در آستانه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ چهار دهه پس از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹
جنگ تحمیلی ارتش رژیم بعث عراق به نیابت از نظام سلطه علیه ایران، تهدیدی بزرگ بود که ملت ایران، با تأسی به مکتب عاشورا و فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت، آن را تحت امر امام خمینی (ره) به فرصتی بزرگتر تبدیل کرد.
نویسنده :
دکتر یدالله جوانی
کد خبر : 7286
پایگاه رهنما :
هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹، مقارن با چهلمین سال آغاز جنگ تحمیلی و پدیدآیی دفاع مقدس ملت ایران به صورت اعجابآمیز در برابر تمامی قدرتهای شیطانی است. اگرچه دفاع ملت ایران از همه ارزشهای خود در برابر شیطان بزرگ و حامیانش در طول چهل سال گذشته استمرار داشته، ولی آن دوران هشت ساله، یک دوران مشعشع، بینظیر و حیاتبخش برای حال و آینده ایران و ایرانی است. دفاع مقدس گنجی پایانناپذیر و سرمایهای بزرگ برای پشتیبانی از حرکت تمدنساز ملت ایران تا رسیدن به قلههای عزت و افتخار است.
جنگ تحمیلی ارتش رژیم بعث عراق به نیابت از نظام سلطه علیه ایران، تهدیدی بزرگ بود که ملت ایران، با تأسی به مکتب عاشورا و فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت، آن را تحت امر امام خمینی (ره) به فرصتی بزرگتر تبدیل کرد. کسانی که در ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۹، از زمین، هوا و دریا بر ملت ایران و کشور اسلامیاش یورش آوردند، هرگز نه تنها به شکست فکر نمیکردند، بلکه دچار این توهم شده بودند که طی چند هفته با استراتژی جنگ برقآسا تهران را فتح خواهند کرد. صدام حسین در رسیدن به یک پیروزی مطلق با شکست دادن انقلاب اسلامی، ساقط کردن جمهوری اسلامی، چند تکه کردن ایران، الحاق خوزستان به عراق، تسلط بر خلیجفارس و به دست گرفتن رهبری جهان عرب، هیچ تردیدی نداشت؛ چرا که این جنگ را در چارچوب اراده قدرتهای اول جهان و با حمایتها و پشتیبانیهای آنان آغاز کرده بود. بنابراین، درست آن است که گفته شود، جنگ عراق با ایران، جنگ قدرتهای جهانی شرق و غرب با ایران بود. دلیل اصلی پدیدآیی چنین جنگی هم، اراده این قدرتها و به ویژه آمریکا و صهیونیسم بینالملل، برای جلوگیری از قدرتیابی اسلام سیاسی با محوریت کشور مستقلی، چون ایران در راهبردیترین منطقه جهان بود. انقلاب اسلامی خارج از اراده قدرتهای حاکم بر شرق و غرب جهان به پیروزی رسید و از همان ابتدای این پیروزی، نظام سلطه متشکل از هر دو بلوک قدرت، سیاست به شکست رساندن آن را اتخاذ کردند. توطئهها، دسیسهها و فتنهها، یکی پس از دیگری آغاز شد. بیثباتسازیها، بمبگذاریها، ترورها، کودتاها و غائلههای تجزیهطلبی، هیچ یک نتوانست دشمنان انقلاب اسلامی و ملت ایران را به اهدافشان برساند.
دشمنان، جنگ علیه ایران را با جلو انداختن صدام هنگامی در پیش گرفتند که همه تیرهای قبلی آنان به سنگ خورده و ناکام شده بودند، به همین دلیل جبهه استکبار با همه توان برای شکست جمهوری اسلامی، در کنار صدام متجاوز قرار گرفت. جنگ همهجانبه علیه جمهوری اسلامی آغاز شد و برخلاف تصور دشمنان، ملت ایران تحت امر ولایت، برای دفاع از اسلام و کشور اسلامی به مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن دست زد و با عنایات الهی به پیروزی مطلق دست یافت. دفاع ملت ایران در برابر متجاوزان، «دفاع مقدس» نام گرفت؛ زیرا ماهیت این جنگ، جنگ اسلام و کفر بود. ملت ایران در این جنگ نابرابر، از اسلام، انقلاب اسلامی، نظام دینی و سرزمین اسلامیاش دفاع کرد. بنابراین، ماهیت جنگ بود که دفاع ملت ایران را، به یک دفاع مقدس تبدیل کرد. ملت ایران در راه خدا قیام کرده بود و از همین رو، دشمنان به آن تهاجم کردند و در این تهاجم، خداوند متعال، آن قادر علی کل شیء رزمندگان اسلام را یاری کرد. ملت ایران در جنگ به خودباوری وصفناپذیری دست یافت. فرهنگ مقاومت در طول دفاع مقدس، در مردم ایران نهادینه شد و در چهل سال گذشته، این فرهنگ منشأ برکات و دستاوردهای فراوانی، چون وحدت و همبستگی، قدرت بازدارندگی نظامی و اقتدار نیروهای مسلح، شکوفایی در بسیاری از عرصههای علم و فناوری، ارتقای معنویت و استمرار ایستادگی و مقاومت اعجاب برانگیز در برابر نظام سلطه شده است.
از همین رو این گنج و سرمایه بزرگ را باید محافظت کرد و از دستبرد تحریف و تخریب مصون داشت. دشمنان در جریان تحریف، دفاع مقدس را نیز نشانه رفته، به دنبال ارائه روایتهای نادرست از آن به نسل جوان و آیندگان هستند؛ بنابراین در هفته دفاع مقدس و چهل سالگی آغاز جنگ، باید با تبیین دقیق، علمی و منطقی معارف دفاع مقدس، هم نسل جوان را با این سرمایه بزرگ و افتخارآمیز آشنا کرد و هم، نقشههای شیاطین نسبت به معارف دفاع مقدس را خنثی کرد.
ارسال نظرات