روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که در ادامه به آنها اشاره میشود.
***********
برخی نشریات بزککننده برجام با وجود علم به اینکه سفر روحانی به ژاپن نتیجهای دربر نداشته و انتظار گشایش اقتصادی از این طریق خلاف واقع است، سرگرم فضاسازی هستند. برخی از نشریات مانند شرق، دیدار خصوصی و پشت درهای بسته روحانی با آبه را قابل توجه ارزیابی کردند، بیآنکه توضیح دهند دقیقا عایدی سفر چه بوده و چه کاری از ژاپن - با وجود تمکین کامل به تحریمهای آمریکا - برمیآید؟!
در همین حال صادق زیباکلام در روزنامه آرمان نوشت: همه شواهد و قرائن موجود حکایت از آن میکند که به نظر نمیرسد سفر رئیسجمهور و هیئت همراه به ژاپن صددرصد موفقیتآمیز بوده باشد. آنچه که در مورد آن زیاد نمیدانیم قریب به یک ساعت و نیم ملاقات خصوصی بوده که میان آن دو صورت گرفته است.
ملاقاتی که نه آقای حسن روحانی مطلبی در مورد آن گفته و نه آقای آبه به مطلبی اشاره کرده است و از این نظر تا شواهد و قرائن روشن ودقیقی ارائه نشود، نمیتوان انتظار داشت که این سفر به همه نتایج خود رسیده است. مگر آنکه فرض بگیریم که آقای روحانی قبل از رفتن به ژاپن اختیارات خاصی را به دست آورده و توانسته در چارچوب آن اختیارات با آقای آبه مذاکره کند. واقع مطلب این است که آقای آبه در جایگاهی است که اتفاقا میتواند نقش مثبتی میان ایران و آمریکا ایفا کند.
اما آبه زمانی میتواند یخ میان تهران و واشنگتن را اندکی آب کند که آقای روحانی توانسته باشد موافقت کلی نظام را مبنی بر اینکه گامهایی به سمت تنشزدایی برداشته شود، به دست آورده باشد. اگر غیر از این بوده باشد صورت مسئله تفاوت خواهد کرد.
اما اگر آقای آبه بتواند موافقت ترامپ را جلب نماید و حتی بخشی از این پول را به ایران تحویل دهد، گام مثبتی خواهد بود. هدف دیگر ایران و ژاپن میتواند آن باشد که آقای آبه بتواند بهعنوان حسننیت مجوزی از ترامپ دریافت کند تا مقداری نفت از ایران خریداری کند.
احتمال سومی که باز هم ممکن است آقای آبه بتواند موفق شود، آن است که ژاپنیها بتوانند در ایران سرمایهگذاری کنند. اما همانطور که گفتیم همه این احتمالات منوط به آن است که آبه بتواند موافقت ترامپ را برای چنین امتیازاتی به ایران بگیرد.
همه چیز بستگی به این دارد که آیا در رویکرد ایران نسبت به آمریکا تغییری به وجود آمده یا خیر. اگر تغییری به وجود نیامده باشد، میتوان نتیجهگیری کرد که سفر آقای روحانی به ژاپن چندان تاثیری در تغییر معادلات نخواهد داشت.
ضمن اینکه بعید به نظر میرسد که آقای روحانی در این شرایط خاص، بدون در دست داشتن مجوز و اختیارات حاضر بوده باشد که به ژاپن برود. به بیان سادهتر نفس رفتن آقای روحانی به ژاپن مبین این واقعیت است که روحانی باید چراغ سبزهایی دریافت کرده باشد.
رویاپردازی بلاوجه آقای زیباکلام از سر لاعلاجی و درماندگی در قبال فریبکاریهای تحلیلی قبلی وی است. او هنوز درباره چک برگشتی وعدههای قبلی و فرشته ساختن از شیطان بزرگ، توضیحی به مردم نداده است.
ثانیا نگاه نظام و رهبری به عملکرد دولت ترامپ و نقش ژاپن در این میان کاملا روشن است و رهبر انقلاب در سفر چندماه قبل آقای آبه به تهران، پاسخ صریح و مفصلی ارائه کردند که به غیرقابل اعتماد بودن دولت آمریکا تاکید داشت. بر همین مبنا، ترامپ همان کسی است که برجام (الهه بیخاصیت و پرطمطراق امثال زیباکلام) را زیر پا گذاشت و در 2 سال اخیر، برخلاف تعهدات صریح دولت آمریکا عمل کرد. چگونه میتوان به چنین دولتی اعتماد کرد؟
ثالثا وقتی آمریکا به برجام و تعهدات آن عمل نمیکند، ایران چرا باید امتیاز جدید بدهد و چه امتیازی بدهد؟ آیا این بار چنانکه آمریکاییها صریح میگویند باید امنیت ملی و اقتدار نظامی خود را در مقابل مشتی وعده واگذار کند؟! اگر 3 کشور اروپایی و اتحادیه اروپا و چین و روسیه به علاوه قطعنامه شورای امنیت، نتوانستند برجام را در حداقل آن تضمین کنند، دولت ژاپن که مانند مهره حلقه به گوش آمریکا در این چند سال اخیر عمل کرده، میتواند تعهد آمریکا را ضمانت کند؟ (و این در حالی است که آمریکا هیچ تعهدی را ولو در لفظ عنوان نمیکند).
یک سایت حامی دولت میگوید سفر روحانی به ژاپن، نتیجهای دربر نداشته و در بر همان پاشنه قبلی میچرخد.
«فرارو» نوشت: بنبستشکنی در زمینه توافق هستهای سال 2015 و احیای تلاشهای دیپلماتیک ژاپن در این زمینه، از اهداف عمده سفر رئیسجمهور ایران به توکیو بود. اما دولت ژاپن بهرغم تاکید بر ادامه تحرکات دیپلماتیک، ظاهرا امید چندانی به حل و فصل تنشها در کوتاهمدت ندارد.
شینزو آبه، چند روز قبل از سفر روحانی گفته بود کشورش میخواهد نقش بزرگتری در حل و فصل بنبست هستهای تهران و واشنگتن داشته باشد.
اما پس از سفر روحانی، هیچ اشارهای به وساطت ژاپن میان ایران و آمریکا در موضوع هستهای نشد. نخستوزیر ژاپن دردیدار با رئیسجمهور ایران، ضمن ابراز «نگرانی جدی» درباره تنشهای خاورمیانه، از ایران خواست که در برقراری ثبات نقش «سازندهای» ایفا و برجام را «بهطور کامل اجرا کند.»
[این خواسته آبه از روحانی در حالی است که او هرگز از آمریکا نخواسته به برجام متعهد بماند و تحریمها را بردارد!]
اظهارات مقامات ایران پیش از سفر روحانی نشان میداد که رئیسجمهور دو مسئله از سرگیری فروش نفت ایران به ژاپن و تلاش دیپلماتیک توکیو برای تنشزدایی در خاورمیانه را با نخستوزیر ژاپن در میان خواهد گذاشت.
اما به گفته منابع ژاپنی موضوع فروش نفت در مباحثات روحانی و آبه مطرح نشد. به گزارش روزنامه ژاپنتایمز، از ماه مه امسال، هیچکدام از خریداران عمده نفت ژاپنی از ایران نفت خام نخریدهاند.
آبه در دیدار با روحانی از قصد ایران برای کاهش بیشتر تعهدات هستهای، عمیقا ابراز نگرانی کرد و از روحانی خواست از انجام هرگونه اقدامی که به تضعیف توافق هستهای منجر شود، خودداری کند. افزون بر این، آبه در گفتوگوهای مفصلی که با هیئت ایرانی انجام داد، موافقت روحانی با اعزام نیروهای نظامی ژاپن به خاورمیانه را جلب کرد.
این امر، به طرز آشکاری بیانگر ناامیدی ژاپن از احتمال موفقیت راهکاری دیپلماتیک میان ایران و آمریکاست. اگر آبه در گفتوگوها با روحانی، چشمانداز روشنی برای موفقیت وساطتاش میان تهران و واشنگتن میدید، به احتمال زیاد مسئله اعزام نیروهای نظامی را مطرح نمیکرد یا به کل از این طرح صرفنظر میکرد. خصوصا که این طرح، از روی اجبار و اضطرار تهیه شد و دولت ژاپن تمایلی به ایفای نقش نظامی در خاورمیانه ندارد.
تشدید لفاظیها و تحریمهای آمریکا و تهدیدات اروپا علیه ایران همزمان با سفر روحانی به ژاپن، نشانه دیگری بود که چشمانداز موفقیت وساطت آبه را تیره و تار کرد. ژاپنیها دیدند که وقتی روحانی در ژاپن گفت: «در راستای منافع ملی خود از هیچگونه مذاکره و توافقی رویگردان نیستیم»، آمریکا بهجای استقبال از این سیگنال، بر تحریمها علیه ایران افزود و آن را به نقض فاحش حقوق بشر متهم کرد. اروپا هم ایران را به فعالسازی مکانیسم ماشه تهدید کرده است.
تلاش یک تیم امنیتی و فناوری وابسته به دولت آمریکا برای دور زدن قطعی اینترنت و کمک به آشوبگران در ایران در ماه گذشته ناکام ماند.
روزنامه لسآنجلس تایمز در این باره خبر داد: هنگامی که مقامات ایرانی در آبانماه گذشته به مدت یک هفته برای خاموش کردن ناآرامی، اینترنت سراسری را در این کشور قطع کردند، «نیما فاطمی» کارآفرین فناوری مستقر در آمریکا، وارد عمل شد.
فاطمی و دیگر کارشناسان امنیتی آمریکایی از سال 2009 همزمان با جنبش (فتنه) سبز که برای نخستینبار مقامات ایرانی دسترسی به شبکههای اجتماعی چون «توئیتر» و «فیسبوک» را در این کشور برای مهار اعتراضات محدود کردند، روی دور زدن محدودیتهای سانسور اینترنت در داخل ایران کار میکنند.
اما اینبار به رغم کار شبانهروزی آنها طی یک هفته به همراه تیمی 20 نفره از کارشناسان فناوری و امنیتی، آنها برای نخستینبار قادر به دور زدن قطعی اینترنت سراسری در ایران نشدند.
وی در این باره به لسآنجلس تایمز گفت: «ما بیش از حد کار کردیم. من افراد زیادی را میشناسم که (در جریان اغتشاشات) نخوابیدند و مدام در حال کار بودند.»
اقدام ایران در قطع اینترنت، مانع جدی برای ارتباط بین معترضان[آشوبگران] و دیگران در خارج از کشور ایجاد کرد.
«شبکه ملی اطلاعات» ایران که بیش از یک دهه روی آن کار شده یک نسخه مدیریت شده اینترنت جهانی است که به مقامات ایرانی این قدرت را میدهد تا در صورت تمایل، ترافیک بینالمللی اینترنت را از داخل ایران جدا کنند.
همه ایرانیان از طریق شرکت ارتباطات زیرساخت ایران - که تحت نظر وزارت ارتباطات فعالیت میکند و خدمات اینترنتی را از طریق ارائهدهندههایی به افراد میفروشد، به اینترنت جهانی متصل میشوند.
برای کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت، دولت ایران مجبور بود شبکههای داخلی خود را توسعه داده و میلیون ها ایرانی را ترغیب به استفاده از این سیستم عاملها کند.
متخصصان میگویند 2 سال پیش (در جریان اغتشاش دیماه 96) وقتی که بسیاری از شرکتهای بزرگ ایرانی هنوز از خدمات اینترنت جهانی استفاده میکردند، دولت ایران نتوانست دسترسی به اینترنت جهانی را بهطور گسترده قطع کند چون در این صورت آسیبهای اقتصادی عمدهای متوجه اقتصاد این کشور میشد. اما در جریان ناآرامیهای آبانماه گذشته اوضاع فرق میکرد چون وابستگی بسیاری از شرکتهای بزرگ ایرانی به اینترنت جهانی در حداقل خود بود.
امیر رشیدی محقق امنیت اینترنتی در نیویورک درباره دلیل عدم قطع اینترنت سراسری در سال 96 گفت: «کل کشور به هم میریخت زیرا اکثر مردم و صنایع هنوز از زیرساختها و خدمات اینترنت جهانی استفاده میکردند.» اما اینبار به فاصله اندکی پس از آغاز ناآرامیها، اینترنت سراسری بهطور گسترده قطع شد.
یک روز بعد از آغاز ناآرامیها، اتصال به اینترنت جهانی تقریبا متوقف شد و تنها عده معدودی در صنایع حساس مانند بانکداری و بیمارستان به اینترنت جهانی دسترسی داشتد.
بنا به اعلام تحلیلگران، دولت ایران توانست 95 درصد از اتصالات بینالمللی اینترنت را برای نزدیک به یک هفته در سراسر این کشور مسدود کند.
«نیما فاطمی» در این باره به لسآنجلس تایمز گفت: «ما نتوانستیم راهی برای وصل ارتباط انبوه به اینترنت پیدا کنیم. تمام تکنیکهای مورد استفاده ما فقط برای تعداد کمی از افراد در ایران امکان دسترسی به اینترنت را میداد.»
خبرگزاری دولتی ایرنا، از بیتفاوتی عمومی نسبت به رد صلاحیت برخی نامزدهای اصلاحطلبان خبر میدهد.
هیئتهای اجرایی انتخابات وابسته به وزارت کشور با نگاهی آمیخته با اغماض، صلاحیت 90 درصد نامزدها را تأیید کرد که در میان آنها افراد فاقد صلاحیت برخی عناصر متخلف و سابقهدار مانند شکوریراد و آذرمنصوری «دبیرکل حزب اتحاد ملت و معاون وی» را که از فعالان حزب منحله مشارکت بودند، به همراه برخی وابستگان گروهک نهضت آزادی رد کردند. جواد امام، علی باقری، هادی غفاری، امیر آریازند، بهرام پارسایی و رویا بلوری از جمله عناصر افراطی بودند که رد صلاحیت شدهاند.
این در حالی است که تعداد توئیت منتشر شده در رابطه با ثبتنام محمدباقر قالیباف در انتخابات به تنهایی 1812 توئیت بوده است و مقایسه این دو موضوع به سادگی نشان میدهد که کاربران توئیتری نسبت به رد صلاحیت اصلاحطلبان واکنش قابل توجهی نداشتهاند.
26 درصد لایکهای مربوط به توئیتهای رد صلاحیت، در انتقاد از وزارت کشور بوده و کاربران معتقدند این رد صلاحیتها به شکل درست انجام نشده است.
23 درصد از لایکهای توئیتهای مربوط به رد صلاحیت نیز توسط کاربران منتقد جریان اصلاحات بوده است. این کاربران از اصلاحطلبان انتقاد کرده و از رد صلاحیت آنها خشنود شدهاند.
خبر اول اینکه، به دنبال فشارهای سیاسی و غیرقانونی از جمله هک ایمیل، میثم نصیری احمدآبادی، رئیس سابق مرکز اطلاعات مالی وزارت اقتصاد به طور کلی از فعالیتهای دولتی کنارهگیری کرده و به بخش خصوصی رفته است. به گزارش «ایران»، نصیری احمدآبادی یکی از کارشناسان خبره در بحث مبارزه با پولشویی، مسلط به زبان انگلیسی و عضو ارشد هیأت مذاکره کننده با FATF بود که قربانی پروژه «نفوذیابی» در مسأله پیوستن ایران به FATF شد.
او از دولت دهم در زمینه مبارزه با پولشویی و مذاکره با FATF فعالیت میکرد، اما در دولت تدبیر و امید و به دلیل فشارهای وارده به دولت و اعضای وزارت اقتصاد، فشارها به او نیز شدت گرفت. اطلاعات درز کرده از هک ایمیل او در میانه سال 97، بهانه به دست منتقدان دولت داد تا مدعی شوند که مسئول ارشد مذاکره با FATF درحال تلاش برای اخذ اقامت از امریکا بوده است.
او البته این ادعا را رد کرده بود. به دنبال این فشارها، نصیری احمدآبادی که در نشستهای فنی برای توجیه منتقدان حضور مییافت، بتدریج از این نشستها و فعالیتهای رسانهای کناره گرفت. در نهایت یک منبع در وزارت اقتصاد به «ایران» گفت که به دنبال این فشارها، نصیری احمدآبادی برای همیشه از فعالیتهای دولتی کنارهگیری کرده و به بخش خصوصی رفته است.
خبر دیگر اینکه، محمود بهزادیراد، وکیل مدافع نازنین زاغری و نرگس محمدی گفت: دادستانی تهران با آزادی مشروط نازنین زاغری تبعه ایرانی- انگلیسی و نرگس محمدی فعال سیاسی، مخالفت کرد در حالی که موکلانم طبق قانون مشمول بهرهمندی از آزادی مشروط میشوند.
او با اعلام این خبر به ایرنا گفت که دادستانی همچنین با درخواست اعطای مرخصی موکلانم مخالفت کرده است. این وکیل دادگستری درباره پرونده نرگس محمدی افزود: قرار بود به موکلم مرخصی داده شود و حتی وزارت اطلاعات به عنوان ضابط پرونده موافقت کرده بود اما متأسفانه دادستانی با آن مخالفت کرد. وی درباره نازنین زاغری نیز گفت: نازنین زاغری چند مرتبه برای معاینه پیش روانپزشک اعزام شده و او نیز وضعیتی مشابه نرگس محمدی دارد.
دست آخر اینکه، کاخ سفید از گفتوگوی تلفنی رئیس جمهوری امریکا و نخستوزیر ژاپن با محوریت ایران خبر داد. به گزارش ایسنا، «جو دیر» سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا و آبه شینزو نخستوزیر ژاپن، تلفنی درباره ایران، کره شمالی و مسائل دیگر گفتوگو کردهاند.
این مقام کاخ سفید به جزئیات این گفتوگو اشارهای نکرده است. خبرگزاری کیودو ژاپن هم گزارش داد، گفتوگوی تلفنی آبه شینزو و دونالد ترامپ حدود ۷۵ دقیقه به طول انجامیده است. به گفته آبه شینزو، در این گفتوگو تلفنی علاوه بر بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل ایران، دو طرف درباره اقدامات لازم در قبال تحولات مرتبط با کره شمالی نیز هماهنگیهای لازم را کردهاند.
یک نهاد نظارتی با ارسال بخشنامه ای خطاب به تعدادی از مسئولان دولتی و تشکل های بخش خصوصی، از آن ها خواسته است با توجه به تاکیدات ویژه مسئولان ارشد کشور و اجرای برنامه ویژه رسیدگی و برخورد با هرگونه افزایش قیمت و اجحاف در حق مصرف کنندگان، این پرونده ها و گزارش های مربوط را در هنگام ارسال، با نشان مخصوص و مشخصی ممهور کنند تا در اولویت رسیدگی قرار گیرد و به صورت فوری و سریع، از ادامه این تخلف جلوگیری شود.
در حالی که مرداد امسال، بخشنامه ای خطاب به ادارات دولتی صادر شد که طبق آن، مجاز بودند درخصوص عقد قرارداد با موسسات خصوصی تایید صلاحیت شده برای انجام خدمات مشاورهای در زمینه های ساختار و تشکیلات، فناوری های نوین اداری و ارتقای بهره وری دستگاه های اجرایی اقدام کنند، طبق ابلاغیه روزهای اخیر به مدیران دستگاه های اجرایی، به آن ها تاکید شده امکان اعطای گواهینامه از ابتدای سال 99 به موسسات فراهم نیست و این دسته از اشخاص حقوقی باید برای تغییر ماهیت خود از موسسه به شرکت، ظرف سه ماه آینده اقدام کنند.
سردار جانباز «علی فضلی» فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسدار امام حسین (ع) که به دلیل عوارض ناشی از مجروحیت و جانبازی در بیمارستان بستری شده بود پس از طی کردن مراحل درمان از بیمارستان مرخص شد.
عبدالرضا هاشمزایی مسنترین نماینده حاضر در مجلس و عضو فراکسیون امید میگوید: در سال 60 معاون سیاسی-امنیتی استاندار خراسان بودم، به همراه کارشناسان و امور اجتماعی به این نتیجه رسیدیم که چلوکباب برگ را در استان خراسان ممنوع کنیم. با این استدلال که پولداران چلوکباب برگ و مستضعفان آشغالگوشت مصرف میکنند.
برنامه گفتوگومحور دورهمی با اجرای مهران مدیری از شب یلدا مجددا روی آنتن میرود. این خبر چندوقت پیش در رسانههای مختلف منتشر شده و توضیح دیگری ضمیمه آن نبوده است. آنا نوشته است: شنیدهها حاکی از این است که قرارداد ساخت سری تازه دورهمی در معاونت سیما به شکلی تنظیم شده است که برای هر قسمت حدودا 350 میلیون تومان به تهیهکننده پرداخت شود و علاوهبر آن، 30درصد درآمد تبلیغات بازرگانی قبل، حین و بعد برنامه هم به آنها تعلق بگیرد. حالا سوال مهم این است که عقد چنین قرارداد سنگینی برای «دورهمی» که برنامهای هزینهبر نیست با چه معیاری صورت گرفته است؟
نجفی خوشرودی نماینده بابل و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم با صدور بیانیهای، انصراف خود را از کاندیداتوری در انتخابات مجلس یازدهم اعلام کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است: بهرغم تائید از سوی هیأت محترم اجرائی، در مقطع کنونی بهدلیل چالشها و موانع موجود برای ایفای نقش درستِ نمایندگ جهت رفع یا کاهش رنجهای بیشمار مردم از یکسو و تضعیف و تحدید جایگاه مجلس از سوی دیگر و از آنجایی که امکان پاسخ به حجم انبوه مطالبات مردم وجود ندارد، بدینوسیله انصراف خود را از کاندیداتوری انتخابات مذکور، اعلام مینمایم.
حسن یزدانی یکی از امیدهای کاروان ورزشی ایران در بازیهای المپیک 2020 توکیو، که چندی پیش در بجنورد و در حین تمرین مصدوم شده بود، پای خود را به تیغ جراحان خواهد سپرد. یزدانی بعد از مصدومیت خیلی سریع و به همراه غلامرضا محمدی، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان به تهران بازگشته است تا مقدمات معاینات دقیق و همچنین روند درمانی خود را آغاز کند. بعد از آنکه این کشتیگیر توسط سهراب کیهانی، متخصص بیماریهای استخوان و مفاصل معاینه شد، تصمیم گرفته شد که جراحی کند. کیهانی گفت که مصدومیت یزدانی از ناحیه مینیسک داخلی است که پس از جراحی میتواند بعد از یک هفته، تمرینات بالا تنه خود را شروع کند.
فرمانده انتظامی استان گیلان گفت: ماموران انتظامی شهرستان املش حین گشتزنی به یک دستگاه نیسان مشکوک شده و آن را متوقف کردهاند. در بازرسی از خودروی مورد نظر نیز یک تن و 850 کیلوگرم چای فاسد کشف شد.
سردار عزیزا... ملکی با اشاره به اینکه در این راستا یک متهم 55 ساله با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شده است، افزود: کارشناسان ارزش چای کشف شده را 900 میلیون ریال برآورد کردهاند. وی با اشاره به مضرات چای خشک فاسد، افزود: پلیس همواره با افرادی که با اینگونه سودجویی سلامت مردم را به خطر میاندازند، برخورد قاطع و قانونی میکند.
وکیل مدافع نازنین زاغری و نرگس محمدی اظهار کرد: دادستانی تهران با آزادی مشروط نازنین زاغری، تبعه ایرانی- انگلیسی و نرگس محمدی، فعال سیاسی، مخالفت کرده است. محمود بهزادیراد گفت که دادستانی همچنین با درخواست اعطای مرخصی موکلانم مخالفت کرده است.
وی افزود: قرار بود به موکلم مرخصی داده شود و حتی وزارت اطلاعات به عنوان ضابط پرونده موافقت کرده بود اما متاسفانه دادستانی با آن مخالفت کرده است. نازنین زاغری چند مرتبه برای معاینه پیش روانپزشک اعزام شده است و او نیز وضعیتی مشابه نرگس محمدی دارد. این وکیل دادگستری اضافه کرد: هم برای نازنین زاغری و هم نرگس محمدی درخواست آزادی مشروط و مرخصی داده بودیم که دادستانی با هر دو مخالفت کرده است.
یکی از جنجالیترین اتفاقات فوتبال ایران در سال 2000 رقم خورد؛ آن هم وقتی که ایران عازم رقابتهای جامملتهای لبنان بود. تیم ملی کلی ستاره نامی داشت و همه معتقد بودند باید به سادگی قهرمان جامملتها شویم. در آستانه مسابقات، اما نام احمدرضا عابدزاده از لیست تیم ملی خط خورد.
اسماعیل حلالی درباره ماجرای خط خوردن عابدزاده میگوید: «در فرودگاه که پاسپورتها را به ما دادند، مشخص بود ویزای لبنان داخل پاسپورت خورده است. عابدزاده، اما هر چه گشت دید ویزایی در پاسپورت او نخورده است. آنجا بود که فهمید خط خورده است و در همان فرودگاه بدجور شاکی شد». همین چند وقت پیش جلال طالبی مربی وقت تیم ملی گفته بود: عابدزاده خودش در قطر به استیلی که هم اتاقیاش بود گفت که دیگر نمیتواند بازی کند.
چندی پیش مادری نگران و مضطرب با پلیس 110 تماس گرفت و ماموران را در جریان اقدام پسرش مبنی بر خودکشی قرار داد. این مادر نگران در این تماس عنوان کرد که دقایقی قبل پسر جوان 27 سالهاش در تماسی با دیگر پسرش عنوان کرده است که حوالی میدان آزادی کرمانشاه قصد خودکشی دارد.
این مادر نگران از پلیس استمداد میطلبید برای نجات جان فرزندش. با دریافت این گزارش از سوی پلیس 110، موضوع به سرعت به واحدهای گشتی حوالی میدان آزادی گزارش شد. در این میان سیداحسان امیری که در حال گشت بود با دریافت این گزارش جستوجوی خود را برای یافتن محمود و خودروی وی به سرعت آغاز کرد.
در ادامه جلسه علنی نوبت عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، علی مطهری که عهدهدار جمع آوری امضا برای استیضاح وزیر کشور بود، به جایگاه هیأترئیسه رفت و با اعضای هیأت رئیسه رایزنی کرد.
علیرضا رحیمی عضو هیأت رئیسه مجلس در این خصوص گفت: هیأت رئیسه و آقای مطهری در مورد عدد امضاهای استیضاح وزیر کشوراختلاف نظر دارد. وی افزود: هیأت رئیسه معتقد است که امضاهای طرح اسیتضاح وزیر کشور، عدد قانونی برای اعلام وصول را ندارد اما آقای مطهری معتقد است که امضاهای استیضاح وزیر کشور دارای نصاب قانونی است.
از چند ساعت پیش اخباری در خصوص ورود عطاءا... مهاجرانی به کشور در برخی رسانهها منتشر شد. کانال اعتماد آنلاین در خبری آورده است: گفته میشودعطاءا... مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات که سالهای زیادی در لندن زندگی میکرد به ایران بازگشته است.
گفتنی است، هنوز این خبر از بهطور رسمی تایید نشده و دلایلی برای بازگشت وزیر پیشین ارشاد در دوران اصلاحات عنوان نشده است. ساعتی بعداما جمیله کدیور در اینستاگرامش خبر ورود همسرش به ایران را تکذیب کرد و نوشت: از یکی دو ساعت قبل دوستان و آشنایان درباره خبر بازگشت عطاا... مهاجرانی به ایران سوال میکنند. خبر صحت ندارد.همین.
ارسال نظرات