داشتند، موفق شوند.
چمران با اشاره به شهدای امنیت در بلوچستان، افزود: در شهرستان راسک تعدادی از عزیزانمان به شهادت رسیدند که شهادتشان را گرامی میداریم.
وی با اشاره به شرایط غزه، گفت: اسرائیل به مردمی که به مدارس پناه میبرند نیز رحم نمیکند و آنجا را بمب باران میکند و بر صفحه تاریک و سیاه تاریخ خودشان، صفحات نامناسبی را میافزایند.
احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران در ادامه جلسه با بیان اینکه شهرداری برای شرکتها و سازمانها یک سری ابلاغی دارد که سقف میزان درآمد را باید کسب کنند، گفت: برخی از مجموعه میزان درآمد را کسب میکنند و برخی دیگر به درآمد مصوب شورا نمیرسند. اوایلی که وارد شهرداری شدیم گفتند که هر میزان اضافه درآمد کسب شد، بخشی از آن را داخل مجموعه خرج کنند و این موضوع باعث تشویق آنها میشد.
وی افزود: شاید این موضوع شدنی نباشد با وجود خزانهای که داریم. به هر حال باید تدبیر کرد که پرسنل باید انگیزه داشته باشد. پرسنل باید بدانند میان سازمانی که به درآمد رسیده و آن سازمانی که نرسیده تفاوت دارد. ما باید بتوانیم پاداشی برای مجموعهها در نظر بگیریم.
علوی افزود: ساعت کاری مجموعههای ورزشی و فرهنگی باید با فراغت مردم متناسب باشد. نحوه سیستم اداری جوری تنظیم شده که افراد اداری نمیتواند بعد از ساعت ۴ عصر حرکت کنند. ساعت کاری افرادی که در مجموعهها کار میکنند با افرادی که در اداره کار میکنند یکسان است که این موضوع این نقص بزرگی است و حتماً باید برای گردانندگان آن تدبیری کنیم.
محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورا با بیان اینکه طرح من شهردارم ۳ در شرف آغاز است، گفت: همه اعتقاد داریم که مشارکت مردم بسیار خوب است و ممکن است در اجرای این طرح مشکلاتی وجود داشته باشد. صبح امروز جلسات خوبی داشتیم و نکاتی مطرح شد. مشکلات بهصورت صریح بیان شد و قرار شد در این طرح شهرداری تلاش کند که با تقویت نقاط مثبت نقاط ضعف را برطرف کند.
وی افزود: حسابرسیها یکی از وظایف ذاتی شورا است و خوشحالیم که به شورا میآیند. این طرح بسیار خوب است و نباید کسی از اجرای آن ناراحت شود.
عضو شورای شهر با بیان اینکه ابهامی درباره فروش یک ملک در لواسان مطرح شد، گفت: حسابرسی که آن روز آمدند، یکی از منظمترین مؤسسات حسابرسی ما است. سالهای گذشته نتیجه گزارش مشروط بود. در سال ۹۸ دفتر روزنامه همشهری آگهی داده بودند و ملکی را به مناقصه گذاشتند و برنده مشخص شده بود. شهردار وقت در دوره پنجم ایرادی میگیرد و بخش اعظم پول در سال ۹۸ واریز میشود، اما چون سازمان املاک و شهردار وقت میگویند که باید قیمت جدیدی گرفته شود، سند را به نام خریدار نمیزند و خریدار شکایت میکند و شعبه اول عمومی رأی به او رأی میدهد و خودش اقدام به انتقال میکند.
آخوندی ادامه داد: پس از آن رقم اضافی آن را بهحساب همشهری واریز کرده است. فروش ملک به سال ۱۳۹۸ برمیگردد و، چون معامله کامل نشده بود امکان ثبت آن وجود نداشت و ثبت در معاملات در سال ۱۴۰۲ صورتگرفته است.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: طرح این موضوع باعث روشنشدن آن برای مردم و اعضا خواهد شد و باید از طرح این سوالات و ابهامات و پاسخ شفاف به آنها استقبال کرد.
مهدی عباسی، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورا با اشاره به طرح موضعی حیاط تهران، گفت: این موضوع هنوز معطلمانده و کمیته راهبری آن تشکیل نشده که باید تشکیل شود.
عباسی با بیان اینکه پروژه دژباغ کن بعد از دو سال هنوز به بهرهبرداری نرسیده و انتظار داریم که تدبیری اندیشیده شود تا با سرعت بیشتری تکمیل شود، افزود: موضوع علیالحساب دردسر ایجاد میکند و افراد در دیوان رأی میگیرند حتی در مواردی که به نفع شهرداری است هم به نفع خودرأی میگیرند.
وی ادامه داد: تقاضای ما این است که جلوی علیالحسابها در شهرداری گرفته شود.
ارسال نظرات