24 بهمن 1403 - 13:42

سه خطر بزرگ که آينده انقلاب را تهدید می کند

آنچه این روزها جامعه انقلابی کشور را در تداوم راه انقلاب نگران می کند «استحاله توطئه محوری » است که توسط برخی عناصر در قالب سناریوی مشخص برای ایجاد چالش و انحراف در مسیر انقلاب اسلامی دنبال می شود.
کد خبر : 18433

تبیین:

سناریوی «استحاله قدرت محور و توطئه گرایانه » بر این پیش فرض مستقر شده است که در نزاع بین دو قدرت سیاسی یعنی جمهوری اسلامی و غرب، طرف مقابل سعی  می کند با استفاده از توانمندی های خود چنان به ساختار و پنداشته های مردم و نخبگان جامعه تسلط پیدا کند که منجر به تغییر در ساختار، رفتار یا گفتار جمهوری اسلامی گردد . «نفوذ» کلمه ای است که در چند سال اخیر و به ویژه از دوران مذاکرات هسته ای وارد قاموس سیاسی ما شده  است که شاید آن را بتوان به عنوان معادل «استحاله ی توطئه محور» تلقی گردد .

رهبرحکیم انقلاب، هدف اولیه نفوذ را ورود عناصر ضعیف النفس به ساختار حاکمیت نظام،  هدف متوسط را استحاله انقلاب  و هدف نهایی دشمن از نفوذ را براندازی جمهوری اسلامی می دانند. فارغ از سنخ شناسی شیوه نفوذ در جمهوری اسلامی ، براساس بيانات رهبرمعظم  انقلاب،  دشمن برای رسیدن به هدف خود يعني« استحاله توطئه محور»  در سه حوزه ورود و اقدام می کند:

1-تغيير ذائقه فرهنگي يكي از راه هاي موثر جهت پيشبرد هدف دشمن است. چنين تجربه هايی نه صرفا نسبت به انقلاب اسلامي، بلكه نسبت به ساير كشورها و تمدن هاي ديگر نيز وجود داشته است. رهبر معظم انقلاب نسبت به چنين امري در انقلاب اسلامي بارها هشدار داده و مي فرمايند : « غربي ها تلاش مي كنند كه  افراد را جذب کنند، دور هم جمع کنند، یک هدف جعلی و دروغین مطرح کنند و افراد مؤثر را، افرادی که می توانند در جامعه اثرگذار باشند، بکشانند به آن سمت مورد نظر خودشان. آن سمت مورد نظر عبارت است از تغییر در باورها، آرمان ها، نگاه ها، سبک زندگی؛ کاری کنند که این شخصی که مورد نفوذ  و تحت تأثیر نفوذ قرار گرفته، همان چیزی را فکر کند که آن آمریکایی فکر می کند؛ یعنی کاری کنند که شما همان جوری نگاه کنی به مسئله که یک آمریکایی نگاه می کند... هدف این است. هدف نفوذ این است.»

بر همين اساس است که  مارک گلن نویسنده و تحلیلگر آمریکایی در مصاحبه ای با اشاره به تلاش نفوذ فرهنگی برای تغییر در فکر، اندیشه و باور جوانان ایرانی می گوید:

«داستان اسب تراوا را به یاد بیاورید. آمریکایی ها دقیقا قصد دارند این مسئله را در قبال ایران اجرا کنند. از طریق رسانه ها آنها می خواهند هالیوود را به درون خانه های ایرانی بیاورند تا از این طریق جوانان شما را نسخه ایرانی فرهنگ مدنظر خودشان کنند.»

2-تغییر در دستگاه محاسباتی نظام یکی دیگر از اقدامات دشمن برای سلطه فکری بر انقلاب اسلامی  است.آنچه موجب تصميم گيري افراد مي شود  دستگاه محاسباتي آنهاست. تفاوت در دستگاه هاي محاسباتي افراد باعث تصميم گيري افراد مختلف در شرايط يكسان مي گردد . بخشي از علت رفتار انقلابي نظام اسلامي بخاطر سيستم محاسباتي است كه انقلاب اسلامي ايجاد كرده است. بر اين اساس به اعتقاد رهبر معظم انقلاب دشمن سعي مي كند كه اين سيستم محاسباتي را تغيير دهد. ايشان معتقدند كه « هدف این است که محاسبات مسئولان را عوض کنند و تغییر بدهند؛ یعنی مسئول جمهوری اسلامی به این نتیجه برسد که با ملاحظه‌ی هزینه و فایده احساس کند که باید این اقدام را بکند، این اقدام را نکند؛...نفوذ برای این است که این محاسبات در ذهن مسئولین عوض بشود. آن‌وقت، وقتی نتیجه این بشود که فکر مسئولین و اراده‌ی مسئولین در مشت دشمن قرار بگیرد، دیگر لازم نیست دشمن بیاید دخالت مستقیم بکند؛ نه، مسئول کشور همان تصمیمی را می گیرد که او می خواهد. ...[بنابراین] سعی می کنند محاسبات مسئولین را عوض کنند. پس آماج اوّل مسئولینند.» آنچه دولت های یازدهم و دوازدهم در بحث مذاکرات هسته ای  انجام دادند و یک دهه سرنوشت اقتصاد و معیشت مردم را به مذاکرات هسته ای و مراوده مالی با کشورهای اروپایی در قالب «سازوکار و کانال ویژه مالی با اهداف خاص » یا «ابزار پشتیبانی مبادلات تجاری( اینستکس) » انجام دادند همان تغییر در دستگاه محاسباتی مسئولان جمهوری اسلامی بود که در آن مقطع انجام گرفت.

3-تقویت شبکه حامیان غرب در داخل یکی دیگر از تاکتیک های غرب و در راس آنها آمریکا برای نفوذ سیاسی در ایران است تا ایجاد یک جریان سیاسی غربگرا زمینه را برای اعمال سياست هاي آنها آماده كند . رهبر معظم انقلاب در اين زمينه معتقدند كه؛ « آنها دوست نمی دارند که یک نفر از خودشان را بر یک کشوری مسلط بکنند، مثل آن چیزی که در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ در هند این کار را کردند؛ از خودشان آنجا مأمور داشتند؛ یک نفر از انگلیس رئیس هند بود. امروز این امکان پذیر نیست؛ برای آنها بهتر این است که از خود آن ملت کسانی در رأس آن کشور باشند که مثل آنها فکر کنند، مثل آنها اراده کنند، مثل آنها و بر طبق مصالح آنها تصمیم بگیرند؛ این نفوذ سیاسی است. هدف این است که در مراکز تصمیم گیری نفوذ کنند.... اینها کارهایی است که دشمن انجام می دهد . وقتی دستگاه های سیاسی و دستگاه های مدیریتی یک کشور تحت تأثیر دشمنان مستکبر قرار گرفت، آن وقت همه تصمیم گیری ها در این کشور بر طبق خواست و میل و اراده مستکبرین انجام خواهد گرفت .»

بنابراین، آنچه برای آینده انقلاب اسلامی خطرناک است جریان نفوذ در دستگاه تصمیم ساز و تصمیم گیر نظام و تغییر دردستگاه  محاسباتی نظام و تقویت شبکه حامیان غرب در داخل است که متاسفانه امروز رگه های از آن در بخش هایی از کشور دیده می شود و اگر از گسترش آن جلوگیری نشود، هزینه های گزافی را در آینده برای  از بین بردن آن باید بپردازیم. 

ارسال نظرات