دوشنبه ؛ 20 اسفند 1403
19 اسفند 1403 - 14:05

کیسه‌های چای پلاستیکی در آب داغ میکروپلاستیک آزاد می‌کنند!

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی کیسه‌های چای پلاستیکی در آب داغ، میکروپلاستیک آزاد می‌کنند که برای سلامت مضر است. توصیه می‌شود از چای‌های برگ آزاد یا کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر استفاده شود.
کد خبر : 18593

تبیین:

دکتر مهدی انصاری دوگانه؛ مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار کرد: برخی کیسه‌های چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد می‌کنند که می‌تواند برای سلامت مضر باشد او توصیه کرد برای کاهش خطرات احتمالی، از چای‌های برگ آزاد یا کیسه‌های چای زیست‌تخریب‌پذیر استفاده شود.

وی با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره میکروپلاستیک‌ها گفت: این ذرات پس از ورود به سیستم فاضلاب، می‌توانند منابع آبی مانند رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و اقیانوس‌ها را آلوده کنند و موجب تشدید آلودگی پلاستیکی در محیط‌های آبی شوند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو افزود: میکروپلاستیک‌ها از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان می‌شوند. جانوران دریایی این ذرات را می‌بلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلاینده‌ها به بدن انسان منتقل می‌شوند که می‌تواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد.

انصاری دوگانه بر لزوم قانون‌گذاری سخت‌گیرانه در زمینه تولید کیسه‌های چای و جایگزینی آنها با نمونه‌های فاقد پلاستیک تأکید کرد. به گفته او، افزایش آگاهی عمومی نیز نقش مهمی در کاهش این آلودگی خواهد داشت. مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: با توجه به پیامد‌های زیست‌محیطی شناخته‌شده میکروپلاستیک‌ها، اتخاذ تدابیر فوری برای حفاظت از اکوسیستم‌های آبی و جلوگیری از ورود این آلاینده‌ها به زنجیره غذایی ضروری است.

منبع: تسنیم
برچسب ها: سلامت چای خطر مرگ

ارسال نظرات