دوشنبه ؛ 08 بهمن 1403

تبیین:

❇️روزنامه عبری هاآرتص از یک منبع آگاه نقل کرد که تل‌آویو از واشنگتن خواسته است که برای خارج کردن نیروهایش از جنوب لبنان به مدت ۳۰ روز دیگر مهلت بدهد. 

❇️این در حالیست، که:پیشتر شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده بود، که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از طریق «ران درمر»، وزیر امور راهبردی این رژیم از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواسته است تا نیرو‌های رژیم صهیونیستی در چند پایگاه در جنوب لبنان بمانند.

❇️تحلیل محتوا: (دلیل استمداد رژیم صهیونیستی از ایالات متحده آمریکا) در یک رابطه، این همانی

✅قاعده‌ای بر دوگانه حزبی در ایالات متحده آمریکا حاکم است مبنی بر اینکه:

۱ـایالات متحده‌ی آمریکا، در دوره باز‌ها؛ یا همان جمهوری‌خواهان رویه و رویکرد تهاجمی دارد و چارچوبه‌ی عملکردی آن، نئوکانسرواتیستی (محافظه کاری معطوف به اعمال قدرت، جنگ افروزی، ایجاد تنش و درگیری، کودتا و...) است و بالعکس در دوره دموکرات (کبوترها) برخوردار از رویه‌ی صلح، همزیستی مسالمت آمیز، حمایت از حقوق بشر، کمک به ترقی و تکامل حقوق بین الملل، تنش زدایی و. است. حال آنکه به تعبیر دکتر علی خداوردی در کتاب «جمهوریخواه و دموکرات دو روی یک سکه» هر دو حزب ایالات متحده ظاهری متمایز از هم دارند و هر دو در صدد بیشینه سازی منافع نامشروع آمریکا در جهان هستند.

۲ـدر این نگره فکری، آمریکائیان در صددند تا در بستر زمان از طریق اشاعه‌ی یک پروژه به مخاطبین خود در اقصی نقاط جهان بقبولانند که منجیان آخرالزمانی، گسترش صلح، عدالت و انصاف در جهان هستند و تمامی تلاش‌ها برای گسترش صلح در جهان، از طریق مساعی جمیله‌ی (Good office) آمریکا صورت میگیرد. حال آنکه ایالات متحده به زعم نگارنده و تحلیلگر متن بازیگردان ناامنی‌ها در جهان است.

۳-پروژه‌ی آمریکا در این راستا بهره گیری از استراتژی، مدیریت تصاویر ذهنی است. به تعبیر روانتر همان، جنگ ادراکی و شناختی از طریق زمینه سازی جهت «مدیریت تصاویر ذهنی». خوب را بد و بد را خوب جلوه دادن از طریق همان شگردی، که آمریکا به دنبال آن است.

❇️نتیجه: واقعیت مشهود در صحنه تحولات میدانی و در نبرد فی‌مابین محور مقاومت و رژیم صهیونیستی، خسارات عمده به ظرفیت‌های محور مقاومت است. اما مسأله‌ی شایان ذکر، تضعیف و تخریب عمق نفوذ استراتژیک رژیم صهیونیستی و تضعیف سرمایه‌های عمومی است که این رژیم جعلی در طول زمان از چهره حکومتی خویش در جهان ساخته بود؛ که در حال حاضر آن وجاهت تصنعی را نزد افکار عمومی جهان از دست داده و حتی در درون سرزمین‌های اشغالی نیز، به مثابه‌ی موجودیتی محجور نزد، افکار عمومی شهروندانش شناخته می‌شود.
تا به آنجا که بعد از قریب به چهارصد و هشتاد روز نبرد نابرابر با محور مقاومت، مجبور شد، به علت مولفه‌های متعدد و بازدارنده، این رژیم را در تداوم جنایت بیشتر متوقف نماید که همین مسأله موجب شکاف، زیاد میان، کابینه جنگی رژیم و پذیرش شکست توامان با استعفای اعضای کابینه شد.
حال جهت رفوع مسأله شکست به دنبال واسطه گری عامل حامیش، ایالات متحده جهت، برون رفت آبرومندانه از صحنه تحولات میدانی است.


اسدا... پازکیان

ارسال نظرات