«رونن بار» رئیس سرویس اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) هفته گذشته به همراه «نفتالی بنت» نخست وزیر این رژیم به امارات سفر کرد.
شرکت رادیویی و تلویزیونی رژیم صهیونیستی (KAN) با اعلام این مطلب گزارش کرد که رونن بار در این سفر با مقامات امنیتی امارات به منظور بررسی مسائل امنیتی منطقه، دیدار کرد.
بنابراین گزارش، رئیس شاباک در دیدار با مقامات امنیتی امارات در ابوظبی، مسائل مربوط به امنیت شخصی اسرائیلیهایی که به امارات سفر میکنند، بررسی کرده است.
طبق گزارش وبگاه عرب ۴۸، منابع صهیونیستی مدعی شدند که سفر رئیس شاباک به امارات پس از آن صورت گرفت که گزارشهایی درباره تلاش ایران برای اجرای عملیات علیه اسرائیل در خارج به دست آمده است.
اکتبر و نوامبر گذشته نیز مقامات رژیم صهیونیستی مدعی شدند که چندین عملیات ایران برای ترور گردشگران و بازرگانان اسرائیلی در قبرس و سه کشور آفریقایی را خنثی کردهاند.
پیش از این، روزنامه یدیعوت احارونوت به نقل از یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی نوشته بود که مقامات این رژیم در خصوص نزدیکی میان ایران و امارات نگرانیهای عمیقی دارند. یدیعوت احارونوت این مقام صهیونیستی را «بسیار عالیرتبه» توصیف کرد و گفت: «نزدیکی همزمان امارات با ایران و اسرائیل با یکدیگر همخوانی ندارد. نگرانی عمیقی وجود دارد، به خصوص اینکه هزاران اسرائیلی به امارات سفر میکنند و از آنها به گرمی استقبال میشود، اما حضور ایرانیها ممکن است که خطرآفرین باشد.»
این مقام عالیرتبه امنیتی صهیونیستی، سفر «طحنون بن زاید» به تهران را «اتفاقی نادر» توصیف کرد و افزود: «با چشمان باز به مسیر تازه ایجاد شده بین تهران و ابوظبی نگریسته میشود. اگر درهای ایران و امارات به روی یکدیگر گشوده شود، تمامی این قصه (گسترش روابط اسرائیل و امارات) ممکن است که به سمت و سوی بدی تغییر مسیر یابد.»
این روزنامه عبریزبان سپس نوشت که شیخ طحنون بن زاید، پس از حاکم امارات دومین فرد مهم این کشور است و پیش از این نیز به صورت محرمانه به سرزمین اشغالی سفر کرده و با «یوسی کوهن» رئیس وقت موساد دیدار کرده بود.
احارونوت نوشت که مشاور امنیت ملی امارات در دیدار با «علی شمخانی» همتای ایرانی خود گفته است که ایران کشور بزرگ و قوی در منطقه است که در موقعیت ژئوپلتیک منحصر بفردی قرار گرفته و نقطه اتصال شرق و غرب جهان است.
به نوشته این روزنامه نزدیکی میان ایران و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تنها نگرانی این روزهای رژیم صهیونیستی نیست، بلکه مذاکرات وین و احتمال توافق بر سر برنامه هستهای ایران، از دیگر منابع اصلی نگرانی صهیونیستهاست
ارسال نظرات