یائیر لاپید نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی در تاریخ ۱۰ آبان ماه نسبت به وضعیت سیاسی این رژیم و حرکت به سمت بحران ابراز نگرانی کرد.
یائیر لاپید نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی مدعی شد ممکن است نتانیاهو در صورت شکست در انتخابات آتی کنست، نتایج را نپذیرد.
لاپید در مصاحبه با نشریه یدیعوت آحارونوت گفت که نگران آن است که نتانیاهو در صورت شکست در انتخابات نسبت به نتایج نهایی ابراز تردید کند و در این صورت امکان وقوع بحران سیاسی در اسرائیل دور از ذهن نخواهد بود.
وی در ادامه تاکید کرد که تحت هیچ شرایطی برنامهای برای حضور در دولت تحت رهبری نتانیاهو نخواهد داشت.
رژیم صهیونیستی در شرایطی در روز 10 آبان انتخابات جدید کنست را برگزار خواهد که بحران سیاسی در این رژیم سبب شده تا به رغم برگزاری 4 انتخابات پارلمانی پیاپی در سه سال و نیم اخیر، جریانهای سیاسی از تشکیل کابینهای باثبات بازبمانند.
پیش از این نیز؛ بنی گانتس؛ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اذعان به گسل ها و شکاف های داخلی و بحران عمیق سیاسی در این رژیم به دیگر سران و احزاب صهیونیست هشدار داد که تعمیق شکاف در درون "اسرائیل" به جنگ داخلی منجر می شود. بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یک برنامه انتخاباتی نسبت به پیچیدگی وضعیت سیاسی داخلی این رژیم به صهیونیستها هشدار داد و گفت: هرکس در مسیر تعمیق شکاف موجود در "اسرائیل" گام بردارد به بروز یک جنگ داخلی کمک خواهد کرد.
او درباره وضعیت نابسامان داخلی این رژیم و در چارچوب رقابت های سیاسی برای انتخابات پارلمانی پیش روی این رژیم افزود: واقعیت سیاسی در اسرائیل پیچیده است و سه احتمال فراروی ما هست. نخست، تشکیل یک کابینه راستگرای نژادپرست به ریاست بنیامین نتانیاهو که مهر پایانی بر دموکرسی ما خواهد بود. دوم، تکرار انتخابات برای ششمین بار و سوم، انتخاب من و موفق شدن در تشکیل یک کابینه باثبات و نظامی.
"لیئور أکرمان" افسر سابق دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به "شاباک" سی ام مردادماه ۱۴۰۱ با اشاره به نابسامانی های داخلی گسترده و مزمن این رژیم گفت که بی ثباتی سیاسی کنونی در آینده ادامه خواهد یافت و هیچ افق روشنی وجود ندارد.
أکرمان با انتشار مقاله ای در روزنامه صهیونیستی "معاریو" نوشت که وجود "دموکراسی" در رژیم اسرائیل "یک توهم" است و صهیونیستها طی چند دهه گذشته با توجه به وضعیت فاجعه آمیز سیاسی این رژیم با "توهم دمکراسی زندگی می کنند".
این افسر سابق رژیم اسرائیل به وجود "بی ثباتی و گسترش فساد" در درون رژیم اسرائیل اذعان کرد و نسبت به امکان گشایش در بحران سیاسی کنونی این رژیم و اینکه یکی از اردوگاههای سیاسی بتواند با دستیابی به اکثریت کرسی های پارلمان، کابینه آتی پایداری را تشکیل دهد، ابراز بدبینی کرد.
او در این ارتباط گفت: نتایج پنجمین مبارزه انتخاباتی آتی با موارد قبلی تفاوتی نخواهد داشت و با این اوصاف، اسرائیلی ها ظرف سه سال آینده ششمین مبارزه انتخاباتی را هم پیش رو خواهد داشت و همچنان صحنه سیاست با بحران سیاسی همراه خواهد بود و هیچ افق روشنی برای حل و فصل امور نخواهیم داشت
ارسال نظرات