یکی از اهداف جنگ نرم استحاله فرهنگی در جهت اثرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف، با ابزار خبر و اطلاعرسانی هدفمند و کنترلشده، نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است. پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره)، باطن برخی از روحانیون را پیش از بیش بر ملا ساخت، روحانیونی که در قامت مرجع تقلید سد راه نظام شدند و هزینههای سنگینی را به اسلام و انقلاب تحمیل کردند؛ بنابراین حرکت و قیام امام خمینی (ره) این گونه نبود که موافقت همه روحانیت را به همراه داشته باشد، چرا که یک طیف روحانیت سنتی با حرکتهای اجتماعی و مردمی مخالف بودند و حتی مقابل امام خمینی (ره) ایستادند، آنها از برخی کودتاها علیه نظام حمایت کردند و چشمانشان را به روی جنایاتهای کودتاچیان و منافقان علیه مردم بستند. در حالی که امام خمینی (ره) جزو نوادری از روحانیت بود که توانست با همراهی مردم بزرگترین انقلاب معاصر را رقم بزند. افرادی که خواستند مقابل امام و رهبری بایستند در دوره فعلی با عنوان مذهبیهای صورتی شناخته میشوند، آیا استحاله غیر از این است؟ "آن روزی که امام، این الزام که زنها در محیط اجتماعی باید «حجاب» داشته باشند مطرح کردند، خیلیها مخالف بودند، حتّی افراد نزدیک به امام. یکی از نزدیکان امام آن روز آمد و گفت این چه حرفی است که امام دارند، میزنند؟ شماها بروید به امام بگویید منصرف بشوند. البتّه عقیدۀ خود ما هم عقیدۀ امام بود، امّا نظر امام این بود و بهطور قاطع، مسئلۀ حجاب را مطرح کردند که حرف درستی هم بود (امام خامنه ای: ۱۴/۳/۱۴۰۰) " گویا باید بدیهیّات انقلاب را برای برخی از نیروهای خودی که گاه مؤثّر نیز هستند، تکرار کنیم، شاید متنبّه شوند و از "استدلالهای شبهلیبرالی" عبور کنند. میخواهند بر سر احکام شرع معامله کنند و نام این اقدام خویش را نیز مصلحت، حفظ نظام، جذب حداکثری و مدارای اجتماعی بگذارند.
ایا از خود سوال کرده اید چرا غرب به شدت با حجاب مبارزه میکند؟ چرا ورود زنان محجبه به دانشگاه را ممنوع میکند، چرا هیچ یک از زنان سیاستمدار غربی حق پوشش حجاب ندارند و باید از پروتکل پوششی آنها تبعیت کنند! حال آنکه دین رسمی غربی مسیحیت است و حجاب جز احکام قطعی و شرعی مسیحیان نیز میباشد؟ واقعا چرا غرب در مقابل احکام مسیحیت خود هم مقاومت میکند؟ حجاب را محدود به بانوان کشیش و راهبه خود کرده اند که معمولا زنانی تارک الدنیا هستند. یکی از پاسخهای اساسی به این سوال قدرت سیاسی حجاب است. حجاب و پوشش قدرت سیاسی مضاعفی به زن میدهد، و این بسیار برای غرب که یک تمدن ضد زن است، آزار دهنده و مانع جدی است. بعضیها گمان دارند حجاب یک مساله فرهنگی است که بعد از انقلاب اسلامی تبدیل به یک مساله سیاسی شده است، اما باید بگویم مبارزه دشمن با حجاب قبل از انقلاب اسلامی آغاز شده است و اتفاقا یک مساله فرهنگی سیاسی است. سالها قبل از انقلاب اسلامی در غرب به اسم آزادی و در کشورهایی مثل ایران وترکیه به اسم تجدد خواهی مبارزه با آثار فرهنگی و سیاسی حجاب آغاز گردید تا زنان محجبه با از دست دادن قدرت سیاسی خود نتوانند، مانعی در پیشروی تمدن غرب باشند.
آمریکا به دنبال برچیده شدن بساط حجاب، حیا و عفاف در جمهوری اسلامی است. اروپا پشت بی بند و بارها آمده تا حجاب را در جامعه ایرانی زمین بزنند. سلطنت طلبها به دنبال احیای فسادهای اخلاقی زمان شاه هستند. گروهها یا گروهکهای تروریستی از جمله منافقین و کومله در فتنه کشف حجاب، حضور فعال دارند. سلبریتیهای داخلی آتش بیار این فتنه شدند. لیبرالها و غربگراهای داخلی مدت هاست به دنبال آزادشدن حجاب هستند. هرزهها و فواحش به دنبال آزادی حجاب و جولان دادن در فضای مجازی و حقیقی هستند. مذهبیهای التقاطی و انقلابیهای نمایشی هم با انواع و اقسام توجیهات و ساده اندیشی و با کلیدواژههای پرطمطراق، در حال عادی سازی و عادی نشان دادن وضعیت و یا تئوریزه کردن عقب نشینی هستند. برخی مسئولین انقلابی نما به طمع تثبیت قدرت و جایگاه خود، در فتنه سکوت میکنند و به نوعی دست دشمن را برای فعالیت باز میگذارند. این یک جنگ احزاب و فتنه ترکیبی تمام عیار علیه حجاب – به عنوان یکی از ارکان مهم جامعه اسلامی و جمهوری اسلامی – است. در این فتنه فقط کسانی سربلند خواهد شد که بدون هرگونه ترس و محافظه کاری، به حکم الهی، مرّ قانون و نظر صریح مقام معظم رهبری و امام راحل عمل کنند. عقب نشینی از حجاب، به هر شکل و با هر توجیهی یعنی شکست خوردن در این جنگ ترکیبی. دوستانِ عملزده و بیگانه با تفکّر اصیلِ اسلامی و انقلابی، سخت محتاج بازخوانیِ خطّ انقلاب هستند؛ چراکه در حال چرخشهای نظریِ خطرناکی هستند که به بیراهه میانجامد. سیاستورزیِ انقلابی، اقتضائی و موقعیّتزده نیست و در چهارچوب تفکّر امام خمینی و آیتالله خامنهای، نباید از حقایق قدسی عقب نشست و فساد را به رسمیّت شناخت.
محمد سجاد شیرودی
ارسال نظرات