پنجشنبه ؛ 29 شهريور 1403
25 فروردين 1401 - 10:25
اگر ایران آن‌گونه که دشمن القا می‌کند ضعیف است، چرا قدرت‌های جهان باید با آن مذاکره کنند

سناریوی سانسور قدرت جمهوری اسلامی

منظومه قدرت جمهوری اسلامی و دستاورد‌های گوناگون آن در بخش‌های مختلف، ایران را به الگویی جذاب برای ملت‌ها تبدیل کرده است و ناامید کردن مردم و القای حسّ بن‌بست، جفا به مردم و انقلاب است.........
نویسنده :
مصطفی هدایی
کد خبر : 11557

پایگاه رهنما:

جوابی که در برابر این سؤال مطرح می‌شود برای برخی که ممکن است تنها به کاستی‌ها نگاه کنند و مبنای تحلیلی خود را معضلات و چالش‌ها قرار دهند، ناملموس باشد، اما نکته‌ای که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام در روز سه‌شنبه ۲۳ فروردین‌ماه امسال عنوان کردند، حائز اهمیت است و پاسخ‌ها را می‌بایست بر اساس آن چیدمان کرد.
ایشان در این دیدار همه مسائل کشور را قطعاً قابل‌حل خواندند و با تبیین ابعاد مختلف شعار سال، تأکید کردند: «منظومه قدرت جمهوری اسلامی و دستاورد‌های گوناگون آن در بخش‌های مختلف، ایران را به الگویی جذاب برای ملت‌ها تبدیل کرده است و ناامید کردن مردم و القای حسّ بن‌بست، جفا به مردم و انقلاب است.»
رویکرد نگاه کلی به‌تمامی چهل‌وسه سال گذشته در قالب منظومه قدرت جمهوری اسلامی پاسخ به سؤالی است که تعدادی عامدانه از زیر آن در می‌روند تا حس بن‌بست را در میان ملت القا کنند.
بیش از چهل سال از انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی می‌گذرد و در این مدت دستاورد‌هایی رقم خورده که تا پیش از آن و در کل تاریخ ایران بی‌سابقه بوده است. پس از مطرح‌شدن الگوی جذاب از سوی رهبر انقلاب اسلامی، رسانه‌های معاند و فعالین رسانه‌ای در شبکه‌های اجتماعی دست به لجن پراکنی علیه این گزاره علیه رهبری و نظام زدند. این دسته از دشمنان ایران، نظام جمهوری اسلامی را تنها زمانی قضاوت می‌کنند که کودکان کار در خیابان‌ها مشغول فروختن گل و فال و ... هستند، برخی در حال جمع‌آوری زباله و سر در سطل‌های زباله دارند، خیابان‌های شوش و مولوی که پر از معتاد متجاهر است را مثال می‌زنند و یا به صحنه‌های نادر زنان خیابانی اشاره می‌کنند.
تقلیل دادن تمامی عملکرد نظام جمهوری اسلامی به معضلات و آسیب‌های اجتماعی، اختلاس و فساد و عقب‌ماندگی در برخی از عرصه‌ها، اقدامی است که در جنگ روانی و اقتصادی برای ناامیدسازی و ایجاد حس یاس در میان جامعه و افکار عمومی صورت می‌گیرد. اما این سؤال مطرح می‌شود، چرا دشمنان در برابر این ایران ضعیفی که رسانه‌های معاند به تصویر می‌کشند، به گفته امام خمینی؛ هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند. چرا قدرت‌های جهانی سال‌ها در حال مذاکره با ایران بر سر موضوع هسته‌ای هستند؟ به چه دلیل صد‌ها میلیارد دلار هزینه برای مقابله با ایران در بخش رسانه‌ای کرده‌اند؟ چرا در معادلات منطقه‌ای و حتی فرامنطقه‌ای، بدون حضور ایران و یا مذاکره با تهران، هیچ بحرانی فروکش نمی‌کند و یا طرحی به سرانجام نمی‌رسد؟ چرا امنیت منطقه غرب آسیا و خلیج‌فارس وابسته به جمهوری اسلامی ایران است؟ کشور‌های همسایه نیازمند به محصولات ایرانی هستند و بسیار چرا‌های دیگر که معاندین با هوچی گری از پاسخ به این سؤالات فرار می‌کنند؟
نظام خدمات‌رسانی جمهوری اسلامی ایران در جهان کم‌نظیر است. هزینه‌هایی که ایرانیان برای بخش انرژی و زیرساخت‌های خدماتی صرف می‌کنند، بسیار بسیار پایین‌تر از مابقی کشورهاست. ایران یکی از بکرترین و بهترین نقاط سرمایه‌گذاری در جهان در تمامی حوزه‌هاست. تنوع فرهنگی، بومی، اجتماعی و ... ایران را به یک کشور جذاب برای گردشگران تبدیل ساخته است. بسیاری از ملت‌های جهان ایران را به خاطر رویارویی با ظلم و جور جهانی و استکبار جهانی که نماد آن آمریکاست، ستایش می‌کنند. نظام جمهوری اسلامی به خاطر حمایت از آرمان مقدس فلسطین، از سوی ملت‌های آزاده و مردمان و اندیشمندان طراز اول جهان، موردستایش قرار می‌گیرد. هیچ کشوری در جهان به‌مانند ایران از فلسطین صادقانه و خالصانه حمایت نکرده است. تنها نقطه امید گروه‌های مقاومت و جنبش‌های آزادیخواه در منطقه غرب آسیا، جمهوری اسلامی است. نظام ایران در بیش از چهل سال تهدید، جنگ و تحریم، محیطی را ایجاد کرده که باثبات و با ضریب امنیتی بسیار بالایی است,؛ آن‌هم در منطقه‌ای که هرروز خبر بمب‌گذاری و جنگ داخلی و حملات انتحاری به گوش می‌رسد. تنها حکومتی که در جهان توانست در برابر وحوش تکفیری در سال‌های گذشته قد علم کند و تا زمانی که داعش را نابود ساخت، از پای ننشست. ایران به جایگاهی رسیده که کشوری مانند روسیه به تسلیحات نظامی آن نیازمند شده و قدرت خود را در بخش‌های دفاعی و نظامی به حدی رسانده که می‌تواند پهپاد‌های جاسوسی را تا قلب تلاویو هدایت کند.
نظام جمهوری اسلامی الگوی جذاب برای ملت‌هاست و تجربه تحریم‌ها ایران را بسترساز ایجاد اقتصادی ساخته که می‌تواند در آینده نزدیک تمام مشکلات اقتصادی خود را در آن بستر مرتفع سازد. بستری که اقتصاد بدون نفت را در آینده فراهم خواهد ساخت. اقتصاد بدون نفت از آرزو‌های صدساله دولت‌های ایران بوده و این امر روی نمی‌داد اگر تحریمی نبود و دولتی مجبور به ارائه راهکار برای اداره کشور با درآمد‌های غیرنفتی نمی‌شد. تبیین و ارائه دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران به افکار عمومی اقدامی بسیار حساس و ضروری است تا مانع از به ثمر رسیدن طرح‌های دشمن در بزرگنمایی برخی از مشکلات و معضلات شود.
منبع:روزنامه رسالت

ارسال نظرات