**********
دهنکجی به کارشناسان این بار درباره راستیآزمایی لغو تحریمها
سادهسازی موضوع راستیآزمایی تعهدات آمریکا برای بازگشت به برجام توسط آقای روحانی، اقدامی زیانبار برای منافع ملی است.
آقای روحانی اخیراً برای چندین بار گفت که اگر آمریکا به تعهداتش برگردد، ما هم بلافاصله به تعهدات خود برمیگردیم. روزنامه فرهیختگان ضمن نقد این سخنان نوشت: دنیایی که روحانی در آن زندگی میکند، دنیای زیبایی است. در آنجا، صبح جمعه که از خواب بیدار میشوی، دیرتر از همه میفهمی دولتت، بنزین لیتری هزار تومان را به 3 هزار تومان رسانده است.
در دنیای روحانی، به راحتی در 100 روز اول میتوانی با یک توافق همه تحریمها را «بالمره لغو» کنی و وقتی اصلیترین طرف توافق هستهای از آن خارج میشود، ابراز خوشحالی کنی که «یک موجود مزاحم از برجام خارج شده است.» این دنیا به قدری زیباست که با افزایش 900 درصدی قیمت ارز و افزایش 600 درصدی قیمت مسکن و افزایش چند صد درصدی مایحتاج مردم، مدعی باشی که هم چرخ اقتصاد را چرخاندی و هم چرخ سانتریفیوژ را.
در همین دنیاست که میتوانی بدون نگاه کردن به سوابق مدیریت نزدیک به هشت سالهات، بگویی «همان طور که تحریم را در 100 روز اول شکستیم، بگذارید در 100 روز آخر یک بار دیگر هم میشکنیم.»
آقای روحانی در سخنانش زمان لازم برای راستیآزمایی به سبک خودش و با معیار وزیر نفت و رئیس کل بانک مرکزی را مشخص نکرده، ولی کسانی که بازهای را اعلام کردهاند را متهم کرده که «بلد نیستند.» تعیین زمان برای راستیآزمایی پس از آن مورد توجه قرار گرفت که ایران، راستیآزمایی را پیش شرط بازگشت به برجام اعلام کرد. نخستین اظهار نظر در این باره را یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده هستهای در وین اعلام کرد و کمترین زمان مورد نیاز برای راستیآزمایی لغو تحریمها، سه تا 6 ماه است و رفع تحریم به صورت موقت یا نیازمند به تمدید برداشته شدن موسوم به waiver مورد قبول ایران نیست.» علاوه بر این عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه نیز گفته: «برای ما مهم است که وقتی این تحریمها برداشته میشود، آثار آن را در عمل ببینیم. اگر تحریم نفتی برداشته میشود، اینکه یک دستوری امضا شود کفایت نمیکند و باید نفت در عمل هم فروش برود و خریداران نفت ایران بدون هیچ مشکلی بتوانند نفت را بخرند. راستی آزمایی یعنی دیدن رفع تحریم در عمل و برای ما باید مسجل شود که این تحریم برداشته میشود.
اخیراً مرکز پژوهشهای مجلس نیز «شاخصهای راستیآزمایی رفع تحریمها در حوزه انرژی، صنعت و فناوری هوایی» را منتشر کرده که بررسی جزئیات این پژوهش نشان میدهد در حداقلیترین حالت، راستیآزمایی چند ماه زمان خواهد برد.
فرهیختگان در ادامه نمونههایی از «ما بلدیم»های آقای روحانی را ردیف کرده که گشایش اقتصادی ظرف 100 روز، «آمریکا قول داده به تعهداتش عمل کند» (سال 95، تمام تحریمها در روز اجرای توافق بالمره لغو خواهد شد و در صورت انتخاب مجدد آمادگی داریم بقیه تحریمها را برداریم (سال 96) از آن جمله
است.
دور زدن نظر کارشناسان اقتصاد درباره زمانبر بودن راستیآزمایی لغو تحریمها، در حالی است که همین چند هفته قبل، دور زدن نظر کارشناسان بهداشتی درباره تشدید کردن و اعلام «از پیک کرونا عبور کردهایم»، موجب 5 برابر شدن تعداد قربانیان کرونا به نسبت قبل از عید نوروز شد.
مشکل اصلاحطلبان بیاعتمادی مردم است، نه نامزد
صادق زیباکلام میگوید مشکل اصلاحطلبان در انتخابات، بیاعتمادی مردمی است که به روحانی رأی دادند و نه آوردن این یا آن نامزد.
او ضمن تحلیل در روزنامه آرمان با اشاره به منتفی شدن موضوع نامزدی سیدحسن خمینی نوشت: مسئله فوری و فوتیتر، نقش اصلاحطلبان و تأثیر کنار رفتن سید حسن خمینی در اردوگاه اصلاحطلبان است. میدانیم که اصلاحطلبان ظرف هفتههای اخیر پس از عید، تلاش و تقلای بسیاری کردند که سید حسن آقا خمینی را به عنوان یک نامزد جدی برای اصلاحطلبان مطرح کنند. بگذریم که این کار از ابتدا اشتباه بود و اصلاحطلبانی که به دنبال مطرح کردن سیدحسن خمینی بودند، تصور میکردند که با آمدن ایشان موج، شور و گرمایی در تنور سرد انتخابات به وجود میآمد که این خیلی شاید دقیق نیست، چرا که مطرح کردن نامزد جدی و اصلی اصلاحطلبان، همانطور که شاهد بودیم، هیچ نشاط به وجود نیاورد و تردیدی نیست که اگر ایشان به فرض نامزد شده بودند، به عنوان نامزد اصلی اصلاحطلبان و حتی اگر فرض دوم را نیز اختیار کنیم که شورای نگهبان ایشان را تأیید میکرد، در حقیقت هیچ چیز برای اصلاحطلبان در انتخابات خرداد چندان عوض نمیشد.
به بیان سادهتر اینگونه نبود که با آمدن سید حسن خمینی به عنوان نامزد اصلاحطلبان شوری در انتخابات به وجود بیاید و اقشار و لایههای زیادی که نمیخواستند در انتخابات شرکت کنند، حالا با آمدن سیدحسن خمینی برای شرکت در انتخابات ترغیب میشدند. این تحلیل نارسا اصلاحطلبانی بود که تصور میکردند، با آوردن او انتخابات گرم میشد. بنابراین آن دسته از اصلاحطلبانی که فکر میکردند، با آمدن سید حسن خمینی تنور انتخابات گرم میشد، حالا مجبور هستند، سراغ نامزد دیگری بروند اما اصل بحث همچنان باقی میماند. بسیاری از اصلاحطلبان اینگونه فکر میکنند که با آمدن یک چهره (از نظر آنها ملی و محبوب) تنور انتخابات گرم شده و کسر قابل توجهی از آن 24 میلیون که در سال 96 به حسن روحانی رأی دادند، مجدداً پای صندوقهای رأی خواهند آمد اما همانطور که گفتیم، این توأم با خطای محاسباتی این دسته از اصلاحطلبان است. واقعیت تلخی که بسیاری از اصلاحطلبان نمیخواهند آن را ببینند و بپذیرند، آن است که حتی اگر شخص رئیس دولت اسبق نیز بیاید و وارد انتخابات شود و به فرض شورای نگهبان او را تأیید صلاحیت کند، چندان چیزی عوض نخواهد شد.
فعال گروهکی: شکست خوردیم اصلاحطلبان ما را فروختند
عضو متواری گروهک ملی - مذهبی میگوید: ما در حمایت از روحانی با اصلاحطلبان برای براندازی نرم، همراهی کردیم اما شکست خوردیم.
تقی رحمانی از عناصر فعال در فتنه سبز که در پاریس اقامت دارد، در سایت گروهک ملی - مذهبی نوشت: داستان کنش انتخاباتی، داستان تلخی است. بهخصوص بعد از سرکوب جنبش سبز از سال 1388، در سال 1392 و 94 و 96 برای اینکه راست را عقب بزنیم، در انتخابات شرکت کردیم. اما نتیجه را واگذار کردیم. نباید فراموش کرد که دولت روحانی و اصلاحطلبان دوم خردادی، نقش بس منفی بازی کردند و بر سر پیمان خود نماندند.
غفلت امثال ما این بود که در موضعگیری و حمایت از اصلاحطلبان دوم خردادی، منافع اقتصادی اصلاحطلبان را ندیدیم. اصلاحطلبان به قدرت بازگشتند و به ثروت رسیدند اما زمانی که قرار شد میان ثروت و پیمان خود یکی را انتخاب کنند با این نگاه که نباید از قدرت بیرون رویم و مانند نهضت آزادی شویم، ثروت را انتخاب کردند.
امروز دیگر اصلاحطلبان را سودای سر پیمان بودن نیست. اولویتشان چیز دیگری شده است. ماندن در قدرت حتی در سطح پایین برای آنان مهم است، چرا که حفظ منافعشان مهم است ما این ویژگی را درک نمیکردیم. فرق است میان آن فعال ستادی که برای پست مقام در انتخابات شرکت میکند، با امثال من و مایی که بعد از انتخابات دستگیر میشویم.
ما این نقد به خود را باید جدی بگیریم و در حمایت، نگاه عمیقتری داشته باشیم. اگر چه شکست از نتیجه 3 انتخابات برای امثال ما حاصل شده، اما دستاوردهایی بوده است اما بر سر اصول ماندن است که آدمی را در نقد خود معیاردار میکند.
منتقدان اصلاحطلبی دور اخیر، به درستی از شکست در نتیجه اصلاحطلبی میگویند اما آنچه پیشنهاد میکنند هزینه بیشتر و هم امکان عملی آن کمتر بوده است. سال 1360 تغییر نظام با هزینه زیادی شکست خورد که دستاوردهای دوره اصلاحات را هم نداشت. یعنی براندازی سخت شکست خورد.
شما که از محبوبیت بالای رئیسی در نظرسنجیها خبر دارید آقای عطریانفر!
عضو مرکزیت حزب کارگزاران میگوید رئیسی از کروبی درس بگیرد و نامزد انتخابات ریاست جمهوری نشود(!)
محمد عطریانفر در مصاحبه با خبر آنلاین و درباره این که آقای رئیسی رقیب جدی برای اصلاحطلبان است،گفت: اگر آقای رئیسی بیایند باید معادلات را به گونهای دیگر مطالعه کنیم. بالاخره تجربه 16 میلیون رأی برای ایشان تجربه مهمی است ولی من میخواهم توصیه کنم اگر چنانچه جریان اصولگرا به این داستان دل بسته است، حادثه آقای کروبی را از نظر دور ندارد.
در واقع حتماً کاندیدا شدن برای دومین بار به معنای بیشتر شدن آرا نیست؛ رأی 4 میلیونی آقای کروبی در سال 84 در سال 88 تبدیل به یک رأی 600 الی 700 هزاری شد. ایشان مدعی بودند مگر میشود 4 میلیون رأی به 700 هزار رأی تقلیل پیدا کند؟ بله ممکن است.
عطریانفر افزود: دلبستگی جریان راست به 16 میلیون رأی نباید آنها را اغوا کند؛ آنها باید فکر کنند که میخواهند از صفر وارد عرصه شوند یعنی به این امید که پیروزی آنها قطعی است، نباید بیکار بنشینند، چون ممکن است معادلات به گونهای پیش برود که آقای رئیسی هم به پیروزی نرسد.
وی در بخش دیگری از این گفتوگو اظهار داشت: میانهروی عین اصلاحطلبی است. میانهروها و اصلاحطلبان یک گروه هستند. اگر حمل بر خودستایی نباشد حقیقت و جوهره مرکزی نظریه اصلاحطلبی نوع نگاه کارگزاران است.
عطریانفر در عین حال گفت: اصلاحطلبی از یک مسئله بزرگ رنج میبرد و آن اینکه یک مانیفست مشخص ندارد. کارگزاران به صفت حزبی این کار را انجام داده است؛ یعنی اگر روزی جبهه اصلاحات به یک فهم مشترکی دست پیدا کند شاید مکتوبات و مانیفستی که مدون شده است را ارایه کنیم و از آن برای رسیدن به یک تعریف مشترک کمک بگیریم و آن را به رسمیت بشناسیم.
اظهارات عطریانفر درباره نامزدی آقای رئیسی و یادآوری رأی کروبی در دومین نامزدی در سال 88، در حالی است که اولاً دبیر کل حزب کارگزاران و محمدعلی نجفی جزو اداره کنندگان ستاد کروبی در این سال بودند و ثانیاً با وجود رأی چندصد هزار نفری، به کروبی چنین القا میکردند که او رأی آورده اما تقلب شده است. اکنون پس از 12 سال و صرفاً برای فضاسازی علیه نامزدی آیتالله رئیسی یک عضو کارگزاران اذعان میکند که کروبی واقعاً چندصد هزار بیشتر رأی نداشته و بیخودی در انتخابات 88 مدعی تقلب شده و گرد و خاک کرده است.
اما از این واقعیت تلخ درباره دودوزهبازی کارگزاران که بگذریم، مقایسه کروبی با رئیسی مقایسه بلا وجهی است. کروبی در سال 88، نامزد دوم طیف اصلاحطلبان بود و از نگاه این طیف قرار بود رادیکالیسم نامزد اول (موسوی) را تشدید کند. ضمن این که او در این سالها کارنامه درخور توجهی نزد مردم نداشت.
اما آقای رئیسی در سال 96 با وجود فضاسازی سنگین علیه وی توانست 16 میلیون رأی کسب کند که بالاترین رأی نفر دوم انتخابات در طول ادوار انتخابات میشود. پس از آن نیز به اعتبار کارنامه درخشان در دو سال مدیریت دستگاه قضایی، به شهادت همه نظرسنجیهای دولتی، محبوبیت آقای رئیسی روند رشد صعودی و افزایشی داشته که به نحوی که نام وی در همین نظرسنجیها، در میان چند شخصیت اول محبوب ملی دیده میشود.
مبارزه با فساد دانهدرشتها، رسیدگی به کارخانههای غیرقانونی واگذار شده (غارت شده) و پیگیری برای احیای آنها، در کنار بهبود وضعیت دادرسی و احقاق حقوق مردم، در این افزایش محبوبیت مؤثر بوده است. و به نظر میرسد اطلاع آقای عطریانفر از دخالت این ملاکها در میزان محبوبیت آقای رئیسی، موجب فضاسازی اخیر وی شده است.
هیچ بحثی در جبهه اصلاحات درباره نامزدی سیدحسن خمینی نشده بود
برخلاف فضاسازیهای رسانهای اخیر برای القای این نکته که نامزدی سیدحسن خمینی برای اصلاحطلبان جدی بود، یک فعال اصلاحطلب تصریح کرد جبهه اصلاحات در یک سال اخیر هیچ بررسی موردی درباره امکان نامزدی وی نداشته است.
احمد شریف دبیر کل حزب همبستگی دانشآموختگان در گفتوگو با ایلنا و درباره این ادعا که گفته میشود اصلاحطلبان، اجماعی روی کاندیداتوری سید حسن خمینی داشتهاند»، اظهار داشت: نزدیک یک سال است که اصلاحطلبان در قالب شورای هماهنگی و جبهه اصلاحات فعالیت میکنند؛ البته کمیته سیاسی شورای هماهنگی 6 ماه به طور مداوم در مورد راهبردها کار کرد تا این راهبردها تصویب و نهایی شده تا منجر به یک ساز و کار شود.
وی ادامه داد: در این مدت هیچ بحثی در مورد آقای سید حسن خمینی در جبهه اصلاحات صورت نگرفته است و ما وارد مصادیق نشدیم زیرا ساز و کار نهایی نشده است و به هیچ عنوان حرفی نیامد که ایشان میخواهد کاندیدا شود یا خیر اما اینکه کاندیدای ما (پزشکیان) چقدر ممکن است مورد اقبال قرار گیرد، بسته به نظر اعضا است؛ ما هم نظرمان این است که اگر کاندیدایی قویتر از آقای پزشکیان وجود دارد حتماً کاندیدای نهایی او باید باشد.
دبیر کل حزب همبستگی دانشآموختگان بیان کرد: هر حزب و جریانی میتواند کاندیدای حزب خودش را مطرح کند اما با نشانهها و علائمی که وجود دارد و کاندیداهایی که تا امروز حضور پیدا کردهاند، آقای پزشکیان میتواند یکی از کاندیداهای اصلی جریان اصلاحطلب باشد.
وی ادامه داد: از آنجایی که آقای پزشکیان اولین بار در دفتر حزب ما اعلام کاندیداتوری کردند، تا امروز 4 جلسه چند ساعته با ایشان برگزار کردیم و صحبتهایی را با ایشان داشتیم و گفتند که به صورت جدی میخواهم به انتخابات ورود کنم؛ مطمئناً اقشار مختلف مردم هم از ایشان حمایت میکنند.
شریف که حزب متبوعش عنصر جبهه اصلاحات است، میگوید: از اول هم اعتقاد ما این بود که یک کاندیدا با شناسنامه اصلاحطلبی داشته باشیم چرا که متأسفانه ائتلاف ناموفقی را از سال 92 پشت سر گذاشتیم؛ مخصوصاً در روز دوم دولت در سال 96 به این نتیجه رسیدیم که دولت ائتلافی آنچنان سرانجام خوبی ندارد.
وی ادامه داد: معتقدم دولت ائتلافی صدمات بسیار زیادی را به وجهه اصلاحطلبان وارد کرده و ریزش سرمایه اجتماعی ما را در پی داشته است؛ به همین خاطر تأکید بر این بود اگر میخواهیم بر روی گزینهای تأکید و اجماع کنیم حتماً باید از جریان اصلاحطلب باشد.
دبیرکل حزب همبستگی دانشآموختگان افزود: گزینههای مختلفی را بررسی کردیم؛ پس از مدتها بررسی در حزب، ما به آقای پزشکیان رسیدیم.
فرار عامل خرابکاری نطنز به خارج از کشور قبل از حادثه
خبر اول اینکه، بر اساس گزارشی که دیروز در اخبار ۱۴ شبکه یک سیما منتشر شد، وزارت اطلاعات عامل اقدام خرابکارانه در سایت هستهای نطنز را شناسایی کرد. به گزارش عصر ایران، رضا کریمی عامل اصلی این اقدام خرابکارانه قبل از حادثه به خارج از کشور گریخته است. البته اقدامات لازم برای بازگشت این عامل خرابکاری از مسیرهای قانونی در دست اجراست. بر اساس تصویری که در گزارش نشان داده شده، کریمی ۴۳ ساله است. یکشنبه هفته گذشته (22 فروردین) در بخشی از شبکه برق تأسیسات غنیسازی شهید احمدی روشن نطنز حادثهای رخ داده بود که طبق اعلام صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی این اقدام خرابکاری بوده و سرنخهای خرابکاری در سایت نطنز پیدا شده است.
تیک تاک ساعت برای بایدن
خبر دیگر اینکه، یک روزنامه امریکایی در گزارشی درباره مذاکرات بر سر بازگشت واشنگتن به برجام با هشدار نسبت به شکست دیپلماسی تأکید کرد: امریکا باید هرچه سریعتر درخصوص برداشتن تحریمها و ارائه یک نقشه راه معتبر برای احیای توافق هستهای با ایران تصمیمگیری کند. به گزارش ایسنا، روزنامه نیویورک تایمز در گزارش خود با اشاره به مذاکرات هستهای در وین نوشت: این روند دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید درگیریها در خاورمیانه و اجازه به جو بایدن برای تمرکز بر رقابت با چین بسیار حائز اهمیت است، اما تا زمانی که دولت بایدن سرعت عمل نداشته باشد، متزلزل خواهد شد. مذاکرهکنندگان امریکایی باید تحریمهایی را که ایالات متحده آمادگی دارد در ازای پایبندی کامل ایران حذف کند، فهرست کنند. در این گزارش آمده: اگر هیچ پیشرفتی در وین حاصل نشود و تهران به این نتیجه برسد که ایالات متحده تحریمها را لغو نخواهد کرد، مسأله هستهای میتواند چرخشی خطرناک داشته باشد و به طور بالقوه واشنگتن را به جنگ دیگری در خاورمیانه بکشاند. اکنون دولت بایدن باید با لغو تحریمهای دوران ترامپ و ارائه یک نقشه راه معتبر برای احیای توافق هستهای که ایالات متحده و ایران میتوانند بر سر آن توافق کنند، قاطعانه عمل کند.
هشدار دولت امریکا به اسرائیل
شنیدیم که،رسانههای اسرائیلی جمعه شب گزارش دادند که دولت جو بایدن رئیس جمهوری امریکا به اسرائیل هشدار داده است تا از «وراجی خجالتآور» درباره ایران دست بردارد. به گزارش ایرنا، کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد که دولت بایدن به اسرائیل اعلام کرده است که از «وراجی» درباره خرابکاری در تأسیسات هستهای ایران دست بردارد. بر اساس گزارش کانال ۱۲، پیام امریکا در این باره «قاطع» بوده است. این رسانه از یک واژه عبری استفاده کرد که معنی «تهاجمی» نیز دارد. این پیام از طریق «چندین کانال» منتقل شده است. کانال ۱۲ به نقل از مقامهای امریکایی در قدس که نامی از آنها نبرد، گزارش داد که اقدام مقامهای اسرائیلی درباره «نشت» اطلاعات مربوط به عملیات خرابکارانه درباره برنامه هستهای ایران باعث تضعیف تلاشهای امریکا برای بازگشت به میز مذاکره میشود. نیویورک تایمز چند روز پیش به نقل از «مقامهای اطلاعاتی غربی» از خرابکاری رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هستهای نطنز پرده برداشت.
بازداشت مداح معروف در دورود
دست آخر اینکه، فرماندار دورود از بازداشت مداح معروف در این شهر خبر داد. به گزارش ایلنا، خدانظر دریکوند گفت: مداح متخلف اندیمشکی با دستور دادستان در شهرستان دورود بازداشت شد. این مداح بهنام «م. ح» بهدلیل حضور در مراسم ترحیم و رعایت نکردن مصوبات ستاد مدیریت کرونا با همکاری نیروی انتظامی شهرستان دورود بازداشت شد. فرماندار دورود افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت برگزاری مراسم، این مداح بهدلیل تهدید بهداشت و سلامت عمومی و رعایت نکردن مصوبات ستاد کرونا، با وجود تذکر از قبل، با هماهنگی دادستانی و قرار قانونی به بازداشتگاه معرفی شد.
بازداشت عامل جعل و ارتشا
در پی اطلاعات دریافتی در خصوص ارتکاب سوء جریان احدی از کارکنان شهرداری قزوین؛ بازرسان این سازمان به شهرداری مربوطه اعزام و پس از استقرار و بررسی موضوع عامل جعل اسناد و اخذ وجوه نامتعارف از مراجعین شهرداری، شناسایی و با هماهنگی و دستور شعبه سوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، فرد خاطی جلب و بارداشت شد.
صداوسیما ۲۹ کاندیدا را معرفی کرد
صداوسیما در یک بخش خبری به بررسی نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و اسامی آنها را مطرح کرد: علی لاریجانی، سید عباس نبوی، رامین مهمان پرست، رستم قاسمی، محمد غرضی، محمد عباسی، محمد ناظمی اردکانی، صادق خرازی، احمد امیرآبادی فراهانی، محمدباقر قالیباف، محسن هاشمی رفسنجانی، محمد جواد آذری جهرمی، علی مطهری، محمدجواد ظریف، اسحاق جهانگیری، حسین دهقان، سید ابراهیم رئیسی، عزت ا... ضرغامی، سعید محمد، محسن رضایی، محمود احمدی نژاد، سعید جلیلی، مطصفی کواکبیان، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، علی نیکزاد، سورنا ستاری، محمدرضا عارف، حسن سبحانی، مسعود پزشکیان.
واکسن کافی نداریم
رحیمی جهانآبادی،عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس در صفحه توئیتر خود نوشت: راه حل مبارزه با کرونا، واکسیناسیون عمومی است. اگر ۱۶۰ میلیون دوز واکسن وارد نموده و روزانه ۵۰۰ هزار تزریق شود، ۳۲۰ روز میگذرد تا مردم کامل واکسینه شوند.تحریمها و چالشها و تصمیمات نادرست داخلی ادامه دارد، واکسن کافی نداریم، پس فعلا با رعایت بهداشت فردی از خود و اطرافیان محافظت کنیم.
معرفی شهرداران اهواز و آبادان به دادگاه
سرپرست بازرسی و امور حقوقی استانداری خوزستان گفت: شهرداران اهواز و آبادان و اعضای شورای شهر آبادان به هیات تخلفات معرفی خواهند شد و از آنجایی که تخلف آنها جنبه عمومی دارد به دادگاه نیز معرفی میشوند. رسول امیری در رابطه با استفاده از واکسن پاکبانان توسط شهردار اهواز و آبادان و اعضای شورای شهر آبادان، اظهار کرد: از دانشگاه علوم پزشکی اهواز و آبادان درخواست کردیم تعداد واکسنهایی که پاکبانان دریافت کردند و تعداد پاکبانانی که برای تزریق واکسن معرفی شدند به ما بدهند.
رئیس سازمان بهزیستی کرونا گرفت
مدیر کل روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بهزیستی کشور، از ابتلای رئیس این سازمان به بیماری کرونا خبر داد. مسعود آسیما با اعلام این خبر بیان کرد: رئیس سازمان بهزیستی از اواسط هفته گذشته دچار علایم بیماری کرونا شدند و متعاقبا تست pcr وی هم مثبت اعلام شد. وی افزود: طی چند روز گذشته رئیس سازمان بهزیستی در منزل تحت درمان بود، اما دیروز به علت شدت علایم عمومی جهت تکمیل مراحل درمانی و انجام اقدامات پیشگیرانه از علائم شدیدتر و ریوی در یکی از بیمارستانهای تهران بستری شدند.
بقایی در بیمارستان روانپزشکی
مهران عبدا... پور، وکیل مدافع حمید بقایی با اشاره به وضعیت بقایی و مشایی گفت: بقایی به دلیل عوارض جسمی و عصبی متعدد با نظر کمیسیون پزشکی قانونی اساسا امکان تحمل زندان را نداشته و جهت معالجه در بیرون از زندان است، در بیمارستان مهرگان بستری و تحت درمان است. در این مدت یا تماما در بیمارستان بستری بوده و یا تحت معالجه مستقیم پزشکان مختلف و همه این موارد هم تحت نظارت پزشکی قانونی انجام میشود.
رضا کریمی، عامل خرابکاری در نطنز
بر اساس گزارشی که در صداوسیما پخش شده، سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات عامل اقدام خرابکارانه در سایت هستهای نطنز را شناسایی کردند، رضا کریمی عامل اصلی این قدام خرابکارانه قبل از حادثه به خارج از کشور گریخته است البته اقدامات لازم برای بازگشت این عامل خرابکاری از مسیرهای قانونی در دست اجراست. بر اساس تصویری که در گزارش نشان داده شده، کریمی ۴۳ ساله است.
پاسخ ظریف به هجمهها
وزیر امور خارجه کشورمان در قالب یک بیت شعر به اظهارات و اتهامات برخی از منتقدان و مخالفان این روزهای دستگاه سیاست خارجی و خود وی به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی کشور، واکنش نشان داد. محمد جواد ظریف صبح روز شنبه در صفحه اینستاگرام با انتشار بیتی از اشعار «سیف فرغانی» نوشت: «بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم تا سختی کمان شما نیز بگذرد»
درخواست از مالک فیسبوک
یک گروه طرفداری اخیرا از مارک زاکربرگ مدیر اجرائی فیسبوک، خواست تا نسخهای از برنامه اشتراک عکس اینستاگرام برای کودکان زیر ۱۳ سال را ایجاد نکند، زیرا این کار، آنها را در معرض خطر بزرگی قرار میدهد. در حالی نامهای از کمپین کودکی بدون تجارت (CCFC) به زاکربرگ در حال انتشار است که بزرگترین شبکه اجتماعی جهان به دلیل تقویت اطلاعات نادرست در سطح جهانی در سیستم عاملهای خود، مورد انتقاد قرار گرفته و در عین حال کودکان را در معرض مطالب نامناسب قرار داده است.
پرونده میلاد حاتمی در مرحله تحقیقات
یک وکیل دادگستری درباره آخرین وضعیت پرونده میلاد حاتمی توضیحاتی داد. رسول کوهپایهزاده درباره آخرین وضعیت پرونده موکل خود میلاد حاتمی اظهار کرد: هفته گذشته با موافقت بازپرس پرونده امکان ملاقات بنده و موکلم در زندان فراهم شد. وی با اشاره به اتهامات میلاد حاتمی ادامه داد: اتهاماتی که به وی تفهیم شده در دو زمینه اخلاقی و مالی است و موکل بنده در اختیار ضابط است و پرونده در مرحله تحقیقات قرار دارد.
حادثه در پرواز تهران گوانگجو
حسن رضاییفر، مدیرکل دفتر بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: پرواز باری ماهان با شماره پرواز ۰۸۱ که با یک فروند ایرباس ۳۴۰ مدل ۶۰۰ با علامت ثبت EP-MMI انجام میشد، به دلیل مشکل فشار باد لاستیک یکی از چرخهای اصلی در ابتدا به سمت کرمان ادامه مسیر داد و اقدام به کاهش سوخت کرد تا در فرودگاه کرمان فرود آید ولی به دلیل امکانات بیشتر فنی شرکت هواپیمایی ماهان ، خلبان تصمیم گرفت دوباره به فرودگاه امام خمینی (ره) تهران باز گردد.
بازداشت مداح معروف در لرستان
فرماندار دورود در استان لرستان از بازداشت یک مداح معروف خبر داد. خدانظر دریکوند بیان کرد: مداح متخلف اندیمشکی با دستور دادستان در شهرستان دورود بازداشت شد. وی اظهار کرد: این مداح به نام “م. ح” به دلیل حضور در مراسم ترحیم و رعایت نکردن مصوبات ستاد مدیریت کرونا با همکاری نیروی انتظامی شهرستان دورود بازداشت شد. فرماندار دورود افزود: این مداح به دلیل تهدید و رعایت نکردن مصوبات ستاد کرونا، بهرغم تذکر از قبل، با هماهنگی دادستانی و قرار قانونی به بازداشتگاه معرفی شد
ارسال نظرات