در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس، جمعی از پیشکسوتان و فعالان عرصه جهاد و مقاومت صبح امروز چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳ با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
بیانات رهبر انقلاب در این برنامه از ساعت ۱۰:۱۵ صبح به صورت زنده و مستقیم از رسانههای KHAMENEI.IR ، Leader.ir و شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
تلاوت آیاتی از کلامالله مجید توسط یکی از رزمندگان پیشکسوت دوران دفاع مقدس و لحظاتی از مداحی مهدی سلحشور در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت با رهبر انقلاب.
سیلی به دشمن می زنیم این منطق ماست
مصداق آن هم وعدههای صادق ما است
سبقت گرفتن و گام نهادن در راههای نرفته یک ارزش است
سبقت گرفتن و گام نهادن در راههای نرفته یک ارزش است؛ البته هفته دفاع مقدس متعلق به همه رزمندگان و مجاهدان شهدا و خانوادههای آنها است، لاکن پیشکسوتان و کسانی که زودتر و سریعتر و جدیتر وارد میدان شدند یک ارزش مضاعفی دارد.
چرایی جنگ هشت ساله را نسل جوان ما بدانند
پیشکسوت چه فرمانده باشد چه رزمنده عادی چه پزشک باشد چه امدادگر، چه جهادگر باشد و پشتیبانی کننده باشد، همه اینها مشمول این تمجید و احترام ویژه هستند؛ انواع اقسام این پیشکسوتان را ما در دوران اول دفاع مقدس دیدیم، نقش آفرینی آنها را هم مشاهده کردیم.
انگیزه حمله به مرزهای ایران انقلابی مخصوص صدام و حزب بعث نبود
علت دشمنی قدرتهای بزرگ با انقلاب اسلامی بوجود آمدن انقلاب مردمی بینظیر و تفکر نوینی برای اداره جهان بود
شاید بتوان گفت که سردمداران نظم جهانی آن روز انگیزهشان از صدام برای حمله به مرزهای ایران بسیار بیشتر و حداقل به اندازه او بود؛ یعنی آن روز دو قدرت بزرگ در دنیا بودند و هر کدام دنبالههایی داشتند، آن دو قدرت آمریکا بود و شوروی_ شوروی سابق.
هر کدام هم یک مجموعههای دنباله آنها بودند، دولتهایی، نظامهای سیاسی؛ اینها تقریباً همهشان در این قضیه انگیزه داشتند؛ جمهوری اسلامی_ ایران اسلامی برای اینها یک عنصر غیر قابل تحمل بود.
جمهوری اسلامی سخن جدیدی بود در قبال نظم باطل
نظم حاکم آن روز بر جهان این تفکر نوین را نمیتوانست تحمل کند؛ مسئله این بود.
آن روز جهان، جهان سلطه بود، البته امروز هم است. لاکن آن روز سخنی، فریادی، موضع صریحی در مقابل این نظم باطل و نابود کننده فضیلتها وجود نداشت؛ نظم جهان نظم سلطه بود.
آمریکا، شوروی، کشورهای عضو ناتو و پیمان ورشو منتظر فرصت بودند که صدام فرصت را فراهم کرد
این فکر در دنیا توسعه یافت ملتها را جذب کرد که من حالا بعد یک کلمه درباره جاذبههای این حرکت هم عرض خواهم کرد؛ خب اینها_ چه آمریکا، چه شوروی، چه کشورهای ناتو که دنبالهرو آمریکا بودند و چه کشورهای پیمان ورشو که دنبالهرو شوروی بودند، همه اینها منتظر یک فرصت بودند و صدام آن فرصت را برای اینها فراهم کرد. آدم جاهطلب، قدرت طلب، طما، پررو، وقیح، ظالم و بیملاحظه دم دست ایران_ پشت مرزهای ایران، این را تحریک کردند و حمله کرد به کشور ما.
ما با نظام سلطه مخالف هستیم
اگر منظور این است که ما با دنیا کار سیاسی، کار اقتصادی تعامل و رفت و آمد نداریم که خب این واضح است که خلاف واقع است.
امروز به برکت ایستادگی ملت ایران جرات حمله به مرزهای ایران را ندارند
اما آمریکا در راس کشورهای غربی یکهتاز است؛ میبینیم نتایج کارهایشان را، جنگهایی که راه میفتد، ظلمهایی که میشود، تبعیضهایی که صورت میگیرد، ملتهایی که زیر فشار قرار میگیرند؛ ما با اینها مخالفیم و صریحاً هم مخالفت خودمان را ابراز میکنیم.این وضعیتیاست که آن روز وجود داشت؛ امروز هم وجود دارد. آن روز انگیزه حمله به مرزهای ایران شد، امروز به برکت ایستادگی ملت ایران، به برکت حضور قدرتمندانه ملت ایران در صحنههای مختلف، آن جرئت را دیگر ندارند که به مرزها حمله کنند؛ جور دیگری مشغول موزیگری و مشغول دشمنی کردن و عناد هستند.
جاذبه سیاسی جمهوری اسلامی، ایستادگی در مقابل نظم غلط جهانی است
بنابراین آن صدایی که با صراحت در قبال نظم غلط جهانی بلند شد، صدای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بود؛ مرکز آن هم ایران اسلامی بود. آن روز هم مخالف بودند و امروز هم هستند.مسئله این است؛ این را ما باید از بن دندان درک کنیم، بعضی این را درک نمیکنند. مسئله_ مسئله انرژی هستهای و حقوق بشر و حقوق زن و این حرفا نیست، اینها بهانه است. مسئله _ مسئله آوردن سخنی نو در قبال نظم باطل فاسد تبعیضآمیز جهانیاست که امروز در دنیا حاکم است، مسئله این است و با این دعوا دارند و مخالف هستند و این مخالفت برطرف نمیشود تا وقتی که جمهوری اسلامی و ملت ایران حرف زور آنها را قبول کنند، قبولهم نخواهند کرد.جاذبههای جمهوری اسلامی تأثیر زیادی داشت؛ یعنی اینها را به وحشت میانداخت. دو جور جاذبه در جمهوری اسلامی بود و هست و باید این دو جور جاذبه حفظ بشود؛ ملتها رو به خودش جذب میکند.یک جاذبه سیاسی_ یک جاذبه معنوی؛ جاذبه سیاسی عبارت بود از همین ایستادگی در مقابل نظم غلط جهانی، این جاذبه سیاسی دارد؛ ملتها برعکس قدرتها برعکس دولتها دلشان گرایش به این جاذبه سیاسی دارد.جاذبه معنوی جمهوری اسلامی توجه به ایمان دینی است
جوان امروز نیاز به دو گزارش توصیفی و تبیینی دفاع مقدس دارد
دو جور گزارش از جنگ میشود داد؛ یک گزارش که بنده از آن تعبیر میکنم به توصیف، گزارش توصیفی، این یکجور گزارش است که گزارش شکلی جنگ است. جنگ چه جوری آغاز شد، چه جوری ادامه پیدا کرد، به کجا منتهی شد و وضعیت دو طرف چگونه بود؛ این یک گزارش.یکجور گزارش دیگری هم است که او به نظر من مهمتر است و آن گزارش تبیینی است، باطن جنگ را، باطن جبهه را و روح جبهه را برای ما روشن و بیان میکند؛ جوان امروز احتیاج به اطلاع در هر دو زمینه دارد که باید کار بشود.
جنگ فقط برای دفاع از وطن نبود، مسئله این جنگ دفاع از اسلام بود
این جنگ فقط برای دفاع از خاک و وطن نبود؛ البته دفاع از وطن یک ارزش است و در این تردیدی نیست، اما مسئله این جنگ بالاتر از این بود، حرف دفاع از اسلام بود، عملکردن به دستور قرآن بود.
پیروز نهایی جنگ جبهه مقاومت و حزب الله خواهد بود
دشمن از پول، سلاح، امکانات و تبلیغات جهانی برخوردار است، طرف مقابل یعنی مؤمنین و مجاهدین فیسبیلالله عشری از اعشار آن امکانات هم ندارند، اما در عین حال آن کسی که پیروز است طرف مجاهد فیسبیلالله است؛ مقاومت فلسطین و حزبالله پیروز است.
مردم فلسطین و غزه درحال جهاد فی سبیل الله هستند
این حوادث لبنان و فلسطین هم مثل حوادث جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ما است. این هم جهاد فیسبیلالله است. یک کشور اسلامی یعنی فلسطین بهوسیله خبیثترین کفار عالم غصب شده و حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند، این را برگردانند به مسلمانها و به صاحبان اصلیاش، مسجدالاقصی را برگردانند. اینجا یک حرکت الهی دارد انجام میگیرد، مردم فلسطین و غزه که دارند مجاهدت میکنند به معنای واقعی کلمه دارند جهاد فیسبیلالله میکنند.
ارسال نظرات