رئیس کمیسیون فرهنگی تأکید کرد: دستگاههای دولتی بایستی پیش از مردم، از خود شروع کنند. قانونمداری برترین وظیفه یک مدیر و مسئول این نظام است.
آقاتهرانی ابراز کرد: در مسئله عفاف، ۳۲ نهاد و دستگاه مکلف به نقشآفرینی هستند که از این میان عمدتاً وزارت کشور و نیروی انتظامی ورود داشتهاند. امید است با توجه به اینکه در روند تدوین لایحه و مراحل تنظیم آن هر سه قوه و نهادهای تابعه اعلام نظر میکنند، خروجی لایحه، جامعتر و عملیاتیتر از طرح باشد.
وی تصریح کرد: طرح اولیهای که در کمیسیون فرهنگی مجلس آماده شده بود به قوه قضائیه تحویل شده و در آنجا از جهات مختلف، منجمله از حیث جرمانگاری و مسئله خطیئه مورد مداقه واقع شده است. پس از به سرانجام رسیدن بحث مذکور، لایحه از قوه قضائیه در اختیار دولت قرار میگیرد تا ملاحظات بخشهای مختلف قوه مجریه نیز در آن گنجانده شود.
حجت الاسلام آقاتهرانی افزود: با این حال تقاضای ما از دولت در جهت تسریع در کار این بود که منتظر وصول لایحه از قوه قضائیه نمانند و بررسیهای خود را ناظر به طرح اولیه بهطور همزمان آغاز کنند.
وی در خصوص ادامه روند بررسی لایحه در مجلس توضیح داد: لایحه پس از وصول به مجلس شورای اسلامی، در کمیسیون فرهنگی بررسی میشود و بههمراه نظر این کمیسیون بهمدت ۱۰ روز در سایت مجلس قرار خواهد گرفت تا همه نمایندگان به آن دسترسی داشته باشند و بتوانند پیشنهاد و نقد خود را بر آن داشته باشند؛ سپس بنابر وعده ریاست مجلس در جلسه علنی با فوریت و طی ۷۰ ساعت جلسه رسمی مطرح و پس از اظهارنظر موافقان و مخالفان به رأی نمایندگان گذاشته میشود.
رئیس کمیسیون فرهنگی، در پایان تصریح کرد: در آخرین جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی، رؤسای قوا بر لزوم تصویب هرچه سریعتر این قانون تأکید داشتند؛ لذا امیدواریم جدیت خود را در تسریع و اتقان روند تصویب و اجرای قانون جدید عفاف و حجاب بهخوبی نشان دهند و ثمرات آن را بهزودی در جامعه مشاهده کنیم.
ارسال نظرات