چهارشنبه ؛ 26 دی 1403
13 آبان 1399 - 21:46

مقدم‌فر: رقابت ترامپ و بایدن سرمایه‌داری کریه آمریکا را آشکارتر کرد / تسخیر لانه جاسوسی محصول عقلانیت و آزادی‌خواهی بود

حمیدرضا مقدم‌فر گفت: وجه اصلی رقابت ترامپ و بایدن، نمایش عریان سرمایه‌داری و سرمایه‌سالاری کریه آمریکایی است. مناظره‌ها و رکیک‌گویی‌ها و فحاشی‌های دولتمردان آمریکا به یکدیگر نشان داد که در باطن ذات آمریکا چه می‌گذرد.
کد خبر : 7562

پایگاه رهنما :

حمیدرضا مقدم‌فر کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگوی، با اشاره به سالگرد ۱۳ آبان و تسخیر لانه جاسوسی، در تشریح تاریخچه جنایات آمریکا در ایران، اظهار داشت: مسئله بسیار مهمی که رهبر معظم انقلاب سال گذشته برای ممانعت از پروژه تحریف در پژوهش و موضع‌گیری درباره مناسبات ایران و آمریکا بیان کردند این است که تحلیل این مناسبات را باید از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آغاز کرد و نه از ۱۳ آبان ۵۸.

مقدم‌فر با تشریح این نکته که برخی می‌خواهند ایران را مسئول به هم خوردن رابطه و بانی شروع دشمنی معرفی کنند، متذکر شد:  ۱۳ آبان ۵۸ یک آغاز نبود، بلکه پایانی بود برای چند دهه انواع و اقسام خصومت و دشمنی و جنایات هولناک آمریکا علیه ایران و ایرانی.   از کودتا علیه دولت مصدق تا کمک به تاسیس ساواک تا مشارکت با شاه در کشتار مردم ایران و بسیاری از جنایات دیگر و نهایتاً تلاش آن‌ها برای کودتا علیه انقلاب نوپای ایران، همه و همه موجب شد که اراده عمومی ملت ایران بر تسخیر این لانه جاسوسی و خانه‌ی کودتا تعلق بگیرد.

بیشتر بخوانید
۱۰ نکته از سخنان امام خامنه‌ای| از واکنش به انتخابات آمریکا تا ماجرای جنگ قره‌باغ

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل، تسخیر لانه جاسوسی را اقدامی پیشگیرانه برای ممانعت از کودتای آمریکا علیه ملت ایران دانست و گفت: اسناد و مدارکی که از این لانه به دست آمد نشان می‌دهد که آنجا واقعاً سفارت خانه بود یا مرکز خرابکاری علیه انقلاب مردمی ایران. در حقیقت ادامه‌ی انقلاب اول اسلامی بدون این انقلاب دوم ممکن نبود. چه آنکه هر استبدادی، در دنیای حاضر، به پشتوانه استعماری سرپاست و اگر این نفی استعمار و رجم شیطان کبیر به وقوع نمی‌پیوست، بازگشت دوباره‌ی استبداد و شیطان صغیر کاملاً ممکن و محتمل بود.

وی به نقش ننگین سفارت‌خانه‌های آمریکا در کشور‌هایی مانند ونزوئلا و بولیوی و بسیاری دیگر از کشور‌ها که آمریکا در آن‌ها کودتا کرده اشاره کرده و خاطرنشان کرد: این سفارت‌خانه‌ها حقیقتاً لانه‌ای برای جاسوسی و خرابکاری هستند و هیچ مناسبتی با خانه‌ای برای همکاری و دوستی ندارند.

مقدم‌فر در ادامه اظهار داشت: هر کس با استعمار و استثمار و ذلیل‌سازی ملت ایران توسط آمریکا مخالف است، هرکس با آزادی مردم ایران برای تعیین سرنوشتشان موافقت دارد، هرکس عقلانیت حقیقی که دفاع از خود را محترم می‌شمارد، ارج می‌نهد، هرکس پیشرفت واقعی ملت ایران را می‌خواهد و هر کس دل در گرو عدالت دارد و هرآنکه اراده عمومی ملت ایران را به رسمیت می‌شناسد، از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا حمایت می‌کند. آنانکه در پوشش الفاظی مانند «تعامل»، با این اقدام مخالفت می‌کنند- که البته حقیقتاً تعداد آن‌ها هم بسیار کم و نادر است- تحت هر لفاظی که این کار را بکنند، در عمق موضعشان، استعمارطلبی و ذلت‌خواهی و ترسویی موج می‌زند. این‌ها نسبتی با روحیه و اراده عمومی ملت ایران ندارند و چکمه‌ی استعمار را واکس می‌زنند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه ترامپ امروز نماد و ویترین واقعی آمریکاست، متذکر شد: هرکس می‌خواهد آمریکای بدون روتوش و واکس‌زده و بزک کرده را ببیند، به ترامپ نگاه کند. جنایتکار نژادپرست تروریستی که حتی غرب‌زدگان هم نمی‌توانند ننگ حمایت از او را بپذیرند. ترامپ همان اوباماست؛ ترامپ همان بایدن است،  اما با روتوش بسیار کمتر و شفافیت بیشتر؛ لذا آن‌ها که ترامپ را می‌بینند راحت‌تر می‌توانند قضاوت کنند که جوانان انقلابی ایران در سال ۵۸ چه حرکت بزرگی کردند و چه جرثومه‌هایی را از کشور بیرون انداختند.

وی در ادامه در تحلیل انتخابات آمریکا و آنچه تاکنون در رقابت‌ها شاهد بودیم، گفت: یک وجه این انتخابات، رقابت بایدن و ترامپ است، اما وجه اصلی‌تر آن نمایش عریان سرمایه‌داری و سرمایه‌سالاری کریه آمریکایی است. مناظره‌ها و رکیک‌گویی‌ها و فحاشی‌های دولتمردان آمریکا به یکدیگر نشان داد که در باطن ذات آن‌ها چه می‌گذرد. امروز هر کدام از این‌ها رئیس جمهور شود، مستند و ثابت است که فاسد و دیوانه‌ای دیگر بر کاخ سفید تکیه زده و حیثیت خود را در مناظره‌ها و رقابت‌ها واگذار کرده است.

مقدم‌فر با اشاره به اینکه ملت ایران می‌دانند کلید مشکلات ما در داخل کشور است و نه در نیویورک، اما برخی غربگرایان طی ماه‌های اخیر در تلاشند تا همزمان هم اعضای کمپین ترامپ در ایران باشند وهم بوق‌چی‌های ستاد بایدن، اظهار داشت: آن‌ها با ارائه چهره‌ای قدرقدرت و قوی شوکت از ترامپ قصد دارند فضای یاس و ناامیدی را در داخل تولید کنند و با بزک بایدن و نمایش چهره‌ای آرایش کرده و لطیف از او، دندانه‌های کلید فشار‌های هوشمندش علیه ایران باشند. حال آنکه چه ترامپ پیروز شود و چه بایدن، در هر صورت توان فشار بیشتر تحریم‌های آمریکایی علیه ایران به پایان آمده و این اذعان و اعتراف مشاوران بایدن است که چیز دیگری برای تحریم‌های جدید نمانده است.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: اگر ترامپ پیروز شود که تکلیف مشخص است و او باید به پایان آمریکا در منطقه سلام کند. در صورتی که بایدن پیروز شود نیز ملت ایران به گذشته باز نخواهد گشت و اجازه نخواهد داد که راهبرد ترامپ این بار در پوشش دستکش مخملین او و ادبیات اوباما پیگیری شود. خشاب آمریکا خالی است و ابتکار عمل در دست ملت ایران است؛ اگر برخی سیاسیون غربگرا که به دوران انحطاط ایران در رژیم‌های سابق و استعمار استعمارگران اعتیاد پیدا  کرده‌اند بگذارند، جوانان و اقشار مختلف ایرانی تاریخ ساز خواهند بود.

وی در پایان گفتگو، با اشاره به نظرات جدید فرانسیس فوکویاما که زمانی ادعا داشت لیبرالیسم آمریکایی پایان تاریخ خواهد بود، گفت: امروز فوکویاما به این اذعان و اعتراف رسیده است که چه ترامپ پیروز شود و چه دموکرات‌ها کاخ سفید را از آن خود کنند، کشوری را به دست خواهند گرفت که به زانو نشسته‌اند و این یکی از واقعی‌ترین توصیفات درباره وضعیت امروز آمریکاست!
منبع: تسنیم

ارسال نظرات