- عکس / تصاویر دیده نشده از شهید رائد سعد
- بانک اهداف در جنگ شناختی
- کشتار دانشجویان در ۱۶ آذر و یک سند تاریخی از شکنجه مخالفان با «خرس» در دوره پهلوی!
- آیا نبرد حضرموت نقشه یمن را تغییر خواهد داد؟
- یادداشت ها / آیا پایان ماه عسل صهیونیستها در سوریه نزدیک است؟!
- قیام جوانان سوری | پیام عملیات «بیت جن» برای جولانی و صهیونیستها
- بسیج تمدنساز، نفس آخر استکبار
- دومین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) با حضور رهبر انقلاب
- انصارالله: جنگافروزی عربستان علیه یمن عواقب سنگینی دارد
- منظور: برنامه هفتم با کار کارشناسی کمسابقه تدوین شد/ بخش بزرگ برنامه قابل اجراست
- ۶۵۶ میلیون دلار صادرات با «مجوزهای رد شده» /بازهم پای کارتهای اجارهای در میان است؟
- نصراللهی، استاد ارتباطات: مستند عبری تسنیم آغاز عصر جدیدی از حرکت رسانهای ایران است
- ایران لولای ژئوپلیتیک جهان
- یادداشت / کد حیفا
- حل مسائل ایران را از کنیسههای آمریکا طلب نکنید
پنجشنبه ؛ 27 آذر 1404 کیسههای چای پلاستیکی در آب داغ میکروپلاستیک آزاد میکنند!
دکتر مهدی انصاری دوگانه؛ مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو اظهار کرد: برخی کیسههای چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد میکنند که میتواند برای سلامت مضر باشد او توصیه کرد برای کاهش خطرات احتمالی، از چایهای برگ آزاد یا کیسههای چای زیستتخریبپذیر استفاده شود.
وی با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره میکروپلاستیکها گفت: این ذرات پس از ورود به سیستم فاضلاب، میتوانند منابع آبی مانند رودخانهها، دریاچهها و اقیانوسها را آلوده کنند و موجب تشدید آلودگی پلاستیکی در محیطهای آبی شوند.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو افزود: میکروپلاستیکها از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان میشوند. جانوران دریایی این ذرات را میبلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلایندهها به بدن انسان منتقل میشوند که میتواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد.
انصاری دوگانه بر لزوم قانونگذاری سختگیرانه در زمینه تولید کیسههای چای و جایگزینی آنها با نمونههای فاقد پلاستیک تأکید کرد. به گفته او، افزایش آگاهی عمومی نیز نقش مهمی در کاهش این آلودگی خواهد داشت. مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: با توجه به پیامدهای زیستمحیطی شناختهشده میکروپلاستیکها، اتخاذ تدابیر فوری برای حفاظت از اکوسیستمهای آبی و جلوگیری از ورود این آلایندهها به زنجیره غذایی ضروری است.
ارسال نظرات