باسمه تعالی
۱. آینده جنگ ایران و رژیم صهیونیستی چه می شود؟
v چیزی که تعیین کننده جنگ جبهه حق و جبهه باطل است، ایمان به وعده الهی است که ان تنصروالله ینصرکم و یثبت اقدامکم (محمد/7)؛ لذا بر مبنای سنت الهی وقتی در جبهه مظلومین با رهبری ولی خدا و با رشادت رزمندگان و مجاهدین فی سبیل الله که با صداقت و اخلاص کم نظیر در پیروی از دستورات الهی در حمایت از مستضعفین و مبارزه با استکبار لحظه ای درنگ نمی کنند و سر از پا نمی شناسند و با تأسی از آموزه پیروزی خون بر شمشیر در مکتب اباعبدالله علیه السلام، امید واثق به پیروزی بر جبهه باطل علی رغم حجم گسترده تجهیزات و تسلیحات آنان دارند. لذا گزاره های ایمان و امید که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده، پارادایم مهم جامعه اسلامی ایران برای عبور از گردنه ها و چالش های فعلی کشور است.
v ایران و رژیم صهیونیستی به لحاظ ماهوی در دو جبهه تمدنی، دینی و سیاسی مقابل هم قرار دارند، بنابراین دشمنی ها و تقابل این دو، تا زمان حیات هر یک از آنان وجود خواهد داشت و رابطه با حاصل جمع صفر را دنبال می کنند. لذا تمام پروژه های صلح یا عادی سازی روابط منتفی است.
v آینده جنگ ایران و رژیم صهیونیستی وابسته به اراده دو طرف در تقویت قدرت داخلی سیاسی، اقتصادی و البته نظامی، افزایش قدرت منطقه ای، به ویژه دیپلماسی عمومی و روابط بین الملل و میزان تعامل با نهادهای بین المللی و کشورهای جهان است، که هر کدام از طرفین در برخی از این حوزه ها توانمندی و ظرفیت دارند.
v تقویت هرچه بیشتر مولفه هایی نظیر ارتقاء سرمایه اجتماعی مبتنی بر همراهی و پشتیبانی از گفتمان، آرمان و ارزش های نظام سیاسی مستقر می تواند در پیروزی طرفین موثر افتد که البته رژیم صهیونیستی پس از جنگ های غزه، لبنان، یمن و سپس ایران به شدت دچار لغزش و افت در اعتماد سرمایه اجتماعی شده و در مقابل جمهوری اسلامی ایران پس از تهاجم رژیم صهیونیستی مستظهر به انسجام ملی و اجتماعی و تقویت روحیه عزت ملی در حمایت از اقتدار نظام و رهبر انقلاب و نیروهای مسلح شد که حتی با اعتراف اپوزیسیون های خارج نشین، حمله صهیونیست ها به ایران موضوع براندازی توسط مردم را در ایران دهه ها عقب انداخت.
v دیپلماسی عمومی موفق که امروزه از کاربردی ترین و موثرترین دیپلماسی به شمار می رود، در راستای جذب افکار عمومی دنیا برای حمایت از مردم فلسطین و مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی و افشای عمومی و فراگیر روابط پنهان و آشکار نظام سلطه و نهادهای بین المللی با جنایات رژیم صهیونیستی، می تواند همانند دیپلماسی عمومی موفق در ملت های منطقه، تعامل و استفاده از نفرت جهانی علیه صهیونیسم بین الملل را به عنوان یکی از برگه های مهم برنده در سبد جمهوری اسلامی قرار دهد.
v بنابراین آینده جنگ ایران و رژیم صهیونیستی در صورت تحقق نکات زیر ان شاءالله با ظفر و نصرت ملت غیور ایران است:
- نخست اینکه خداوند ضمانتی به هیچ ملت و حکومتی نداده و پیروزی ملت ها نیازمند به مشارکت فعال مردم و تعامل متقابل میان مردم وحکومت و تأمین حقوق طرفین است؛ (ان الله لایغیرو ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم – رعد/11)
- تقویت قدرت داخلی اعم از انسجام سیاسی و ملی در پشتیبانی عمومی مردم از گفتمان انقلاب اسلامی، ارتقاء سرمایه اجتماعی و اقناع سازی اجتماعی
- تقویت قدرت اقتصادی در بهبود معیشت عمومی آحاد جامعه و رشد عدالت اجتماعی در ساخت سرمایه اجتماعی همراه
- تقویت قدرت دفاعی بازدارنده و پایه ریزی سیاست ها و طرح ریزی عملیاتی در تراز قدرت های برتر دنیا
- پیشرفت جدی در لبالب علوم دنیا اعم از علوم فناوری، نانو، هسته ای، هوش مصنوعی و تکنولوژی های مختلف
- تقویت قدرت منطقه ای و دکترین جبهه مقاومت در برابر نظام سلطه و نقش آفرینی و ابتکار در ترسیم نظم جدید منطقه
- ضرورت پرداختن به دیپلماسی منطقه ای در تعامل فعال تجاری، سیاسی و امنیتی با کشورهای همسایه، مسلمان و عرب، در راستای هم افزایی بیشتر و خنثی سازی حربه ایران هراسی توسط غرب
۲. آیا رژیم صهیونیستی دوباره به ایران حمله می کند؟
اگر به تاریخ کوتاه رژیم صهیونیستی نگاهی داشته باشیم، همانند اربابان خود در آمریکا و مانند خوی استکباری نظام سلطه همواره در رفتار و تعاملات بین المللی خود مملو از بد عهدی، دروغ، توطئه، ظلم، جنایت و بلوا بوده است و به ویژه در هنگام مراجعه به سابقه و حافظه کوتاه مدت نیز بدعهدی به توافق آتش بس در غزه و لبنان در جلوی چشمان عبرت گیرندگان است. یکی از سناریوهایی که نتانیاهو تاکنون برای فرار از مرگ سیاسی خود در داخل رژیم صهیونیستی به کار گرفته، گسترش جنگ در منطقه بوده که جنگ داخلی خود را به لبنان، سوریه، یمن و ایران کشانده است.
اما همین رژیمی که هیچ اعتمادی بر تعهدات او نیست، باتوجه به اینکه ضربات سنگین بر زیرساخت های نظامی و اقتصادی او آمده، در صورتی جسارت حمله دوباره پیدا می کند که موضع ضعف در ایران مشاهده کند و یا احتمال دهد که در صورت حمله با واکنش ضعیف تری مواجه خواهد شد. اما تا کنون علاوه بر پاسخ سخت و کوبنده جمهوری اسلامی که ضربه پذیر بودن رژیم جعلی را به اثبات رسانده، سیگنال ها و هشدارهای مختلفی نیز از سوی ایران با واسطه های مختلف به طرف مقابل ارسال شده تا دچار توهم در تحلیل و رویای کاذب نشود و بداند که در صورت خطای دوباره، با واکنش ویران کننده تری در سطوح بالاتر مواجه خواهد شد.
بنابراین رژیم صهیونیستی باوجود اینکه به شدت بد عهد و اهل خدعه است و نیازمند هوشیاری بیش از پیش نیروهای مسلح در برابر تجاوزات احتمالی او یک ضرورت است، اما مواضع مقتدرانه جمهوری اسلامی و جدی بودن پیام دست روی ماشه بودن، بازتاب واقعیت های انسجام ملی، قدرت دفاعی و استحکام بازدارندگی آن است.
همچنین پاسخ بعدی جمهوری اسلامی برخلاف مرحله قبل که عدم تمایل به گسترش جنگ در منطقه داشته و جواب منفی به هماهنگی گروه های مقاومت و پاکستان داده است؛ اما تضمینی وجود ندارد که در صورت تعرض مجدد رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی، سطح استفاده از تسلیحات جدید تغییر کرده و گستردگی جنگ به منطقه خواهد کشید و حتی موجب چالش زایی در خلیج فارس خواهد شد که قطعا مورد مخالفت جدی آمریکا است و در آن مقطع گروه های مقاومت نیز امکان ورود جدی به ابعاد مختلف جنگ خواهند داشت.
۳. آیا واقعا ایران پیروز جنگ با رژیم صهیونیستی شده است؟
می توان به دستاوردهایی از پاسخ مقتدرانه رزمندگان اسلام به رژیم صهیونیستی اشاره کرد که نشان از پیروزی قطعی ایران در برابر رژیم صهیونیستی دارد.
Ø در تاریخ سیاسی معاصر پس از هشت سال دفاع مقدس این اولین بار است که ایران در جنگ ها شکست نمی خورد و قلمروی خود را از دست نمی دهد.
Ø مقابله با ظرفیت، تجهیزات، پیشرفت ها و تسلیحات گسترده جبهه باطل که ناشی از انباشت قدرت های علمی، اقتصادی و نظامی غرب در دویست سال گذشته که با تراکم زیاد برای جنگ مقابل تنها کشور مقاومت در اختیار رژیم جعلی و غاصب در فلسطین اشغالی قرار گرفته است و درخواست التماسی آتش بس با وساطت آمریکا نشان از پیروزی جمهوری اسلامی دارد.
Ø اگر چنانچه کفه غلبه و پیروزی به سمت رژیم صهیونیستی و حامیانش بود همانند غزه تا نابودی کامل مردم و سرزمین هدف پیش می رفتند و اساسا لحظه ای اجازه تنفس به حریف نمی دادند، تا برسد به اینکه درخواست آتش بس نمایند. حتی اگر این سناریو جزء تاکتیک های جنگی برای تجهیز بیشتر یا ترمیم آسیب های خود باشد، لذا در مرحله اول خود و حامیان پرادعایش توان به زانو درآوردن ملت ایران را نداشته اند.
Ø درخواست های فراوان رژیم صهیونیستی در اثنای جنگ از آمریکا برای ورود و دخالت مستقیم نظامی، نشانه تحقیر و شکست رژیم صهیونیستی در التماس به آمریکا که نشانه ضعف و فرار از هزیمت تحمیلی توسط ایران بود.
Ø ضربه سخت و کوبنده به زیرساخت های امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و انرژی رژیم صهیونیستی از دیگر وجوه پیروزی ایران است.
Ø ارتقاء اعتبار و عظمت ایران در منطقه و نظام بین الملل و همچنین در افکار عمومی دنیا؛ رژیم صهیونیستی بدون اینکه بخواهد موجب رسانه ای شدن و تبلور صلابت قدرت دفاعی و بازدارنده جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی شد که مورد اقبال حماسی افکار عمومی دنیا قرار گرفت و این خود پیروزی دیگری در عرصه جنگ ترکیبی محسوب می شود.
Ø حمایت مردمی در پشتیبانی از ایران در برابر رژیم صهیونیستی که موجب انسجام و تقویت سرمایه اجتماعی برای جمهوری اسلامی شد و همراهی عمومی و انسجام ملی در حمایت از رهبری و نیروهای مسلح را رقم زد.
Ø افزایش بارقه های امید و اعتماد در پشتیبانی از مسئله فلسطین در قلوب ملت های دنیا به واسطه حملات هوشمند و اصابت دقیق به سرزمین های اشغالی که حاکمان صهیون با قلدری مدعی دفاع مطلق از آن بودند.
Ø خنثی شدن پروژه های براندازی به واسطه ایجاد وحدت کم نظیر حول محور حب وطن در جامعه در واکنش به تعرض رژیم صهیونیستی به خاک ایران، که برخلاف سناریوهای ترکیبی رژیم صهیونیستی در فعال کردن گسل های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، موجب انسجام اجتماعی شد.
لذا باتوجه به نکات بالا؛ برکات و دستاوردهای جنگ تحمیلی و دفاع مقدس اخیر برای ایران بسیار بیشتر از آورده های طرح ریزی شده برای رژیم صهیونیستی بوده است.
ارسال نظرات